Κόστος Εξωσωματικής

Κόστος Εξωσωματικής

Οι πιο επιτυχημένες θεραπείες σε προσιτές τιμές

Κόστος εξωσωματικής στο EmBIO

Ενδεικτικές τιμές από:

Συμβουλευτική γονιμότητας και βασικός έλεγχος

€ 100

Εξωσωματική με ωάρια και σπέρμα των ιδίων των ενδιαφερόμενων

€ 2000 

Εξωσωματική γονιμοποίηση με δωρεά ωαρίων

Από  € 4300 - € 4800

Εξωσωματική γονιμοποίηση με δωρεά εμβρύου

€ 4800 

Εξωσωματική γονιμοποίηση με μικρογονιμοποίηση (ISCI)

€ 300 

Eμβρυομεταφορά κατεψυγμένων εμβρύων (FET)

€ 700 

Κατάψυξη εμβρύων – αποθήκευση ενός έτους

€ 400 

Η χαρά της σύλληψης και της γέννησης του παιδιού σου είναι μια αξία ανεκτίμητη, ακόμα κι όταν αντιμετωπίζεις προβλήματα γονιμότητας ή άλλα. Το ιατρικό κέντρο EmBIO κατανοεί ότι  αυτή η χαρά είναι θέμα τιμής.

Τα θεαματικά υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης αγγίζουν το 70% στα ζευγάρια που χρησιμοποιούν ωάρια δότριας,  παρόλο που αυξάνει την τιμή της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας έχουν ως αποτέλεσμα χαμηλότερο συνολικό κόστος, όταν επιλέγετε το EmBIO για να αποκτήσετε παιδί. Σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας θεραπείες, σε προσιτές τιμές και με μεγάλη επιτυχία στα αποτελέσματα.  

Είναι καλύτερα να διαθέσετε περίπου 2.000 ευρώ από τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό για τη σύλληψη ενός μωρού, από το να δώσετε 4000 ευρώ ή και περισσότερα για δύο προσπάθειες σε ένα λιγότερο έμπειρο κέντρο.

Θα πρέπει, επίσης, να γνωρίζετε ότι το κόστος των μεθόδων που χρησιμοποιούμε αντιστοιχούν είναι μικρότερο σε σχέση με το κόστος που ισχύει σε χώρες, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, ακόμα κι αν συνυπολογιστούν μαζί το κόστος του ταξιδιού και της παραμονής στην Αθήνα.

Ο λόγος που κρατάμε το κόστος των θεραπειών χαμηλό είναι επειδή  χρεώνουμε μόνο τις υπηρεσίες που θα χρειαστείτε αντί να προχωράμε στη διεξαγωγή προκαθορισμένων πακέτων εξετάσεων, που μπορεί να περιλαμβάνουν εξετάσεις που δε χρειάζεστε . Επίσης, το κόστος των φαρμάκων της εξωσωματικής γονιμοποίησης υπολογίζεται για κάθε ζευγάρι με βάση τις δικές του ανάγκες. Στο EmBIO σας δίνουμε, με βάση την οικονομική σας τη δυνατότητα, να επιλέξετε μέσα από τις πολλές θεραπευτικές επιλογές που διαθέτουμε εκείνη που είναι καλύτερη για εσάς,  λαμβάνοντας υπόψη  μεταξύ άλλων και το κόστος, ώστε να μπορείτε να ανταπεξέλθετε.

Πολλές γυναίκες,  που τις έχουν απορρίψει ως υποψήφιες μητέρες στις χώρες τους εξαιτίας της ηλικίας τους, έχουν καταφέρει να πραγματοποιήσουν τη θεραπεία τους στο EmBIO και να κάνουν τελικά οικογένεια. Εμείς πιστεύουμε ότι κάθε γυναίκα και άνδρας δικαιούται το δώρο της μητρότητας ή της πατρότητας.  

Μπορείτε λοιπόν να εκμεταλλευτείτε τα αυξημένα ποσοστά επιτυχίας, για να κρατήσετε το κόστος της δικής σας εξωσωματικής γονιμοποίησης όσο το δυνατόν πιο χαμηλό.

Αν έχετε απορίες σχετικά με το κόστος των θεραπειών στο EmBIO, ρίξτε μια ματιά στον πίνακα με τις τιμές.

Εκμεταλλευτείτε την προσφορά που ακολουθεί:

Στείλτε μας το ιατρικό ιστορικό σας και τις υπερηχογραφικές σας εξετάσεις, προκειμένου να σας αποστείλουμε μια δωρεάν εκτίμηση, καθώς και τη θεραπεία γονιμότητας που σας προτείνουμε στο EmBIO.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το κόστος της θεραπείας γονιμότητας που μπορεί να σας ενδιαφέρει.

Κλείστε Δωρεάν Online Συμβουλευτική με τον Δρ Θάνο Παράσχο και την ομάδα του
Θα σας απαντήσει ο ίδιος ο κος. Παράσχος εντός 24 ωρών
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
CNN
Διαβάστε στο CNN για την επιτυχία μας
Εξωσωματική μετά από μεταμόσχευση νεφρού