Είναι νεκρό το σπέρμα μου;

Είναι νεκρό το σπέρμα μου;

Είμαι 25 χρονών. Εδώ και αρκετό καιρό έχω παρατηρήσει ότι όταν εκσπερματίζω η ποσότητα σπέρματος είναι μικρή και το σπέρμα εμφανίζεται συνδεδεμένο και ακίνητο -- δηλαδή εμφανίζεται νεκρό. Βιώνω κάποιο είδος οργασμού, αλλά η ένταση ποικίλλει, μερικές φορές δεν το βιώνω καθόλου. Δεν έχω πάει σε κάποιο ειδικό, επειδή δεν είμαι βέβαιος για αυτούς στην περιοχή που ζω. Τί θα μπορούσε να προκαλέσει αυτό το πρόβλημα; Ποιες είναι οι προτάσεις σας για τυχόν εξετάσεις και περαιτέρω παρακολούθηση;

Αναφέρεστε στο σπέρμα, αλλά μοιάζει σαν να εννοείτε το σπερματικό υγρό -- το υγρό που βγαίνει όταν εκσπερματίζετε. Το σπέρμα είναι ένα μίγμα σπερματικού πλάσματος (υγρό) και σπερματοζωαρίων.

Τα σπερματοζωάρια είναι πάρα πολύ μικρά για να μπορείτε να τα δείτε με γυμνό μάτι. Δεν υπάρχει περίπτωση να μπορείτε να κάνετε οποιοδήποτε εύλογο προσδιορισμό της ποσότητας, της ποιότητας ή της κίνησης του σπέρματος χωρίς σπερμοδιάγραμμα. Αυτό γίνεται σε ένα εργαστήριο, με τη χρήση μικροσκοπίου. Αν ανησυχείτε για τη γονιμότητά σας, ζητήστε από το γιατρό σας να κάνετε ένα σπερμοδιάγραμμα.

ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ποιες είναι οι δικές σας τιμές:

  • Αριθμός σπερματοζωαρίων
  • Κινητικότητα
  • Προωθητική κίνηση

Στείλτε εδώ τα αποτελεσματα και ο Θάνος Παράσχος θα σας απαντήσει Δωρεάν αν είναι γόνιμο το σπέρμα σας!

Μην αφήνετε το χρόνο να περνάει, κλείστε δωρεάν ραντεβού άμεσα!
Επικοινωνήστε σήμερα με τον Δρα Θάνο Παράσχο!
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.