Αποφυγή μιας Τρίτης Αποβολής

Αποφυγή μιας Τρίτης Αποβολής

Είχα δύο αποβολές, μια στις 14 εβδομάδες και άλλη μια στις επτά εβδομάδες. Και τις δύο φορές, δεν υπήρχε καμία ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά: μπήκα στο νοσοκομείο για το προκαθορισμένο μου ραντεβού και δεν υπήρχε καρδιακός χτύπος. Υπάρχει κάτι που να μπορώ να κάνω στο σημείο αυτό για να προσπαθήσω να σιγουρευτώ ότι αυτό δεν θα συμβεί πάλι;

Είναι σημαντικό για σας να ολοκληρώσετε μια αξιολόγηση σχετικά με τις καθ’έξιν αποβολές σας. Θα πρέπει να περιλαμβάνονται η αξιολόγηση σχετικά με τα ζητήματα υπογονιμότητας που έχουν σχέση με την ηλικία, τυχόν ορμονικές ανωμαλίες, δυσμορφίες της μήτρας, χρωμοσωμικές ανωμαλίες, αυτοάνοσα προβλήματα, ανωμαλίες μόλυνσης και θρόμβωσης του αίματος που δημιουργούν προδιάθεση για θρόμβους. Ένα λεπτομερές ιατρικό ιστορικό, η εξέταση του οικογενειακού σας ιστορικού και η φυσική εξέταση είναι απαραίτητα για να καθοριστεί ποιες εξετάσεις έχουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες να αποκαλύψουν την αιτία του προβλήματός σας.

Πολλές από τις εξετάσεις αυτές είναι ακριβές. Η εξέταση δεν καλύπτεται πάντα από το ασφαλιστικο σας ταμειο, έτσι είναι σημαντικό να επισκεφτείτε ένα γιατρό εξειδικευμένο στον τομέα αυτό, για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε με τον καλύτερο τρόπο το πρόγραμμα περίθαλψής σας.

Ρωτήστε ό,τι θέλετε εδώ Δωρεάν τον Γυναικολόγο Θάνο Παράσχο

Μην αφήνετε το χρόνο να περνάει, κλείστε δωρεάν ραντεβού άμεσα!
Επικοινωνήστε σήμερα με τον Δρα Θάνο Παράσχο!
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.