Δότριες Ωαρίων | emBIO Κέντρο Γονιμότητας

Δότριες Ωαρίων

Στο ΕmBIO oι δότριες ωαρίων είναι άμεσα διαθέσιμες και είναι όλες ελεγμένες από εμάς (γυναικολογικές εξετάσεις, γενετικός έλεγχος, ψυχολογικά τεστ).

Όταν ένα ζευγάρι θελήσει να ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δωρεάς Ωαρίων του ΕmBIO, αφού μιλήσει με τον γυναικολόγο, θα έρθει σε επαφή με την υπεύθυνη του Προγράμματος Δωρεάς Ωαρίων, η οποία θα βοηθήσει σε κάθε βήμα της διαδικασίας (εξετάσεις, επιλογή δότριας, προγραμματισμό του κύκλου).

Κατά τη διάρκεια της προσπάθειας, ενημερώνουμε τα ζευγάρια για την πορεία της δότριας και δίνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες ώστε να συμμετέχουν όσο γίνεται περισσότερο στη διαδικασία. Ξέρουμε ότι είναι μια πολύ σημαντική φάση στη ζωή του ζευγαριού και θέλουμε να είμαστε δίπλα σας σε κάθε απόφαση που θα πάρετε.

Ταίριασμα δότριας και λήπτριας

 

εμπειρία από δωρεά ωαρίων

Πολλές γυναίκες που αναζητούν μια δότρια ωαρίων ψάχνουν αρχικά τη «δίδυμη» τους. Μια δότρια με τα ίδια χαρακτηριστικά, το ίδιο ιστορικό, την ίδια μόρφωση. Τις περισσότερες φορές, είναι εύκολο να ταιριάξουμε χρώμα μαλλιών, ματιών και επιδερμίδας.

Όμως, τα εξωτερικά χαρακτηριστικά δεν κάνουν έναν άνθρωπο ίδιο με έναν άλλο. Στην πραγματικότητα, το πιο δύσκολο για ένα ζευγάρι είναι να αποδεχτεί ότι υπάρχει φυσική αδυναμία τεκνοποίησης. Όταν ξεπεράσει αυτό το ψυχολογικό πρόβλημα, τότε η επιλογή της δότριας ωαρίου θα γίνει στις πιο σωστές βάσεις για τους συγκεκριμένους μέλλοντες γονείς. Κατ' αρχήν, είναι σημαντικό να εστιάσουμε στις θετικές πλευρές αυτής της εμπειρίας. Τα δανεικά ωάρια επιτρέπουν στη γυναίκα, πολύ πιο εύκολα, να ζήσει την εμπειρία της κύησης και να γεννήσει το παιδί της.

Το πρόγραμμα δωρεάς ωαρίων του EmBIO είναι πολύ επιτυχημένο (δείτε τα ποσοστά επιτυχίας). Συνήθως μετά από 1-2 κύκλους επιτυγχάνεται εγκυμοσύνη και οι προσπάθειες όλων καρποφορούν. Είναι ένας υπέροχος τρόπος να αποκτήσετε τη δική σας οικογένειας.

Ένα βασικό πλεονέκτημα της εξωσωματικής γονιμοποίησης με δωρεά ωαρίων στο ΕmBIO είναι ότι όλη η διαδικασία πραγματοποιείται στους ιδιόκτητους χώρους του ιατρικού κέντρου μας. Το ΕmBIO λειτουργεί αποκλειστικά για θεραπείες υπογονιμότητας και έτσι όλοι μας έχουμε τη δυνατότητα να ελέγχουμε τα πάντα προσωπικά. Εμείς επιλέγουμε τις δότριες και τις εξετάζουμε πλήρως. Έτσι, έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε μια εξαιρετική ομάδα γυναικών που θέλουν να γίνουν δότριες ωαρίων.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους κάποιες γυναίκες θέλουν να γίνουν δότριες ωαρίων. Αρκετές γνωρίζουν κάποιον συγγενή ή φίλο που έχει αντιμετωπίσει πρόβλημα γονιμότητας, γεγονός που τους έκανε να θέλουν να βοηθήσουν. Είναι ένα καταπληκτικό δώρο που τελικά τις ανταμείβει.

Διαβάστε περισσότερα: Πώς να γίνετε δότρια ωαρίων

Τα σημαντικότερα κριτήρια επιλογής

Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι η γενετική δεν εξασφαλίζει πάντα τα ακριβή χαρακτηριστικά του παιδιού. Σε όλες τις οικογένειες υπάρχουν παιδιά που δεν μοιάζουν με τους βιολογικούς γονείς τους και αυτό θεωρείται απόλυτα φυσιολογικό.

Για να βρείτε την πιο κατάλληλη για εσάς δότρια ωαρίων, σας συμβουλεύουμε να επιλέξετε τα 3 πιο σημαντικά για εσάς χαρακτηριστικά από τον παρακάτω πίνακα (αξιολογώντας και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά κατά σειρά προτεραιότητας):

Επιθυμητά Χαρακτηριστικά Δότριας

  Επιθυμητά Χαρακτηριστικά Σειρά αξιολόγησης*
Χρώμα ματιών    
Χρώμα μαλλιών    
Χρώμα επιδερμίδας    
Ύψος    
Βάρος    
Μόρφωση    
Εθνικότητα    
Θρήσκευμα    
Ενδιαφέροντα    
Μητέρα    

* Βαθμολογήστε τα χαρακτηριστικά του πίνακα από το 1 μέχρι το 10, με 1 για το περισσότερο σημαντικό και 10 για το λιγότερο σημαντικό.

Πείτε μας ποια είναι τα δικά σας 3 πιο σημαντικά χαρακτηριστικά δότριας ωαρίων και ρωτήστε μας για το πρόγραμμα δωρεάς ωαρίων του ΕmBIO.

Διαβάστε τις εμπειρίες γυναικών που έμειναν έγκυος με δωρεά ωαρίων.

Η ιστορία μιας γυναίκας που έμεινε έγκυος με δωρεά ωαρίων

* Δημοσιεύτηκε στην Αγγλική εφημερίδα Observer

«Το ωάριο μπορεί να προήλθε από άλλη γυναίκα, αλλά το μωρό μου έλαβε τροφή από το σώμα μου και μεγάλωσε με τις δικές μου ορμόνες.»

Η J J Mary Wilton. 45 ετών, συγγραφέας, και ο σύζυγός της Bob, 39 ετών από το Hertfordshire, απέκτησαν μια δίχρονη κόρη, την Alex, με τη χρήση ωαρίων δότριας. Τώρα, απεγνωσμένοι για ένα αδελφάκι για την κορούλα τους, αναζητούν ξανά δότρια ωαρίων.

«Αγαπάμε την Alex όπως θα αγαπούσαμε το δικό μας βιολογικό παιδί. Την κυοφορούσα εννιά ολόκληρους μήνες και τη νιώθω τελείως δική μου. Μοιάζει στην εμφάνιση στον σύζυγο μου και σε μένα στον χαρακτήρα. Το ωάριο μπορεί να προήλθε από άλλη γυναίκα, αλλά έλαβε τροφή από το σώμα μου και μεγάλωσε με τις δικές μου ορμόνες..»

the story of an egg donor recipient on the observer


 Εξωσωματική γονιμοποίηση με δωρεά ωαρίων

Κλείστε Δωρεάν Online Συμβουλευτική με τον Δρ Θάνο Παράσχο και την ομάδα του
Θα σας απαντήσει ο ίδιος ο κος. Παράσχος
εντός 24 ωρών
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
cnn mom baby
Dr Paraschos’ Fertility Success Story on CNN