Εξωσωματική για γκέι γυναίκες & ομόφυλα ζευγάρια γυναικών | emBIO Κέντρο Γονιμότητας

Εξωσωματική για γκέι γυναίκες & ομόφυλα ζευγάρια γυναικών

Τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας του Ιατρικού Κέντρου EmBIO στις θεραπείες γονιμότητας, σε συνδυασμό με τον συνεχιζόμενο εκσυγχρονισμό στη νομοθεσία της Ελλάδας που γίνεται πιο φιλική προς όλους ανεξαρτήτως φύλλου και ερωτικών προτιμήσεων, καθιστούν δυνατή την εξωσωματική γονιμοποίηση για ομόφυλα ζευγάρια γυναικών και χαρίζουν το δώρο της μητρότητας στις gay γυναίκες.

ζευγαρι γυναικων με μωρο

Το EmBIO έχει μακρά ιστορία στην επιτυχή κάλυψη των αναπαραγωγικών αναγκών των ομόφυλων ζευγαριών και της λεσβιακής κοινότητας με ευσυνείδητη, ασθενοκεντρική φροντίδα. 

Πιστεύουμε ότι η γονεϊκότητα είναι ένα δώρο που ΟΛΟΙ πρέπει να μπορούν να απολαμβάνουν. Αποστολή μας είναι να διασφαλίσουμε ότι κάθε ασθενής λαμβάνει εξαιρετική εξατομικευμένη φροντίδα κατά τη διάρκεια των θεραπειών υποβοηθούμενης αναπαραγωγής για να συλλάβει και να γεννήσει υγιή μωρά.

Από το 1996 παρέχουμε σε κάθε γυναίκα ένα εξαιρετικά επιτυχημένο πρόγραμμα δωρεάς ωαρίων με ποσοστά επιτυχίας της εξωσωματικής γονιμοποίησης που ξεπερνούν το 78% όταν χρησιμοποιηθούν δανεικά ωάρια. 

Η εξειδικευμένη εμπειρία μας και οι πρωτοποριακές τεχνολογίες έχουν βοηθήσει περισσότερα από 30.000 μωρά να γεννηθούν και χιλιάδες ασθενείς να γίνουν γονείς από όλο τον κόσμο.

Δωρεάν Online Συμβουλευτική με τον Δρ Θάνο Παράσχο και την ομάδα του

Επιλογές εξωσωματικής γονιμοποίησης για gay γυναίκες

Sam και Jessica, ένα ομόφυλο ζευγάρι γυναικών

Το προσωπικό γονιμότητας της EmBIO είναι εξειδικευμένο και έμπειρο σε όλες τις μεθόδους θεραπείας εξωσωματικής γονιμοποίησης, γεγονός που μας δίνει πλεονέκτημα στην επιτυχία της θεραπείας σε σύγκριση με άλλες κλινικές γονιμότητας.

Γυναίκες, όπως εσείς, που βρίσκονται σε ομόφυλη σχέση μπορούν να εκπληρώσουν το όνειρο της ζωής τους να γίνουν μητέρες στο EmBIO χρησιμοποιώντας:

 • τα δικά σας ωάρια
 • δανεικά ωάρια
 • εξωσωματική γονιμοποίηση με σπέρμα δότη
 • σπερματέγχυση με σπέρμα δότη
 • εξωσωματική με παρένθετη μητέρα
 • άλλη εξειδικευμένη λύση θεραπείας

Εάν καμία από τις δύο σας δεν μπορεί ή δεν θέλει να χρησιμοποιήσει τα δικά της  ωάρια, το πρόγραμμα του Εμβιο για εξωσωματική γονιμοποίηση με δανεικά ωάρια και σπέρμα, διευκολύνει τις ανύπαντρες γυναίκες να αποκτήσουν το δικό τους μωρό οποιαδήποτε στιγμή.

 1. Το πρόγραμμά μας προσφέρει τη μεγαλύτερη επιλογή από περίπου 170 σχολαστικά ελεγμένες και δοκιμασμένες δότριες ωαρίων στην Ελλάδα.
 2. Έχουμε πραγματοποιήσει πολλές θεραπείες χρησιμοποιώντας δωρεά σπέρματος από την Cryos International, μια ασφαλή δανέζικη τράπεζα σπέρματος που παρέχει πολλούς δότες ανά πάσα στιγμή. 
 3. Ταίριασμα της δικής σας εμφάνισης και προσωπικότητας με τον δότη και τη δότρια που θα μοιραστούν το δώρο της ζωής μαζί σας.
 4. Το πιο σημαντικό είναι ότι οι οικονομικά προσιτές προηγμένες θεραπείες γονιμότητας με τη χρήση δανεικών ωαρίων είναι πολύ πιο πιθανό να βοηθήσουν τα ομόφυλα γυναικεία ζευγάρια να επιτύχουν να δημιουργήσουν την δική τους οικογένεια. 
 5. Τα ποσοστά επιτυχίας με δανεικά ωάρια είναι πολύ υψηλότερα (ξεπερνούν το 78%) από τους κύκλους εξωσωματικής γονιμοποίησης που χρησιμοποιούν τα ωάρια της ίδιας της γυναίκας, ειδικά σε μεγαλύτερες ηλικίες.
 6. Με την εξωσωματική γονιμοποίηση με ωάρια δότριας, η μία ή και οι δύο γυναίκες σύντροφοι μπορούν να απολαύσουν την ίδια υπέροχη εμπειρία της εγκυμοσύνης, κυοφορώντας το μωρό στη δική της μήτρα, χαρίζοντας σε κάθε γυναίκα την ανεπανάληπτη εμπειρία της εγκυμοσύνης.

Λύσεις για το μέλλον

Η πρόοδος της ιατρικής σας επιτρέπει να καταψύξετε τα ωάρια σας ή ακόμα και έμβρυα για μελλοντικές εγκυμοσύνες και προσφέρει υψηλότατα ποσοστά επιτυχίας, καθώς επιλέγονται για γονιμοποίηση μόνο τα καλύτερα ωάρια που παράγονται.

gay οικογενεια με 2 μαμαδες και τα παιδια τους

Πως θα αποκτήσετε τη δική σας οικογένεια

Οι επιτυχημένες θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης που εφαρμόζουμε βοηθούν την gay γυναίκα ή τα ζευγάρια γυναικών να πραγματοποιήσουν το όνειρο της μητρότητας.

Κατά την αρχική επαφή (αυτοπροσώπως, μέσω τηλεφώνου ή online) μπορείτε να συζητήσετε τις ανάγκες σας με τον γιατρό σας και τα άλλα μέλη της έμπειρης ομάδας γονιμότητας. Θα αρχίσουμε να αναπτύσσουμε ένα ολοκληρωμένο και εξατομικευμένο σχέδιο θεραπείας για εσάς.

Μπορείτε να ξεκινήσετε έναν κύκλο θεραπείας άμεσα χωρίς λίστες αναμονής στην Αθήνα, ενώ το αρχικό στάδιο της θεραπείας μπορεί να ξεκινήσει στην πόλη σας, αν είστε μακριά από την Αθήνα. 

Μετά την σύλληψη, θα παρακολουθούμε την πρόοδο της εγκυμοσύνης σας μέσω υπερηχογραφημάτων που θα στέλνονται σε μας ηλεκτρονικά με απόλυτη εχεμύθεια από τους συνεργάτες μας γυναικολόγους - μαιευτήρες σε όλη την Ελλάδα.

Κλείστε Δωρεάν Online Συμβουλευτική με τον Δρ Θάνο Παράσχο και την ομάδα του
Θα σας απαντήσει ο ίδιος ο κος. Παράσχος
εντός 24 ωρών
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
cnn mom baby
Dr Paraschos’ Fertility Success Story on CNN