Κύστη ενδομητρίωσης 4,2 εκατοστά! | emBIO Κέντρο Γονιμότητας

Κύστη ενδομητρίωσης 4,2 εκατοστά!

Από μία επίσκεψη τυπική σε ένα άλλο γυναικολόγο όπου έκανα έναν υπέρηχο για κάτι άλλο που είχα, έδειξε ότι είχα και ενδομητρίωση. Τότε σκέφτηκα να πάω στον Θάνο Παράσχο, που τον γνωρίζω από το συγγενικό μου περιβάλλον. Βλέπει την αδελφή του άντρα μου και την κουμπάρα μου και εδώ και χρόνια ξέρω ότι είναι ένας πολύ καλός επιστήμονας για τη λαπαροσκόπηση που έπρεπε να κάνω.

Την προηγούμενη μέρα από την εγχείρηση για την αφαίρεση της ενδομητρίωσης κάπνισα ελάχιστα. Το μεσημέρι έφαγα κανονικά, βαρύ φαγητό και το βράδυ μέχρι τις 9 κάτι ελαφρύ. Από τις 12 και μετά ούτε νερό.

Το πρωί πήγα στην κλινική, μπήκα στο χειρουργείο, ήρθε κι ο αναισθησιολόγος. Όταν ξύπνησα, μου είπαν ότι έλεγα διάφορα την ώρα που ξυπνούσα. Δεν πόναγα πολύ, η αλήθεια είναι. Ίσως περισσότερο ήταν το άγχος και ο φόβος αν θα πονέσω. Τώρα, μετά από μία εβδομάδα, μπορώ να πω ότι ήταν ένας πόνος που τον ανέχεσαι.

Δεν είχα καθόλου αίμα, ένα ανεπαίσθητο ροζ μόνο, πολύ λίγο, για μία φορά που πήγα στην τουαλέτα.

Από το γιατρό είμαι 100% ευχαριστημένη. Όλοι ήταν πολύ καλοί, πολύ ευγενικοί, να σου μιλήσουν, να σε φροντίσουν, να σε νταντέψουν. Πάρα πολλή ευγένεια από όλο το προσωπικό. Αυτό μου έμεινε απ’ όλη αυτή την εμπειρία. Και εννοείται ότι απαλλάχτηκα από μια κύστη ενδομητρίωσης 4,2 εκατοστά με αλλοπρόσαλλη κατανομή.

Μάθετε περισσότερα εδώ για την ενδομητρίωση.

Κλείστε Δωρεάν Online Συμβουλευτική με τον Δρ Θάνο Παράσχο και την ομάδα του
Θα σας απαντήσει ο ίδιος ο κος. Παράσχος
εντός 24 ωρών
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
cnn mom baby
Dr Paraschos’ Fertility Success Story on CNN