Υποψήφιο για παγκόσμια διάκριση το κέντρο εξωσωματικής emBIO Medical Center | emBIO Κέντρο Γονιμότητας

Υποψήφιο για παγκόσμια διάκριση το κέντρο εξωσωματικής emBIO Medical Center

το κτίριο του Εμβιο

Διεθνής αναγνώριση αποτελεί η υποψηφιότητά του Εμβιο σε παγκόσμιο διαγωνισμό, ως « η καλύτερη Κλινική Εξωσωματικής της Χρονιάς».

Το IVF Embio Medical Center διεκδικεί τον τίτλο της  «Καλύτερης Κλινικής Εξωσωματικής της Χρονιάς» στη διασυνοριακή αναπαραγωγική φροντίδα, σε παγκόσμιο διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στη Μαδρίτη στις 26 Μαΐου.

Πρόκειται για μια παγκόσμια διοργάνωση υπό τον συντονισμό της Διεθνούς εφημερίδας Ιατρικού Τουρισμού https://awards.imtj.com/ ενός έγκυρου όσο και αντικειμενικού μέσου που διοργανώνεται κάθε χρόνο σε διαφορετική χώρα. Οι κλινικές που συμμετέχουν στο διαγωνισμό εξετάζονται εξονυχιστικά βάση σειράς κριτηρίων , ενώ την επιτροπή των κριτών αποτελούν σημαντικές προσωπικότητες από όλον τον κόσμο.

Το emBIO Medical Center επιλέχτηκε με βάση τη συνεχή και επιτυχημένη του πορεία στην εξυπηρέτηση υπογόνιμων ζευγαριών από όλον το κόσμο, τα οποία έρχονται στη χώρα μας για εξωσωματική γονιμοποίηση , προκειμένου να κάνουν το όνειρό τους για ένα παιδί πραγματικότητα!

Η Ελλάδα μπορεί να κάνει τη διαφορά και στον τομέα της υποβοηθούμενης γονιμοποίησης.

Στο emBIO Medical Center με επιστημονικό διευθυντή τον γυναικολόγο κο Θάνο Παράσχο ακολουθούμε τα πιο σύγχρονα πρωτόκολλα και εφαρμόζουμε τις πιο εξελιγμένες μεθόδους τόσο σε επίπεδο προεμφυτευτικού ελέγχου όσο και σε ότι αφορά τις διαδικασίες και τις μεθόδους εξωσωματικής γονιμοποίησης , μεταξύ των οποίων είναι και οι τεχνικές μικρογονιμοποίησης, που αφορμούν προβλήματα με το σπέρμα.

Επίσης , μεταξύ άλλων παρέχουμε πολλές εναλλακτικές όπως την εξωσωματική με φυσικό κύκλο και τη δυνατότητα κατάψυξης ωαρίων με τη μέθοδο της υαλοποίησης , που διασφαλίζει καλύτερη συντήρηση και μεγαλύτερα ποσοστά γονιμοποίησης , αλλά και λύσεις για την αντιμετώπιση προβλημάτων που προκαλούν υπογονιμότητα τόσο στις γυναίκες όσο και στους άνδρες , όπως για παράδειγμα η ενδομητρίωση στις γυναίκες και η αζωοσπερμία στους άνδρες.

Πέρα από τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας, η αποτελεσματικότητα του κέντρου μας επιβεβαιώνεται κι από τις  μαρτυρίες  των υπογόνιμων ζευγαριών που πλέον είναι γονείς!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με προβλήματα γονιμότητας μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο 210 – 6774104 καθώς και με μήνυμα στο  paraschos@ivf-embryo.gr

Κλείστε Δωρεάν Online Συμβουλευτική με τον Δρ Θάνο Παράσχο και την ομάδα του
Θα σας απαντήσει ο ίδιος ο κος. Παράσχος
εντός 24 ωρών
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
cnn mom baby
Dr Paraschos’ Fertility Success Story on CNN