Ανάπλαση Κόλπου | emBIO Κέντρο Γονιμότητας

Ανάπλαση Κόλπου

ΑΝAΠΛΑΣΗ ΚOΛΠΟΥ-ΑΙΔOΙOΠΛΑΣΤΙΚH ΜΕ LASER
Ανάπλαση Κόλπου Με Laser (LVR)®
Αιδιοπλαστική Με Laser (DLV)®

Εναλλακτικές λύσεις για τη σεξουαλική υγεία της γυναίκας

Το Πλεονέκτημα της Ανάπλασης Κόλπου Με Laser

Η σεξουαλική υγεία είναι σημαντική για μια ευτυχισμένη και ισορροπημένη ζωή. Εκτός από την ευχαρίστηση, η σεξουαλική επαφή ενισχύει τον συναισθηματικό δεσμό μεταξύ των συντρόφων και οδηγεί σε μια συναρπαστική ζωή.

Ένα από τα πιο κοινά παράπονα που ακούνε οι γυναικολόγοι από τις ασθενείς τους είναι πως η σεξουαλική επαφή «δεν είναι όπως ήταν». Οι γυναίκες παραπονιούνται ότι αισθάνονται χαλάρωση και ότι η αίσθηση στην περιοχή του κόλπου είναι μειωμένη. Επιδημιολογικές μελέτες δείχνουν ότι μία στις τρεις γυναίκες υποφέρει από διαταραχές οργασμού και ούρησης ως αποτέλεσμα της χαλάρωσης του κόλπου. Πρόσφατη έρευνα αναφέρει ότι το πρόβλημα αυτό αφορά τουλάχιστον 1.800.000 Ελληνίδες.

Τώρα υπάρχει ένας γρήγορος, ασφαλής και αποτελεσματικός τρόπος για την αντιμετώπιση της κολπικής χαλάρωσης.

Η Ανάπλαση Κόλπου με Laser (LVR)® είναι μια εξω-νοσοκομειακή επεμβατική μέθοδος, διάρκειας μίας ώρας, η οποία αποκαθιστά τον μυϊκό τόνο, δύναμη και τον έλεγχο του κόλπου σε ικανοποιητικό επίπεδο. Ο γιατρός σας είναι ένας από τον αυξανόμενο αριθμό ειδικών που έχουν εκπαιδευτεί για να εφαρμόζουν την τεχνική της Ανάπλασης Κόλπου με Laser. Βρίσκεται στη διάθεσή σας για να συζητήσει τις επιλογές αντιμετώπισης του προβλήματος, καθώς και τα υπέρ και τα κατά αυτής της πρωτοποριακής μεθόδου.

Συμπληρωματικές Κοσμητικές Τεχνικές

Πολλές γυναίκες είναι δυσαρεστημένες με την εμφάνιση του αιδοίου τους. Δυσμορφίες του αιδοίου μπορεί να είναι αποτέλεσμα κληρονομικότητας, τοκετού, τραυματισμού και γήρανσης. Οι εξειδικευμένοι γιατροί του LVR, Institute - Athens Clinic, που εφαρμόζουν τη μέθοδο της Ανάπλασης Κόλπου με Laser έχουν εκπαιδευτεί στις τεχνικές αιδoιo-πλαστικής με Laser (DLV)®. Η (DLV)® είναι μια ομάδα μεθόδων με ακτίνες Laser που διορθώνουν, δυναμώνουν και ομορφαίνουν τη δομή των γυναικείων γεννητικών οργάνων.

Οι πιο συνήθεις τεχνικές DLV® αιδοιοπλοστικές με laser είναι η μείωση χειλέων του αιδοίου (μείωση των μικρών χειλέων), η πλαστική του περινέου, που χρησιμοποιείται για την ανάπλαση ενός γερασμένου ή τραυματισμένου περινέου, η αύξηση των μεγάλων χειλέων του αιδοίου και η υμενοπλαστική (αναμόρφωση του υμένα).

Οποιαδήποτε από αυτές τις τεχνικές μπορεί ( να εφαρμοστεί μόνη της ή σε συνδυασμό με την Ανάπλαση Κόλπου με Laser (LVR)®.

Κλείστε Δωρεάν Online Συμβουλευτική με τον Δρ Θάνο Παράσχο και την ομάδα του
Θα σας απαντήσει ο ίδιος ο κος. Παράσχος
εντός 24 ωρών
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
cnn mom baby
Dr Paraschos’ Fertility Success Story on CNN