Πλαστική κόλπου | emBIO Κέντρο Γονιμότητας

Πλαστική κόλπου

Laser κολπική ανανέωση:Δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για καλύτερη σεξουαλική ικανοποίηση

Σύμφωνα με τις απόψεις όλων των ειδικών της σεξουαλικής υγείας η σεξουαλική ικανοποίηση συνδέεται άμεσα με την συχνότητα και την ένταση των κολπικών σπασμών που δημιουργούνται στη διάρκεια της επαφής. Για αυτόν ακριβώς τον σκοπό, την ενίσχυση δηλαδή της σεξουαλικής ικανοποίησης τόσο για την γυναίκα όσο και για τον άντρα, έχει σχεδιαστεί η χειρουργική τεχνική της Laser κολπικής ανανέωσης

Στη χαλάρωση του κόλπου, οι μυς είναι χαλαροί και στερούνται τόνου, δύναμης και ελέγχου. Η εσωτερική και η εξωτερική διάμετρος αυξάνονται. Οι μυς του περινέου είναι αδύναμοι και υποστηρίζονται πλημμελώς. Υπό αυτές τις συνθήκες, ο κόλπος δεν βρίσκεται πλέον στην ιδανική φυσική του κατάσταση. Έτσι, η αισθησιακή (διέγερση, οργασμός) πλευρά της σεξουαλικής ικανοποίησης μειώνεται.

Η Laser κολπική ανανέωση αποτελεί την τροποποίηση μίας γυναικολογικής χειρουργικής επέμβασης που χρησιμοποιείται στη θεραπεία της ακράτειας των ούρων από προσπάθεια. Με την τεχνική αυτή ενισχύουμε σημαντικά τον μυϊκό τόνο, τη δύναμη και τον έλεγχο του κόλπου. Η εσωτερική και εξωτερική διάμετρος του κόλπου μειώνεται και το σώμα του περινέου ενισχύεται. Η κολπική ανανέωση σχεδιάσθηκε για να ενισχύει τη σεξουαλική ικανοποίηση των γυναικών οι οποίες, για οποιονδήποτε λόγο, στερούνται της συνολικής, ιδανικής, αρχιτεκτονικής ακεραιότητας του κόλπου.

Στόχος μας είναι να δώσουμε στις γυναίκες την δυνατότητα να πληροφορηθούν και να επιλέξουν μόνες τους τις τεχνικές που ταιριάζουν στο προφίλ τους. Στην πλειονότητά τους οι περισσότερες γυναίκες συμφωνούν πως ένας πιο στενός και σφικτός κόλπος σαφώς αυξάνει την ερωτική ικανοποίηση όπως και ένα πιο όμορφο αιδοίο είναι προϋπόθεση για την ένταση του ερωτικού στοιχείου στις σχέσεις. Η Laser κολπική ανανέωση μπορεί να επιτύχει ό,τι εσείς επιθυμείτε.

Κανείς δεν θέλει να γεράσει ή να χάσει την ιδανική λειτουργία οποιουδήποτε μέρους του σώματός του και αυτό συμπεριλαμβάνει τον κόλπο και την εμφάνιση του αιδοίου: η Laser κολπική ανανέωση έχει τη λύση. Ανακαλύψαμε ότι τα θέματα σχετικά με τον κόλπο και το αιδοίο που προβληματίζουν τις γυναίκες μπορούν να λυθούν με την Laser κολπική ανανέωση.

Στις ασθενείς με ακούσια απώλεια ούρων όταν βήχουν, φτερνίζονται, γελούν, ασκούνται ή κάνουν σεξ, μπορεί να διορθωθεί η ακράτεια ούρων από πίεση, ενώ παράλληλα να ενισχυθεί η σεξουαλική τους ικανοποίηση.

Οι τεχνικές laser που χρησιμοποιούμε είναι αναίμακτες και έχουν αποτελέσματα μεγάλης ακρίβειας. Διενεργούνται ήδη πάνω από 20 χρονια με τεράστια επιτυχία. Οι πρωτοποριακές τεχνικές μας, οδηγούν σε ταχεία ανάρρωση και επιστροφή της γυναίκας στις καθημερινές της δραστηριότητες σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Κλείστε Δωρεάν Online Συμβουλευτική με τον Δρ Θάνο Παράσχο και την ομάδα του
Θα σας απαντήσει ο ίδιος ο κος. Παράσχος
εντός 24 ωρών
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
cnn mom baby
Dr Paraschos’ Fertility Success Story on CNN