Εξωσωματική με τον Θάνο Παράσχο

Πρέπει να πω ευχαριστώ στον Κύριο Παράσχο... έκανα μεταφορά 3 εμβρύων... 
ένα από αυτά επικολλήθηκε και τώρα είμαι έγκυος 16 εβδομάδων..
χάρη στην φροντίδα και στην ευγένεια του προσωπικού του που απαντούσε  πάντα με ακρίβεια σε χρόνο ρεκόρ σε ότι χρειάστηκα...
χάρη στην επαγγελματικότητα και την ανθρωπιά σε όλο αυτό που κάνετε...

S.R., Ιταλία
Baby 1

 

Baby

 

Baby

 

Baby

 

Εχθές το βραδυ 20:26 ήρθα στο κόσμο.. μετα από πολλές προσπάθειες και με τη σημαντική βοήθεια σας και φυσικά με τη δυνατή μαμά μου κατάφερα να είμαι σήμερα μαζί με το μπαμπά και τη μαμά μου..
Γεννήθηκα 2595 γραμμάρια και 47 εκατοστά!!
Οι γονείς μου θα σας στείλουν και μια ευχαριστήρια κάρτα να τη προσθέσετε και με τα αλλά τόσα πολλα παιδάκια που με την ικανότητα σας έχετε φέρει στο κόσμο και έχετε δώσει ευτυχία σε παρα πολλούς γονείς.
Χαιρετισμούς με πολυ αγάπη!

, Σουηδία

Καλημέρα κύριε Παράσχο!

Με είχατε χειρουργήσει λαπαροσκοπικά για ενδομητριωσική κύστη αριστερής ωοθήκης. Πριν απο αυτό το χειρουργείο είχα κάνει εξωσωματική και σπερματέγχυση εδώ στην Κρήτη χωρίς επιτυχία.
Σας στέλνω αυτο το μειλ για να σας πω ότι τώρα είμαι έγκυος χωρίς υποβοηθούμενο τρόπο και να σας ευχαριστήσω γιατί το χειρουργείο που έκανα σε εσας ήταν η αφορμή να φτάσω στην εγκυμοσύνη. Μακάρι να έμενα Αθήνα και να αναλαμβάνατε την εγκυμοσύνη μου πράγμα δύσκολο λόγω της απόστασης.
Και πάλι ευχαριστώ.
Να έχετε υγεία και καλή συνέχεια στο έργο σας να προσφέρετε χαρά στους ανθρώπους.

Με εκτιμηση

M. K., Ελλάδα

Σε αναζήτηση γυναικολόγου-μαιευτήρα κάποια χρόνια πριν, συνάδελφοι ιατροί τον συνέστησαν στον πεθερό μου, γενικό διευθυντή τότε του ΝΜΤΣ, ως τον καλύτερο γυναικολόγο στην Ελλάδα.Το να καταφέρει λοιπόν να επιβληθεί στον ιατρικό κόσμο και να χαίρει της ευρείας παραδοχής του φανερώνει από μόνο του πολλά.Αυτό που εγώ θα ήθελα να τονίσω,από την προσωπική μου εμπειρία μετά από τρία παιδιά, είναι η τυφλή εμπιστοσύνη που του είχα σε όλα τα προβλήματα που ανέκυψαν και στις τρεις επαπειλούμενες εγκυμοσύνες μου.Πραγματικά νοιώθω ότι με βοήθησε,όλες οι ενέργειες του εκ του αποτελέσματος απεδείχθησαν οι σωστές και ειλικρινά νοιώθω ότι αν ήμουν σε κάποιον άλλον γυναικολόγο πιθανώς να είχα χάσει το μωρό.Είχα δίπλα του το αίσθημα της ασφάλειας πως γνωρίζει άριστα τη δουλειά του και γνωρίζει πως να κινηθεί στα δύσκολα.Οι σημαντικότερες στιγμές της ζωής μας είναι συνυφασμένες μαζί του και δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουμε την απέραντη ευγνωμοσύνη μας.

Σε αναζήτηση γυναικολόγου-μαιευτήρα κάποια χρόνια πριν, συνάδελφοι ιατροί τον συνέστησαν στον πεθερό μου, γενικό διευθυντή τότε του ΝΜΤΣ, ως τον καλύτερο γυναικολόγο στην Ελλάδα. Το να καταφέρει λοιπόν να επιβληθεί στον ιατρικό κόσμο και να χαίρει της ευρείας παραδοχής του φανερώνει από μόνο του πολλά. Αυτό που εγώ θα ήθελα να τονίσω,από την προσωπική μου εμπειρία μετά από τρία παιδιά, είναι η τυφλή εμπιστοσύνη που του είχα σε όλα τα προβλήματα που ανέκυψαν και στις τρεις επαπειλούμενες εγκυμοσύνες μου. Πραγματικά νοιώθω ότι με βοήθησε,όλες οι ενέργειες του εκ του αποτελέσματος απεδείχθησαν οι σωστές και ειλικρινά νοιώθω ότι αν ήμουν σε κάποιον άλλον γυναικολόγο πιθανώς να είχα χάσει το μωρό. Είχα δίπλα του το αίσθημα της ασφάλειας πως γνωρίζει άριστα τη δουλειά του και γνωρίζει πως να κινηθεί στα δύσκολα. Οι σημαντικότερες στιγμές της ζωής μας είναι συνυφασμένες μαζί του και δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουμε την απέραντη ευγνωμοσύνη μας.

Θοδωρής και Τένη Τέγου., Ελλάδα

Έχω ταλαιπωρηθεί πολύ όλα αυτά τα χρόνια για να αξιωθώ να αγκαλιάσω ξανά ένα μωρό. ..

O κύριος Παράσχος με έκανε να ξεχάσω τους φόβους και τις ανησυχίες παίρνοντας τα πράγματα και το ιστορικό μου απ την αρχή. Είναι ένας εξαίσιος επιστήμονας και πάνω από ολα Άνθρωπος! !! Βοηθάει όλα τα ζευγάρια να νιώσουν καταρχήν άνετα και μετά λύνοντας όλες τους τις απορίες! !! Έτσι κι εμένα με βοήθησε τόσο πολύ.

Και δόξαζω το Θεό που τον βρήκα! !!και όπου κι αν βρίσκομαι θα το λέω! !!

Γιατρέ μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ για ότι κάνατε για μας!!! Θα σας είμαι ..ευγνώμων!

Σοφία Παναγοπούλου, Ελλάδα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΠΑΡΑΣΧΟ ΑΦΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑΛΑΙΠΟΡΙΑΣ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ 2 ΕΞΩΣΟΜΑΤΙΚΗ

Χαρά, Ελλάδα

Τώρα που τα παιδιά μου έχουν μεγαλώσει, ευγνωμονώ πρώτα τον Θεό και μετά τον κ. Παράσχο, ο οποίος ήταν καταπληκτικός. Ήταν πρώτα πρώτα  καταπληκτικός άνθρωπος και άριστος γιατρός και μόνο τα καλύτερα έχω να θυμάμαι!

Με την πρώτη προσπάθεια, έκανα το πρώτο μου παιδί. Έκανα τη δεύτερη προσπάθεια μήπως του χαρίισω κανένα αδελφάκι κι έκανα τα τρίδυμα!!!

Ήμουνα προετοιμασμένη από την πρώτη μέτρηση, γιατί ήταν πολύ υψηλή η μέτρηση στην πρώτη χοριακή και δε σοκαρίστηκα, δεν αιφνιδιάστηκα καθόλου. Ο συζυγός μου έπαθε ένα σοκ, τον οποίο δεν τον είχα προετοιμάσει και το κατάλαβε στον πρωτο υπέρηχο, όταν άρχισε να μετράει σάκους.

Κανένα πρόβλημα στην κύηση με τα τρίδυμα. Κι είχα και την μικρή,που ήταν 15 μηνών, όταν έγινε η σύλληψη. Κανένα πρόβλημα, εκτός από τις καούρες, που ήταν ενοχλητικές.

Είμαι από επαρχία και γέννησα με τον δικό μου γυναικολόγο, με καισαιρκή και πήγαν όλα μια χαρά. Τα παιδιά πολύ καλά κι εγώ πολύ καλά.

Φωτεινή, Ελλάδα

Έκανα σπερματέγχυση και έχω δίδυμα. Προσπαθούσα 6 μήνες. Είχα ένα ινομύωμα 3 εκατοστά, το οποίο νόμιζα ότι μ’ εμπόδιζε να μείνω έγκυος.

Είχα αλλάξει πολλούς γυναικολόγους, μέχρι που μια φίλη μου έμεινε έγκυος με δίδυμα αλλού, τα έχασε και μετά ήρθε στον κ. Παράσχο να την δει. Είχε πολύποδα και της έκανε αφαίρση πολύποδα ο κ. Παράσχος κιαι μετά έμεινε έγκυος. Έτσι ήρθα στον κ. Παράσχο για να δει τον ινομύωμα.

«Έχεις ένα ινομύωμα 3 εκατοστά, έχει και 3-4 πυρήνες που πάνε να εξελιχθούν». Αυτό όμως μου το είπε πολύ άνετα, καθησυχαστικά. Τον ρωτάω «Όλα καλά»;

Μου λέει «Δεν έχεις τίποτα. Φεύγεις. Δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα ακόμα».

Στην πρώτη επίσκεψη ήταν μπροστά η πεθερά μου. «Αν μείνει έγκυος, θα γεννήσει φυσιολογικά»;

«Φυσιολογικά όλα. Γιατί να ενοχλεί ένα ινομύωμα για να μην κάνεις φυσιολογικό τοκετό; Το πώς θα το κάνουμε, θα δείξει στην πορεία, αλλά κατ’αρχήν, προχωράμε για να γεννήσουμε φυσιολογικά».

Ο κ. Παράσχος μου είπε ότι δεν εμποδίζει το ινομύωμα στο να μείνω έγκυος. Μου είπε να μην κάνω σπερματέγχυση, να γυρίσω στο σπιτάκι μου και να μείνω έγκυος φυσιολογικά. Λόγω ηλικίας, θεώρησε πολύ λίγο διάστημα τους 6 μήνες ώστε να κάνω κάτι. Έκανα μια εξέταση αίματος, ο σύγυζος έκανε σπερμοδιάγραμμα και μας βγήκε μια χαρά. Ο γιατρός μας είπε να πάμε σπιτι μας, αλλά εγώ επέμεινα να κάνουμε σπερματέγχυση. Και μου είπε, «εντάξει, αφού το θες τόσο πολύ, θα κάνουμε».

Και κάναμε μία φορά σπερματέγχυση σε φυσικό κύκλο και πιάσαμε δίδυμα με την πρώτη.

Και τον αγαπώ πολύ τον κ. Παράσχο, τον αγαπώ πολύ πολύ!

Ο σύζυγός μου είναι πολύ παράξενος, αλλά τον συμπάθηκε αμέσως. Τώρα τον βλέπει τον γιατρό και λιώνει.

 

Αλεξάνδρα, Ελλάδα

Η δική σου μαρτυρία

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα

Μην αφήνετε το χρόνο να περνάει, κλείστε δωρεάν ραντεβού άμεσα!

Επικοινωνήστε με τον Δ. Θάνο Παράσχο σήμερα