Πως να γίνετε δότρια ωαρίων | emBIO Κέντρο Γονιμότητας

Πως να γίνετε δότρια ωαρίων

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας να γίνετε δότρια ωαρίων. Το Κέντρο Γονιμότητας EmBIO αναζητεί μόνιμα υγιείς γυναίκες ηλικίας 19 με 32 ετών που θέλουν να γίνουν ανώνυμες δότριες για να βοηθήσουν υπογόνιμα ζευγάρια να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια. Αν γίνετε δεκτή στο πρόγραμμα δοτριών ωαρίων, θα προσφέρετε μια τεράστια υπηρεσία σε πολλούς από τους ασθενείς μας και θα λάβετε αποζημίωση για όλα τα έξοδα σας.

Οι υποψήφιες δότριες ωαρίων πρέπει να διαθέτουν τα ακόλουθα γνωρίσματα:

 • Να έχουν ηλικία μεταξύ 19 και 32 ετών
 • Να κατέχουν τριτοβάθμια εκπαίδευση με πτυχία ή προς πέρας για τη λήψη αυτών
 • Να έχουν πολύχρωμα εθνικά υπόβαθρα
 • Ο δείκτης μάζας του σωματός τους να μην ξεπερνά το 27%
 • Σωστή και υγιεινή οικογενειακή ιστορία
 • Υψηλό βαθμό υπευθυνότητας για να αντεπεξέλθουν με τις χρονικές προϋποθέσεις του προγράμματο
 • Ενδιαφέρον για τις τέχνες, τις επιστήμες ή τον αθλητισμό
 • Προθυμία να ολοκληρώσουν τρεις(3) κύκλους δωρεάς (ωαρίων)

Αν νιώθετε πως καλύπτετε τις προϋποθέσεις, παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε την αρχική μας online αίτηση. Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε στο 2106774104, ή στείλτε email στο paraschos@ivf-embryo.gr.

Εάν είστε κατάλληλη για συμμετοχή, θα ειδοποιηθείτε για να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο Ιατρικού και Προσωπικού Προφίλ διαδικτυακά. Θα έχετε δύο(2) εβδομάδες για να συμπληρώσετε και να υποβάλετε αυτές τις πληροφορίες και αν κριθείτε περαιτέρω ικανές, θα ειδοποιηθείτε για να προγραμματιστεί μια συνέντευξη και να ολοκληρωθεί η προκαταρκτική ιατρική αξιολόγηση.

Οι αρχικά επιλεγμένες υποψήφιες δότριες ωαρίων θα πρέπει να ολοκληρώσουν τα ακόλουθα:

 • Ιατρικός έλεγχος που συμπεριλαμβάνει πυελική εξέταση και τραχηλικές καλλιέργειες για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα
 • Την πιο περιεκτική εξέταση για μολυσματικές νόσους για HIV και HTLV
 • Εξέτασεις για ηπατίτιδα A,B,C και άλλες αιματολογικές (εξετάσεις)
 • Γενετική αξιολόγηση σύμπεριλαμβανοντας ένα χρωμόσωμα καρυότυπου και εξετάσεις DNA για Κυστική Ίνωση και Συνδρόμου Εύθραστου Χ
 • Ξεχωριστή ψυχολογική αξιολόγηση με ιστορικό ψυχολογικής υγείας και μιας αξιολόγησης για τον βαθμό άνεσης της ασθενούς όσον αφορά το πρόγραμμα δοτριών ωαρίων

Όταν ολοκληρώσετε την προκαταρκτική ιατρική αξιολόγηση, θα εκαταχωρηθείτε στη λίστα των δοτριών. Όταν επιλεχθείτε από ασθενή του EmBIO σαν δότριά της και έχετε ολοκληρώσει τη διαδικασία αξιολόγησης, θα ξεκινήσετε τον κύκλο δότριας. Θα παρακολουθήσετε μια τάξη που διδάσκεται από το προσωπικό του προγράμματος δοτριών για να μάθετε πως να ετοιμάσετε και να χορηγήσετε τα φάρμακά σας. Όλα τα φάρμακα χορηγούνται με ένεση. Υπάρχει ενδεχόμενο εσείς η ίδια να χορηγήσετε τα φάρμακα οπότε θα πρέπει να επιλέξετε κάποιον που θα είναι πρόθυμος/η να σας χορηγεί καθημερινές ενέσεις.

Ένας κύκλος διαρκεί κατά προσέγγιση τέσσερις (4) εβδομάδες μέσα στις οποίες 7 με 10 σύντομες επισκέψεις στο ινστιτούτο μεταξύ 07:00 και 09:00 π.μ. θα είναι απαραίτητες για την περίοδο δύο (2) εβδομάδων. Κατά τη διάρκεια αυτών των επισκέψεων θα σας πάρουν δείγματα αίματος και θα εξεταστείτε με κολπικά υπερηχογραφήματα για την αξιολόγηση της προόδου σας. Η ανάκτηση των ωαρίων εκτελείται ενδοκολπικά με την χρήση ενδοφλέβιας τοπικής νάρκωσης.

Η ανωνυμία σας στο πρόγραμμα εξωσωματικής με δωρεά ωαρίων είναι πολύ σημαντική για εμάς και επιβεβλημένη από τη νομοθεσία. Θα είσαστε αναγνωρίσιμη σε λήπτριες ωαρίων με τις ακόλουθες πληροφορίες: τύπος αίματος, εθνολογικό παρελθόν της μητέρας σας και του πατέρα σας, ύψος, σωματότυπος, χρώμα ματιών, χρώμα και υφή μαλλιών, χρόνια εκπαίδευσης, ασχολία, ειδικά ενδιαφέροντα και ιατρικό ιστορικό οικογενείας. Η ταυτότητά σας δεν θα αποκαλυφθεί σε καμιά από τις ασθενείς υπογονιμότητας.

Για περαιτέρω πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το EmBIO στο 210-6774104 ή με ένα e-mail στο: paraschos@ivf-embryo.gr. Μπορείτε επίσης να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας.

Κλείστε Δωρεάν Online Συμβουλευτική με τον Δρ Θάνο Παράσχο και την ομάδα του
Θα σας απαντήσει ο ίδιος ο κος. Παράσχος
εντός 24 ωρών
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
cnn mom baby
Dr Paraschos’ Fertility Success Story on CNN