Τύπος / Media

Τύπος / Media

Υποψήφιο για Παγκόσμια Διάκριση Ελληνικό Κέντρο Εξωσωματικής

Το Εmbio είναι ένα κέντρο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής που ακολουθεί τα πιο σύγχρονα πρωτόκολλα και εφαρμόζει τις πιο εξελιγμένες σύγχρονες μεθόδους.

το εμβιο στο πρωτο θεμα

Διεθνής αναγνώριση για το πρωτοποριακό έργο των Ελλήνων γυναικολόγων στον τομέα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, αποτελεί η υποψηφιότητα σε παγκόσμιο διαγωνισμό ιατρικού τουρισμού, του IVF Embio Medical Center, ως η «Καλύτερη Κλινική Εξωσωματικής της Χρονιάς».

Η υποψηφιότητα του IVF Embio Medical Center αποδεικνύει ότι η Ελλάδα, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε περίοδο παρατεταμένης οικονομικής κρίσης, κάνει τη διαφορά και πρωτοπορεί σε παγκόσμιο επίπεδο στον τομέα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Το IVF Embio Medical Center, με επιστημονικό διευθυντή τον γυναικολόγο Δρ. Θάνο Παράσχο, έχει να επιδείξει ένα πλούσιο και πρωτοποριακό επιστημονικό έργο σε παγκόσμιο επίπεδο διεκδικεί τον τίτλο της «Καλύτερης Κλινικής Εξωσωματικής της Χρονιάς» στη διασυνοριακή αναπαραγωγική φροντίδα, σε παγκόσμιο διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στη Μαδρίτη στις 26 Μαΐου.

Τον διαγωνισμό διοργανώνει κάθε χρόνο σε διαφορετική χώρα η διεθνούς φήμης, εφημερίδα Ιατρικού Τουρισμού (http://awards.imtj.com/). Οι κλινικές που συμμετέχουν στον διαγωνισμό εξετάζονται εξονυχιστικά βάση σειράς κριτηρίων, ενώ την επιτροπή των κριτών αποτελούν σημαντικές προσωπικότητες από όλο τον κόσμο. Είναι η πρώτη φορά που Ελληνικό Κέντρο Εξωσωματικής είναι υποψήφιο για μια τέτοια διάκριση.

Η επιλογή όμως του Embio, ως υποψήφια κλινική εξωσωματικής προς βράβευση, κάθε άλλο παρά τυχαία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Το Εmbio είναι ένα κέντρο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής που ακολουθεί τα πιο σύγχρονα πρωτόκολλα και εφαρμόζει τις πιο εξελιγμένες σύγχρονες μεθόδους τόσο σε επίπεδο προεμφυτευτικού ελέγχου όσο και σε ότι αφορά τις διαδικασίες και τις μεθόδους εξωσωματικής γονιμοποίησης, μεταξύ των οποίων είναι και οι τεχνικές μικρογονιμοποίησης που αφορούν προβλήματα με σπέρμα.

Επίσης, μεταξύ άλλων παρέχει πολλές εναλλακτικές όπως την εξωσωματική με φυσικό κύκλο και τη δυνατότητα κατάψυξης ωαρίων με τη μέθοδο της υαλοποίησης, που διασφαλίζει καλύτερη συντήρηση και μεγαλύτερα ποσοστά γονιμοποίησης, αλλά και λύσεις για την αντιμετώπιση προβλημάτων που προκαλούν υπογονιμότητα τόσο στις γυναίκες όσο και στους άνδρες, όπως για παράδειγμα η ενδομητρίωση στις γυναίκες και η αζωοσπερμία στους άνδρες.

Πηγή: Πρώτο Θέμα 


Το Εμβιο σε ετήσια έκδοση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

ευρωπαικο κοινοβουλιο

Ειδική αναφορά στο Κέντρο Γονιμότητας Εμβιο είχε γίνει σε παλιότερη έκδοση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο European Parliamentary Yearbook.

Το δημοσίευμα αυτό σίγουρα μας κάνει περήφανους, γιατί αναγνωρίζεται η καλή δουλειά που κάνουμε περισσότερα από 20 χρόνια τώρα, και θελήσαμε να το μοιραστούμε μαζί σας.

Διαβάστε την Ελληνική μετάφραση της δημοσίευσης:

Η εγκυμοσύνη γίνεται ευκολότερη στην Ελλάδα

Το Ιατρικό Κέντρο EmBIO είναι ένα από τα πιο έμπειρα, εξειδικευμένα κέντρα IVF στην Ευρώπη, γνωστό για τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας του στην εξωσωματική γονιμοποίηση. Από το 1996. Οι ειδικοί γονιμότητας του EmBIO έχουν βοηθήσει χιλιάδες ζευγάρια από όλο τον κόσμο να γίνουν γονείς. Συνδυάζοντας πρωτοποριακές τεχνολογίες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής με προσωπική, εξατομικευμένη θεραπεία. Το EmBIO επιτυγχάνει εγκυμοσύνη σε περισσότερες από το 60% των περιπτώσεων. Μέσω των επιλογών PGD / PGS, τα προβλήματα που αφορούν την ηλικία και τις κληρονομικές ασθένειες ξεπερνιούνται και υγιή βρέφη γεννιούνται με ασφάλεια.

Η Κλινική Embio που βρίσκεται μόλις λίγα χιλιόμετρα από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας, είναι μια κλινική γονιμότητας ενιαίας εξυπηρέτησης, πλήρως εξοπλισμένη με σύγχρονα εργαστήρια καθώς και διαγνωστικές και χειρουργικές εγκαταστάσεις που υποστηρίζουν το πλήρες φάσμα τεχνικών υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Στο πλαίσιο των αξιοσημείωτα υψηλών ποσοστών επιτυχίας που κατορθώνεται ακόμη και κατά την πρώτη δοκιμή IVF, οι αγωγές γονιμότητας στο EmBIO αναγνωρίζονται ως άξιες για την χρηματική τιμή τους.

Ειδικοί γονιμότητας εκπαιδευμένοι στη Μεγάλη Βρετανία

Οι εξειδικευμένοι επιστήμονες IVF της EmBIO, εκπαιδευμένοι από το Ηνωμένο Βασίλειο, βρίσκονται υπό την ηγεσία του μαιευτήρα - γυναικολόγου και ειδικού γονιμότητας, Δρ Θάνου Παράσχου, ο οποίος έχει κερδίσει την εξειδίκευσή του στη εξωσωματική γονιμοποίηση και το PGD συνεργαζόμενος με τον Λόρδο-Καθηγητή Robert Winston.

Ο κλινικός διευθυντής της EmBIO έχει συμβάλει στην έρευνα για την εξωσωματική γονιμοποίηση με σημαντικό αριθμό δημοσιεύσεων σε περιοδικά αξιολόγησης από ομοτίμους. Η εφεύρεσή του, Ο άκαμπτος καθετήρας εμβρυομεταφοράς χρησιμοποιείται παγκοσμίως για ιδιαίτερα απαιτητικές μεταμοσχεύσεις εμβρύων.

Εξατομικευμένες αγωγές γονιμότητας

Όλες οι τεχνικές υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καινοτόμες ή συμβατικές, παρέχονται στο Ιατρικό Κέντρο Embio, σύμφωνα με το διεξοδικά διαγνωσμένο προφίλ γονιμότητας του εκάστοτε ασθενή. Φερόμαστε σε κάθε ασθενή σαν μελλοντικό γονέα. Το EmBIO δεσμεύεται να αντιμετωπίζει περίπλοκες περιπτώσεις που άλλα κέντρα εξωσωματικής γονιμοποίησης δεν θα εξέταζαν καν.

Μέσω μιας μακροχρόνιας σχέσης με πολλά πανεπιστημιακά νοσοκομεία, το Ιατρικό κέντρο EmBIO βρίσκεται συνεχώς στην αιχμή των πρωτοποριακών αναδυόμενων αγωγών εξωσωματικής γονιμοποίησης. Χρησιμοποιώντας επιδεξίως τις τελευταίες τεχνολογίες ART, η EmBIO υπερηφανεύεται για την πρώτη εγκυμοσύνη από δότρια οαρίου, την πρώτη υαλοποίηση IVM και την πρώτη γέννηση από κατεψυγμένο οάριο στην Ελλάδα.

Μεταξύ των δημοφιλέστερων αγωγών γονιμότητας και τεχνικών εξωσωματικής γονιμοποίησης στο EmBIO είναι:

  • Γενετική διάγνωση PreimplantaDon (PGD / PGS)
  • Επιλεκτική Κρυοσυντήρηση Ωοκυττάρων (Personal Egg Banking)
  • Ενδοκυτταροπλασματική σπερματέγχυση (ICSI)
  • Μικρογονιμοποίηση (IMSI)
  • Εξωσωματική γονιμοποίηση από δότρια οαρίου (χωρίς λίστα αναμονής)
  • Αγωγές για ανδρική υπογονιμότητα
  • In Vitro Ωρίμανση Ωαρίων (IVM)

embio in european parliamentary yearbook


«Μαμά Πρόσεχε»

Σύσσωμο το προσωπικό του Εμβιο (κι όχι μόνο) χόρεψε στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης του κοινού για τον καρκίνο του μαστού.

Ο Φυσιολογικός Τοκετός της Φαίης Σκορδά

Τα δίδυμα του Κώστα Καραμανλή και της Νατάσας Παζαΐτη

Συμμετοχή σε εκπομπές για την εξωσωματική γονιμοποίηση

Δείτε μας στην Huffington Post


Δημοσιεύσεις του Θάνου Παράσχου στο iefimerida.gr

αρθρα του θανου παρασχου στο iefimerida

Δείτε όλες τις δημοσιεύσεις του Θάνου Παράσχου στο iefimerida.gr
 
Δημοσίευση 15/6/2010 στο ένθετο της Ελευθεροτυπίας ''Υγεία και Διατροφή"Θάνος Παράσχος, πλήρες βιογραφικό

Μην αφήνετε το χρόνο να περνάει, κλείστε δωρεάν ραντεβού άμεσα!
Επικοινωνήστε σήμερα με τον Δρα Θάνο Παράσχο!
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.