Ιατρικό Τατουάζ Θηλής για πλήρη αποκατάσταση μαστού | emBIO Κέντρο Γονιμότητας

Ιατρικό Τατουάζ Θηλής για πλήρη αποκατάσταση μαστού

Η διάγνωση καρκίνου του μαστού αλλάζει τη ζωή μιας γυναίκας. Ο καρκίνος του μαστού επηρεάζει όχι μόνο την υγεία της, αλλά και το σώμα της, την ψυχολογία της, τη σεξουαλική της ζωή. Σήμερα ωστόσο, οι χειρουργοί μαστού έχουν λύσεις για την αποκατάσταση μαστού μετά από μαστεκτομή. Η αποκατάσταση μαστού από έναν χειρουργό μαστού δεν αφορά μόνο την πλαστική στήθους, αλλά και την αποκατάσταση της θηλής. Έτσι, το τελικό αποτέλεσμα είναι πλήρως ικανοποιητικό.

Έχεις κάνει μαστεκτομή;

Αν έχεις κάνει μαστεκτομή, μην αισθάνεσαι ότι τελείωσε η ζωή σου σαν γυναίκα. Πρέπει να συνεχίσεις να φροντίζεις για την εμφάνισή σου. Ακόμα και μετά από την εμπειρία μιας μαστεκτομής, πρέπει να μπορείς να στέκεσαι απέναντι στον καθρέφτη και να νιώθεις άνετα με την εμφάνισή σου, να μην σ’ ενοχλεί η εμφάνιση του στήθους σου. Ύστερα λοιπόν από την αποκατάσταση του μαστού μετά από τη μαστεκτομή, αυτό που θα επαναφέρει τη φυσική εμφάνιση του στήθους σου είναι η αναδημιουργία θηλής. Αυτό επιτυγχάνεται με τη διαδικασία του ιατρικού τατουάζ θηλής.

Πριν: Αποχρωματισμός θηλής και στους δύο μαστούς

 Αποχρωματισμός θηλής και στους δύο μαστούς

Μετά: Ιατρικό Τατουάζ Θηλής και στους δύο μαστούς

Ιατρικό Τατουάζ Θηλής και στους δύο μαστούς

 

Πόσο διαρκεί το τατουάζ θηλής για την πλήρη αποκατάσταση μαστού;

 

Η διαδικασία του ιατρικού τατουάζ θηλής διαρκεί περίπου μιάμιση ώρα για την κάθε θηλή. Αν μια γυναίκα έχει αμφοτερόπλευρη μαστεκτομή (αφαίρεση και των δύο μαστών), τώρα έχει τη δυνατότητα σε μία μόνο επίσκεψη στον χειρουργό μαστού να αποκαταστήσει και τις δύο θηλές (ως προς το χρώμα και το σχήμα).

Πονάει το τατουάζ θηλής;

Το τατουάζ θηλής είναι μια ανώδυνη διαδικασία. Δεν χρειάζεται αναισθησία.

Στο Κέντρο Μαστού ΕΜΒΙΟ μπορείς να κάνεις εύκολα και άμεσα τατουάζ θηλής για πλήρη αποκατάσταση μαστού.

Πόσο κοστίζει το ιατρικό τατουάζ θηλής;

Στο Κέντρο Μαστού EMBIO το ιατρικό τατουάζ θηλής κοστίζει 350 ευρώ η θηλή.

Επικοινώνησε εδώ για να ρωτήσεις ό,τι άλλο θέλεις τον Δρ. Θάνο Παράσχο για το ιατρικό τατουάζ θηλής στο Κέντρο Μαστού ΕΜΒΙΟ.

Μία μέρα πριν κάνεις το ιατρικό τατουάζ θηλής…

… ο Δρ. Θάνος Παράσχος θα σου κάνει το απαραίτητο patch test (τεστ ανοχής στην ειδική χρωστική ουσία του τατουάζ θηλής). Παρ’ όλο που δεν έχουν σημειωθεί περιστατικά αλλεργίας, μια και στο Κέντρο Μαστού ΕΜΒΙΟ χρησιμοποιούμε μόνο υποαλλεργικές ειδικές χρωστικές, θεωρούμε ότι πρέπει να κάνεις αυτό το προληπτικό τεστ. (Σε περίπτωση αλλεργίας, θεωρητικά, εμφανίζεται μια κοκκινίλα λίγες ώρες μετά το τεστ.)

Επικοινώνησε εδώ για να κλείσεις ραντεβού για το προληπτικό τεστ πριν από το τατουάζ θηλής.

Κλείστε Δωρεάν Online Συμβουλευτική με τον Δρ Θάνο Παράσχο και την ομάδα του
Θα σας απαντήσει ο ίδιος ο κος. Παράσχος
εντός 24 ωρών
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
cnn mom baby
Dr Paraschos’ Fertility Success Story on CNN