Γιατί να επιλέξετε το Κέντρο Εξωσωματικής EmBIO

Γιατί να επιλέξετε το Κέντρο Εξωσωματικής EmBIO

EmBIO - Κέντρο Εξωσωματικής από το 1996

Ο σημαντικότερος παράγοντας στην επιτυχία της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής είναι η επιλογή των κατάλληλων ανθρώπων που θα σας συντροφεύσουν στο ταξίδι σας.

Η Κλινική Εξωσωματικής Γονιμοποίησης ΕmBIO στην Αθήνα είναι μια πρωτοπόρος κλινική γονιμότητας στην Ευρώπη εδώ και 30 χρόνια.

Κατέχοντας ένα από τα υψηλότερα ποσοστά επιτυχίας στον κόσμο, έχουμε συμβάλει στη δημιουργία οικογενειών και στην εκπλήρωση του ονείρου της μητρότητας σε παγκόσμιο επίπεδο με περισσότερα από 30.000 υγιή μωρά από θεραπείες υπογονιμότητας.

Δωρεάν Online Συμβουλευτική με το Δρ Παράσχο και την ομάδα του

Το Κέντρο Εξωσωματικής και Γυναικολογίας EmBIO στο Χαλάνδρι Αττικής προσφέρει στους ασθενείς με γονιμότητα μια ολοκληρωμένη θεραπευτική προσέγγιση που συνδυάζει προηγμένες υπηρεσίες γονιμότητας με επιστημονικά έγκυρες συμπληρωματικές μεθόδους.

Η εγκατάσταση διαθέτει υπερσύγχρονες χειρουργικές και ιατρικές εγκαταστάσεις, ιδιωτικούς χώρους συνεδριών και φιλόξενους κοινόχρηστους χώρους. Το κτίριο έχει συνολική επιφάνεια 3000 m2 και χρησιμοποιεί την πιο σύγχρονη και ασφαλέστερη τεχνολογία που είναι διαθέσιμη σήμερα στις θεραπείες υπογονιμότητας. Όλος ο εξοπλισμός και το λογισμικό έχουν σχεδιαστεί για να πληρούν τις λειτουργικές απαιτήσεις και να υπακούν στους αυστηρότερους ευρωπαϊκούς κανονισμούς.

Χάρη στα σύγχρονα πρότυπα και στην αφοσίωση των γιατρών και του συνόλου του προσωπικού, το Κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης EmBIO στην Ελλάδα χαρακτηρίζεται από ένα πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας και πολλά θετικά σχόλια από χιλιάδες γυναίκες από την Ελλάδα και το εξωτερικό που έχουν γίνει μητέρες μετά από θεραπεία εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Εμβρυολόγος
Το κτήριο του EmBIO Κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης στην Αθήνα
Η ομάδα EmBIO και μωρά
Χώροι αναμονής
Ο Δρ Παράσχος με ένα μωρό
Ο Θάνος Παράσχος με ένα νεογέννητο και το ευτυχή πατέρα
Ο Δρ Παράσχος με ένα νεογέννητο και τη μητέρα του
Υπερηχογράφημα εγκύου
Εμβρυολόγος στο εργαστήριο

10 λόγοι για να επιλέξετε το EmBIO για θεραπεία γονιμότητας

1. Το Embio Κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης έχει διακριθεί ως ένα από τα πιο έμπειρα και επιτυχημένα κέντρα γονιμότητας της Ευρώπης. Από το 1996 έχει συμβάλει στο να συλληφθούν περισσότερα από 30.000 μωρά, με τα ποσοστά επιτυχίας εγκυμοσύνης να πλησιάζουν το 78% για συγκεκριμένες ομάδες ασθενών.

2.Αντιμετωπίζουμε με επιτυχία περιπτώσεις γυναικείας υπογονιμότητας που άλλα κέντρα γονιμότητας θα απέριπταν αμέσως (σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας, κλπ.).

3. Παρέχουμε τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες ανδρικής υπογονιμότητας για την επίλυση όλων των ειδών προβλημάτων στο σπέρμα.

4. Βελτιώνουμε συνεχώς τα ποσοστά επιτυχίας της εξωσωματικής γονιμοποίησης χρησιμοποιώντας τις πιο προηγμένες τεχνικές υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, όπως η προεμφυτευτική γενετική διάγνωση (PGD / PGS).

5. Τα αξιόπιστα προγράμματα δωρεάς ωαρίων του EmBIO και η τράπεζα σπέρματος είναι συνεχώς στη διάθεσή σας, χωρίς λίστα αναμονής.

6. Οι διεθνείς ασθενείς μας μπορούν να ξεκινήσουν τη θεραπεία εξωσωματικής γονιμοποίησης στο EmBIO περνώντας λίγες μέρες στην Ελλάδα. Στη συνέχεια, μπορούν να παρακολουθούνται από τον γυναικολόγο-μαιευτήρα τους σε συνεργασία με τους ειδικούς γονιμότητας του EmBIO.

7.Το EmBIO διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες ομάδες πιστοποιημένων γυναικολόγων και Εμβρυολόγων ειδικών στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγώγή, με επικεφαλής τον ειδικό γονιμότητας Δρ Θάνο Παράσχο.

8.Κάθε ασθενής στο EmBIO λαμβάνει εξατομικευμένη θεραπεία γονιμότητας ενισχύοντας την πιθανότητα να μείνει έγκυος.

9. Το EmBIO είναι υπερήφανο για την πρώτη εγκυμοσύνη με χρήση ωαρίων δότριας, την πρώτη κατάψυξη ωαρίων και την πρώτη γέννηση από κατεψυγμένο ωάριο στην Ελλάδα.

10.Θα έχετε τις μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας στην εξωσωματική γονιμοποίηση ακόμη και στην πρώτη σας προσπάθεια, χάρη στο παγκόσμιου κύρους εργαστήριο εξωσωματικής γονιμοποίησης και στο ερευνητικό μας πρόγραμμα που αφορά στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες αναπαραγωγής.

Κλείστε μια δωρεάν online συμβουλευτική με τον Δρ Θάνο Παράσχο και την ομάδα του


Ειδικοί Γονιμότητας

Άνετοι, πολυτελείς χώροι και σύγχρονες εγκαταστάσεις... Τίποτα από αυτά δεν θα ήταν εφικτό χωρίς την μεγάλη και έμπειρη ιατρική ομάδα του Embio.

Οι ασθενείς στο Embio συνεργάζονται με μια ομάδα φροντιστών, κάτι που μας επιτρέπει να αναπτύξουμε προσωπικές σχέσεις βασισμένες στην επικοινωνία και την εμπιστοσύνη - το θεμέλιο της ποιοτικής φροντίδας.


Εξατομικευμένη Θεραπεία Γονιμότητας

Στο EmBIO Κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης, σεβόμαστε κάθε ασθενή ως ξεχωριστό άτομο. Έτσι, στην προσπάθεια να σας βοηθήσουμε να γίνετε γονέας, ακολουθούμε μια προσωπική προσέγγιση. Από τη στιγμή που ξεκινάτε με το EmBIO Εξωσωματική Γονιμοποίηση, προσαρμόζουμε τις εκτιμήσεις και τις υπηρεσίες μας στις ανάγκες σας. Αυτό το ονομάζουμε την Υπογραφή της Επιτυχίας σας. Αποτελεί μέρος της προσωποκεντρικής προσέγγισης που δημιουργεί τη βέλτιστη εμπειρία στη θεραπεία γονιμότητας.

Έμβρυα με υψηλό δυναμικό εμφύτευσης

Το EmBIO εφαρμόζει μια διαδικασία ταξινόμησης εμβρύων για τον εντοπισμό και τη μεταφορά εμβρύων με το υψηλότερο δυναμικό εμφύτευσης (High Implantation Potential, H.I.P.).

Τα στοιχεία μας δείχνουν ότι:

 1. Οι ασθενείς που λαμβάνουν τουλάχιστον ένα έμβρυο H.I.P. αυξάνουν σημαντικά τα ποσοστά εμφύτευσης και εγκυμοσύνης
 2. Η επιλογή δύο εμβρύων H.I.P. για μεταφορα στη μήτρα είναι επαρκής για να διασφαλιστούν ικανοποιητικά ποσοστά εγκυμοσύνης.
 3. Τα αποτελέσματα της επιλογής εμβρύων υψηλού δυναμικού εμφύτευσης H.I.P. αποδεικνύουν την αξία της τεχνικής αυτής για την επιλογή των καλύτερων εμβρύων.

Το ποσοστό κλινικής εγκυμοσύνης ανά μεταφορά για τις επιλεγμένες ομάδες είναι:

Ασθενείς υπογονιμότητας κάτω των 35 ετών: 63% ποσοστό εγκυμοσύνης με δικά τους ωάρια

 • Πρώτος κύκλος εξωσωματικής γονιμοποίησης
 • Περισσότερα από 8 ώριμα ωάρια
 • Μεταφορά 2 εμβρύων H.I.P.

Ασθενείς με υπογονιμότητα 35-37 ετών: 55% ποσοστό εγκυμοσύνης με δικά τους ωάρια

 • Πρώτος κύκλος εξωσωματικής γονιμοποίησης
 • Περισσότερα από 8 ώριμα ωάρια
 • Μεταφορά 2 ή περισσότερων εμβρύων με το υψηλότερο δυναμικό εμφύτευσης

Ελέγξτε τα αναλυτικά ποσοστά επιτυχίας της εξωσωματικής γονιμοποίησης

Προφίλ εγκυμοσύνης

Το Κέντρο EmBIO IVF είναι γνωστό για την ανάληψη περίπλοκων περιπτώσεων που άλλα κέντρα γονιμότητας δεν μπορούν ή δεν θέλουν να αναλάβουν. Πιστεύουμε ότι κάθε ασθενής αξίζει μια ευκαιρία να δημιουργήσει μια οικογένεια. Τα μέσα ποσοστά επιτυχίας στερούνται αξίας, καθώς πολλοί παράγοντες επηρεάζουν τις προοπτικές μιας επιτυχημένης εγκυμοσύνης -ηλικία, υγεία και προηγούμενες θεραπείες γονιμότητας. Παρέχουμε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις θεραπευτικές διαδρομές και τα ποσοστά επιτυχίας μας με ασθενείς σε παρόμοιες συνθήκες. Πρόκειται για το δικό σας προφίλ επιτυχίας με υπογραφή.

διαχωριστικό με πελαργό

Ομάδα Φροντίδας Γονιμότητας

Με την αποκλειστική Ομάδα Φροντίδας για κάθε γυναίκα ή ζευγάρι, διασφαλίζουμε ότι θα λάβετε άριστη και εξατομικευμένη ιατρική φροντίδα. Θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε μια προσωπική σχέση με τον γιατρό, τους νοσηλευτές και την σύμβουλό σας. Ταυτόχρονα για την επιτυχία της θεραπείας σας, ένας μεγάλος αριθμός ειδικών υποστηρίζει τη δική σας Ομάδα Φροντίδας: εμβρυολόγοι, ειδικοί στην κρυοσυντήρηση, ανδρολόγοι και πολλοί άλλοι.

Προσωπικές Εμπειρίες - Ιστορίες Επιτυχίας

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη στους ασθενείς μας που μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους από την εξωσωματική γονιμοποίηση.

Από το 1996, το κέντρο EmBIO διεξάγει πρωτοποριακή έρευνα που έχει συμβάλει στη βελτίωση των τεχνολογιών υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και των θεραπειών γονιμότητας. Οι ασθενείς μας επωφελούνται από την εμπειρία και τις γνώσεις των ειδικών γονιμότητας που διεξήγαγαν αυτές τις μελέτες.


Κανονισμοί εξωσωματικής γονιμοποίησης

Στο EmΒΙΟ, πιστεύουμε ότι οι ασθενείς μας πρέπει να λαμβάνουν την υψηλότερη δυνατή ποιότητα περίθαλψης. Ως εκ τούτου, θέτουμε πρότυπα ποιότητας και μετράμε την επιτυχία μας. Εκτός από πλήρως αναγνωρισμένο κέντρο, το Embio IVF έχει τη μοναδική διάκριση να είναι ένας από τους πρώτους παρόχους υπηρεσιών γονιμότητας στην Ελλάδα που πιστοποιήθηκε σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001:2000. Κάθε χρόνο από το 2005 και μετά, ολόκληρο το κλινικό, εργαστηριακό και διοικητικό προσωπικό εξετάζει επιμελώς κάθε μέθοδο, διαδικασία, έγγραφο και αρχείο που επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο παρέχουμε φροντίδα στους ασθενείς.

Η βασική θεωρία του ISO 9001:2000 είναι ότι όσο υψηλότερη είναι η ποιότητα ενός οργανισμού, τόσο πιο ικανοποιημένοι θα είναι οι ασθενείς. Το πρότυπο ISO το αντιμετωπίζει αυτό με δύο τρόπους.

Ο οργανισμός ISO απαιτεί την καταγραφή του επιπέδου ικανοποίησης των ασθενών και την ευελιξία της οργάνωσης της μονάδας σε τυχόν αλλαγές που εξυπηρετούν κάθε γυναίκα ή ζευγάρι. Με αυτό τον τρόπο η οργάνωση γίνεται πιο αποδοτική και πιο ανταποδοτική στις προσδοκίες των ασθενών.

Το ISO 9001:2008 παρέχει ένα σύνολο οδηγιών που εξασφαλίζουν ποιοτικές υπηρεσίες και χρησιμοποιούνται από δεκάδες χιλιάδες εταιρείες παγκοσμίως.


Φροντίδα για ασθενείς από το εξωτερικό

Ζευγάρια από όλες τις γωνιές του πλανήτη ταξιδεύουν στο Κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης EmBIO στην Αθήνα για να πραγματοποιήσουν το όνειρο της δημιουργίας οικογένειας.

Ως ένα από τα πιο έμπειρα και μεγαλύτερα κέντρα εξωσωματικής γονιμοποίησης στην Ευρώπη (με περισσότερα από 30.000 γεννήσεις από το 1996), το προσωπικό μας έχει δεσμευτεί να παρέχει φροντίδα κορυφαίου επιπέδου σε κάθε ασθενή από οποιαδήποτε χώρα του κόσμου. Και μέσω της μακροχρόνιας συνεργασίας μας με διάφορα πανεπιστήμια, βρισκόμαστε πάντα στην αιχμή των νέων τεχνολογιών, καθιστώντας μας κορυφαίο πάροχο προηγμένης φροντίδας γονιμότητας.

Μέσω ενός συνδυασμού ραντεβού, τηλεφωνικών και διαδικτυακών επαφών, οι διεθνείς ασθενείς μπορούν να συναντηθούν με τους φημισμένους ειδικούς μας σε θέματα γονιμότητας. Παρέχουμε μια ποικιλία θεραπειών γονιμότητας, συμπεριλαμβανομένων των ακόλουθων:

 • Εξωσωματική γονιμοποίηση
 • Θεραπεία γονιμότητας με δωρεά ωαρίων ή/και δωρεά σπέρματος
 • Αναζωογόνηση των ωοθηκών με PRP
 • LGBTQ+ γονιμότητα
 • IUI - εξωσωματική γονιμοποίηση με φυσικό κύκλο
 • Γενετικός έλεγχος (PGS & PGD)
 • Επιλογή φύλου
 • Κατάψυξη ωαρίων

Φροντίδα προς την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ+

Τα άτομα και τα ζευγάρια οποιουδήποτε σεξουαλικού προσανατολισμού και κάθε σύνθεσης έχουν το δικαίωμα να δημιουργήσουν οικογένεια, όπως ακριβώς τα παιδιά αξίζουν να μοιράζονται ένα σπίτι αγάπης με γονείς που αγαπούν. Στο κέντρο μας, αγκαλιάζουμε όλα τα μέλη της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+ και τα προσκαλούμε να απολαμβάνουν ανοιχτή πρόσβαση σε όλες τις θεραπείες γονιμότητας.

Δωρεάν Online Συμβουλευτική με τον Δρ. Θάνο Παράσχο και την ομάδα του


Κλείστε Δωρεάν Online Συμβουλευτική με τον Δρ Θάνο Παράσχο και την ομάδα του
Θα σας απαντήσει ο ίδιος ο κος. Παράσχος
εντός 24 ωρών
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
cnn mom baby
Dr Paraschos’ Fertility Success Story on CNN