Είμαι ο πατέρας;

Τεστ Πατρότητας

Η φίλη μου και εγώ περιμένουμε το πρώτο μας παιδί. Μας έχουν δώσει σαν πιθανή ημερομηνία τοκετού την 28η Ιανουαρίου. Δεν είμαι 100 τοις εκατό βέβαιος ότι το παιδί είναι δικό μου. Η τελευταία της περίοδος άρχισε περίπου στις 19 ή 20 Απριλίου, και επιμένει ότι η σύλληψη έγινε είτε στις 22 είτε στις 26 Απριλίου. Αλλά όταν κάνω υπολογισμούς με αφετηρία την πιθανή ημερομηνία τοκετού και πηγαίνοντας προς τα πίσω, έχω σαν αποτέλεσμα την 7η Μαΐου, έτσι υποθέτω ότι η σύλληψη πρέπει μάλλον να έχει γίνει στις αρχές Μαΐου, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ. Το πρόβλημα είναι ότι είχε μια επίσκεψη από έναν άλλο φίλο της στις 8 και 9 Μαΐου, και έχω λόγους να πιστεύω ότι εκείνος νομίζει πως το μωρό είναι δικό του. Πρέπει να ξέρω αν είμαι ο πατέρας και δεν μπορώ να επιλύσω το ζήτημα σχετικά με την ημερομηνία σύλληψης με τρόπο που να με ικανοποιεί. Δεν ξέρω το περιθώριο λάθους σε οποιαδήποτε από αυτές τις μεθόδους υπολογισμού της ημερομηνίας τοκετού. Μπορείτε να μου κάνετε κάποια πρόταση σχετικά με το πώς μπορώ να λύσω το θέμα αυτό;

Η σύλληψη θα έχει γίνει πιθανότατα περίπου 38 εβδομάδες πριν από την αναμενόμενη ημερομηνία τοκετού. Η ωορρηξία γίνεται συνήθως δύο εβδομάδες μετά την έναρξη της προηγούμενης περιόδου. Έτσι, σε αυτήν την περίπτωση, αν η περίοδός της είναι κάθε 28 ημέρες, είναι πολύ πιθανό η ωορρηξία να έγινε στις 2-4 Μαΐου.

Είναι μάλλον απίθανο να είστε ο πατέρας αν η μόνη σεξουαλική σας επαφή ήταν μια εβδομάδα ή λιγότερο από την αρχή της προηγούμενης περιόδου. Ο καλύτερος τρόπος να επιλύσετε το ζήτημα αυτό είναι να απαιτήσετε να γίνει τεστ πατρότητας και να ζητήσετε την παροχή νομικών συμβουλών για να προστατευθείτε.

Κλείστε Δωρεάν Online Συμβουλευτική με τον Δρ Θάνο Παράσχο και την ομάδα του
Θα σας απαντήσει ο ίδιος ο κος. Παράσχος
εντός 24 ωρών
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
cnn mom baby
Dr Paraschos’ Fertility Success Story on CNN