Εμβρυολόγοι | emBIO Κέντρο Γονιμότητας

Εμβρυολόγοι

Το Κέντρο Γονιμότητας Embio είναι υπερήφανο που διαθέτει μερικούς από τους καλύτερους εμβρυολόγους της Ευρώπης ως μέλη της ομάδας γονιμότητας. Έχουν διεθνή φήμη για το έργο τους, όπως αποδεικνύεται από τη συμμετοχή τους σε σημαντικά διεθνή συνέδρια και τη συμμετοχή τους σε εκατοντάδες δημοσιεύσεις ιατρικών περιοδικών.

Οι εμβρυολόγοι μας διεξάγουν έρευνα στις κλινικές, καθιερώνοντάς τους ως σημείο αναφοράς και διασφαλίζοντας την διαρκή ενημέρωση τους με τεράστια εμπειρία και ευρύ φάσμα γνώσεων στις πιο κοινές τεχνικές και θεραπείες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Το εργαστήριο εμβρυολογίας μας χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες τεχνικές και τεχνολογία για την εκτέλεση των διαδικασιών. 

Ντίνα Κατρανιά - Παράσχου BSc, MSc

Διευθύντρια του Εργαστηρίου Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής

Senior Clinical Embryologist

Αποστολή email

εμβρυολόγος ντινα κατρανια εμβιο

Είναι απόφοιτος του τμήματος Χημείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος του Master of Science (MSc) στη Βιοχημεία στο Πανεπιστήμιο του Norwich, University of East Anglia, England.

Εκπαιδεύτηκε στην Εμβρυολογία υπό την επίβλεψη του σπουδαίου Καθηγητή Ian Craft, ενός από τους πρωτοπόρους στην εξωσωματική γονιμοποίηση, στο Gynecology and Fertility Center του Λονδίνου που είναι από τα μεγαλύτερα στην Αγγλία, κάνοντας περίπου 2000 κύκλους εξωσωματικής γονιμοποίησης τον χρόνο.

Στη συνέχεια εργάστηκε στη μονάδα εξωσωματικής γονιμοποίησης του νοσοκομείου Hammersmith του Λονδίνου για 3 χρόνια υπό την επίβλεψη κορυφαίων επιστημόνων, όπως ο καθηγητής Robert Winston και η καθηγήτρια Karin Dawson. Μάλιστα, κατέλαβε μια ξεχωριστή θέση στο νοσοκομείο αυτό, αφού ήταν υπεύθυνη για την καθημερινή λειτουργία της μονάδας, κάνοντας εφημερίες και εκπαιδεύοντας νέους εμβρυολόγους.

Επίσης, έχει εκπαιδευτεί στη νέα μέθοδο της in-vitro ωρίμανσης των ωαρίων (IVM) στο McGill πανεπιστήμιο του Καναδά, υπό την επίβλεψη των διάσημων καθηγητών Dr. Jin Tae Chung και Dr. S. L. Tan.

Thanos Paraschos, Robert Edwards, Dina Katrania
Ντίνα Κατρανιά, Sir Robert Edwards, Θάνος Παράσχος

Πρωτοπόρες κλινικές εφαρμογές

Στο νοσοκομείο Hammersmith πραγματοποίησε μία από τις πρώτες μικρογονιμοποιήσεις (ICSI) στην Αγγλία. Επιπλέον, εκπαιδεύτηκε στην τεχνική της βιοψίας εμβρύων για προεμφυτευτικό έλεγχο (PGS, PGD), κάτι που έγινε για πρώτη φορά στον κόσμο στο νοσοκομείο αυτό. Είναι μία από τους πρώτους εμβρυολόγους στην Αγγλία που το 1995 πήρε άδεια από την HFEA (Βρετανική Ανεξάρτητη Αρχή της Εμβρυολογίας) για τη μικρογονιμοποίηση (ICSI).

Σταδιοδρομία

Τα τελευταία 10 χρόνια είναι διευθύντρια του εργαστηρίου εξωσωματικής του emBIO, το οποίο αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα, επιστημονικά άρτια και πιο ολοκληρωμένα εξειδικευμένα κέντρα παροχής υπηρεσιών γονιμότητας διεθνώς, με πάρα πολλούς κύκλους IVF ετησίως.

Είναι επιστημονικά υπεύθυνη για την εκπαίδευση νέων εμβρυολόγων και για την εύρυθμη λειτουργία του τμήματος, έχοντας την επίβλεψη περιστατικών εξωσωματικής γονιμοποίησης και μικρογονιμοποίησης ωαρίου (ICSI) και προεμφυτευτικού ελέγχου για χρωμοσωμικές ανωμαλίες (PGS) και μονογονιδιακές παθήσεις όπως η β-θαλασσαιμία (PGD).

Επιστημονικά Ενδιαφέροντα

Είναι μέλος κορυφαίων επιστημονικά διεθνών και ελληνικών οργανώσεων, όπως της ACE (Βρετανική Ένωση των Κλινικών Εμβρυολόγων) και της ΠΕΚΕ (Πανελλήνια Ένωση Κλινικών Εμβρυολόγων).

Η Δρ. Ντίνα Κατρανιά εργάζεται ακούραστα για τη βελτίωση της φροντίδας τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών καθώς και των ζευγαριών που επισκέπτονται το emBIO. Η παροχή υψηλής ποιότητας ιατρική περίθαλψη, η εφαρμογή αποτελεσματικών μεθόδων και πρωτοποριακών επιστημονικών τεχνικών, πάντοτε προσαρμοσμένων στις εξατομικευμένες ανάγκες, αφού αντιμετωπίζεται η κάθε περίπτωση ξεχωριστά και μοναδικά, αποτελούν αξίες αδιαπραγμάτευτες τόσο για την ίδια όσο και για ολόκληρο τον οργανισμό του EmBIO.

Είναι παντρεμένη με τον γυναικολόγο, Διευθυντή του Ιατρικού Κέντρου EmΒΙΟ, Θάνο Παράσχο, και έχει τρία παιδιά.

Image
eshre certificate

Χριστίνα Δελή BSc, MSc

Senior Clinical Embryologist

Αποστολή email

embryologist christina deli

Η Χριστίνα Δελή είναι απόφοιτος του τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει μεταπτυχιακό στην κλινική εμβρυολογία απ’ το Πανεπιστήμιο του Nottingham της Αγγλίας.

Εργάστηκε για έξι μήνες σε ιατρικό διαγνωστικό εργαστήριο όπου και απέκτησε σημαντική εμπειρία σε πλήθος μικροβιολογικών τεχνικών όπως ηλεκτροφόρηση πρωτεϊνών, μέτρηση ορμονών και καρκινικών δεικτών στο αίμα, ELISA και ανίχνευση αλλεργιών και αυτοάνοσων νοσημάτων.

Έγινε μέλος της ομάδας μας τον Ιούλιο του 2006 και εκπαιδεύτηκε σε ένα ευρύ φάσμα ανδρολογικών και εμβρυολογικών τεχνικών όπως ωοληψίες, καθάρισμα και εκτίμηση ωαρίων, ανάπτυξη και αξιολόγηση εμβρύων, κατάψυξη και απόψυξη εμβρύων και σπέρματος, εμβρυομεταφορά και ανάλυση και προετοιμασία σπέρματος για σπερματέγχυση ή εξωσωματική γονιμοποίηση. Είναι μέλος της ΠΕΚΕ (Πανελλήνια Ένωση Κλινικών Εμβρυολόγων) από το 2006.


Μαρία Φακιρίδου

embryologist maria fakiridou

Senior Clinical Embryologist

Αποστολή email
tel: +30 210 6774104

Carolina Belt

carolina belt embryologist

Clinical Embryologist

Αποστολή email
tel: +30 210 6774104


Όλα τα μέλη της ομάδας παρέχουν συνεχή υποστήριξη σε όλους τους ασθενείς σε οποιοδήποτε στάδιο της θεραπείας τους στο κέντρο μας. Οι ασθενείς μπορούν να μιλήσουν ή/και να δουν οποιοδήποτε μέλος του προσωπικού ανά πάσα στιγμή και όλα τα μέλη του προσωπικού είναι απόλυτα και ειλικρινά αφοσιωμένα στο να βοηθήσουν τους ασθενείς να επιτύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα στη θεραπεία γονιμότητας που ακολουθούν.

Η ικανοποίησή μας είναι τα ποσοστά επιτυχίας εξωσωματικής, που συνεχώς προσπαθούμε να βελτιώνουμε!

Κλείστε Δωρεάν Online Συμβουλευτική με τον Δρ Θάνο Παράσχο και την ομάδα του
Θα σας απαντήσει ο ίδιος ο κος. Παράσχος
εντός 24 ωρών
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
cnn mom baby
Dr Paraschos’ Fertility Success Story on CNN