Τύπος / Media

Τύπος / Media

Υποψήφιο για παγκόσμια διάκριση ελληνικό κέντρο εξωσωματικής

Το Εmbio είναι ένα κέντρο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής που ακολουθεί τα πιο σύγχρονα πρωτόκολλα και εφαρμόζει τις πιο εξελιγμένες σύγχρονες μεθόδους

Διεθνής αναγνώριση για το πρωτοποριακό έργο των Ελλήνων γυναικολόγων στον τομέα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, αποτελεί η υποψηφιότητα σε παγκόσμιο διαγωνισμό ιατρικού τουρισμού, του IVF Embio Medical Center, ως η «Καλύτερη Κλινική Εξωσωματικής της Χρονιάς».

Η υποψηφιότητα του IVF Embio Medical Center αποδεικνύει ότι η Ελλάδα, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε περίοδο παρατεταμένης οικονομικής κρίσης, κάνει τη διαφορά και πρωτοπορεί σε παγκόσμιο επίπεδο στον τομέα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Το IVF Embio Medical Center, με επιστημονικό διευθυντή τον γυναικολόγο Δρ. Θάνο Παράσχο, έχει να επιδείξει ένα πλούσιο και πρωτοποριακό επιστημονικό έργο σε παγκόσμιο επίπεδο διεκδικεί τον τίτλο της «Καλύτερης Κλινικής Εξωσωματικής της Χρονιάς» στη διασυνοριακή αναπαραγωγική φροντίδα, σε παγκόσμιο διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στη Μαδρίτη στις 26 Μαΐου.

Τον διαγωνισμό διοργανώνει κάθε χρόνο σε διαφορετική χώρα η διεθνούς φήμης , εφημερίδα Ιατρικού Τουρισμού http://awards.imtj.com/. Οι κλινικές που συμμετέχουν στον διαγωνισμό εξετάζονται εξονυχιστικά βάση σειράς κριτηρίων, ενώ την επιτροπή των κριτών αποτελούν σημαντικές προσωπικότητες από όλο τον κόσμο. Είναι η πρώτη φορά που Ελληνικό Κέντρο Εξωσωματικής είναι υποψήφιο για μια τέτοια διάκριση.

Η επιλογή όμως του Embio, ως υποψήφια κλινική εξωσωματικής προς βράβευση, κάθε άλλο παρά τυχαία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Το Εmbio είναι ένα κέντρο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής που ακολουθεί τα πιο σύγχρονα πρωτόκολλα και εφαρμόζει τις πιο εξελιγμένες σύγχρονες μεθόδους τόσο σε επίπεδο προεμφυτευτικού ελέγχου όσο και σε ό, τι αφορά τις διαδικασίες και τις μεθόδους εξωσωματικής γονιμοποίησης, μεταξύ των οποίων είναι και οι τεχνικές μικρογονιμοποίησης που αφορούν προβλήματα με σπέρμα.

Επίσης, μεταξύ άλλων παρέχει πολλές εναλλακτικές όπως την εξωσωματική με φυσικό κύκλο και τη δυνατότητα κατάψυξης ωαρίων με τη μέθοδο της υαλοποίησης, που διασφαλίζει καλύτερη συντήρηση και μεγαλύτερα ποσοστά γονιμοποίησης, αλλά και λύσεις για την αντιμετώπιση προβλημάτων που προκαλούν υπογονιμότητα τόσο στις γυναίκες όσο και στους άνδρες, όπως για παράδειγμα η ενδομητρίωση στις γυναίκες και η αζωοσπερμία στους άνδρες.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Διαβάστε ακόμα: Αφιέρωμα στο Εμβιο σε Ετήσια Εκδοση του Ευρωπαϊκού ΚοινοβουλίουΔείτε μας στην Huffington Post

 

Δημοσίευση 15/6/2010 στο ένθετο της Ελευθεροτυπίας ''Υγεία και Διατροφή"


 

Για να δείτε το βιογραφικό του κου Θάνου Παράσχου, πατήστε εδώ.

 

Μην αφήνετε το χρόνο να περνάει, κλείστε δωρεάν ραντεβού άμεσα!

Επικοινωνήστε σήμερα με τον Δρα Θάνο Παράσχο!