Γυναικολογικοί Καρκίνοι | emBIO Κέντρο Γονιμότητας

Γυναικολογικοί Καρκίνοι

Όλα τα όργανα της πυέλου μπορούν να υποστούν κακοήθεις αλλαγές. Οι 3 πιο συνηθισμένοι γυναικολογικοί καρκίνοι είναι (από τον πιο συνηθισμένο ως τον λιγότερο συνηθισμένο):

  • ο καρκίνος του ενδομητρίου (καρκίνος της επένδυσης της μήτρας)
  • ο καρκίνος των ωοθηκών
  • ο καρκίνος του τραχήλου

Η λαπαροσκόπηση (λαπαροσκοπική χειρουργική) για τους γυναικολογικούς καρκίνους είναι μια σύγχρονη ελάχιστα επεμβατική χειρουργική μέθοδος και η προσέγγιση αυτή θα πρέπει εφαρμόζεται μόνο σε κέντρα των οποίων οι χειρούργοι διαθέτουν την απαραίτητη εμπειρία.

Η ανατομία της πυέλου και της κοιλιακής χώρας μεγεθύνονται με το λαπαροσκόπιο (τηλεσκοπική κάμερα) και μπορούν εύκολα να ελεγχθούν για τυχόν παρουσία καρκίνου.

Προηγμένες τεχνικές, όπως το λέιζερ διοξειδίου του άνθρακα προσφέρουν τη δυνατότητα θεραπείας της ασθένειας με ακρίβεια και με μεγάλο περιθώριο ασφάλειας. Αυτές οι προηγμένες τεχνικές έχουν επίσης επιτρέψει την πραγματοποίηση πολλών εξειδικευμένων χειρουργικών επεμβάσεων που εφαρμόζονται για τη θεραπεία γυναικολογικών καρκίνων με λαπαροσκόπηση.

Θεραπεία

Ο δρ. Θάνος Παράσχος εφαρμόζει θεραπείες για καρκίνους της αναπαραγωγικής οδού, όπως ο καρκίνος της μήτρας, του τραχήλου, των ωοθηκών και των σαλπίγγων. Είναι ένας από τους πρωτοπόρους στην εφαρμογή των ελάχιστα επεμβατικών χειρουργικών τεχνικών (λαπαροσκόπηση) στη διάγνωση και τη θεραπεία του καρκίνου της αναπαραγωγικής οδού.

Κλείστε Δωρεάν Online Συμβουλευτική με τον Δρ Θάνο Παράσχο και την ομάδα του
Θα σας απαντήσει ο ίδιος ο κος. Παράσχος
εντός 24 ωρών
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
cnn mom baby
Dr Paraschos’ Fertility Success Story on CNN