Να επιμείνετε χωρίς να χάσετε την ελπίδα

Να επιμείνετε χωρίς να χάσετε την ελπίδα

Πάντα να ελπίζετε ότι θα καταφέρετε να μείνετε έγκυος και θα αποκτήσετε ένα υγιές παιδί.

Μετά από χρόνια αποτυχημένων προσπαθειών να μείνω έγκυος, ο σύζυγός μου και εγώ μάθαμε ότι δεν είχα βιώσιμα ωάρια. Ήρθαμε στο EMBIO απογοητευμένοι, πιστεύοντας ότι θα ήμασταν τυχεροί να αποκτήσουμε  παιδί, ακόμη και με ωάρια δότη. Δεν έλπιζα ότι θα μείνω έγκυος σύντομα, μια και οι περισσότεροι κάνουν χρόνια προσπάθειες με μεγάλο κόστος

Φανταστείτε το σοκ μας όταν έμεινα έγκυος στον πρώτο μας γύρο με δίδυμα. Δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω με δάκρυα χαράς για μήνες. Οι φίλοι και οι συγγενείς μας μοιράστηκαν επίσης την χαρά μας αλλά και την έκπληξη μας, καθώς δεν έλπιζαν ούτε αυτοί ότι θα τα καταφέρουμε.

Τώρα τα αγόρια μας ευδοκιμούν και τελικά είμαι ικανοποιημένη. Σας γράφω μερικές συμβουλές για το πως τα καταφέραμε: Διαπίστωσα ότι η κινεζική φυτική ιατρική και ο βελονισμός (που ειδικεύεται στην αναπαραγωγή) είχαν φανταστικά αποτελέσματα. Η θεραπεία γίνεται για αρκετούς μήνες πριν από την εμφύτευση αλλά και μετά. Βοηθάει επίσης τους άνδρες να βελτιώσουν την ποιότητα του σπέρματος τους.

Ένας επιπλέον αριθμός εμβρύων που εμφυτεύονται αυξάνει την πιθανότητα επιτυχίας της εξωσωματικής, αλλά αυξάνει επίσης την πιθανότητα πολλαπλής εγκυμοσύνης και τους σχετικούς κινδύνους. Ο σύζυγός μου και εγώ φτάσαμε στο EMBIO γνωρίζοντας πολύ λίγα για τη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Ευτυχώς, το προσωπικό του EMBIO ήταν υποστηρικτικό, απάντησε στις ερωτήσεις μας και μας καθοδήγησε σε κάθε στάδιο.

Ο Δρ Παράσχος έχει άριστη κατάρτιση και πολύ καλα ποσοστά επιτυχίας. Χωρίς το EMBIO δεν θα ήμασταν εκεί που είμαστε τώρα. Είμαστε πολύ ευγνώμονες στον Δρ Παράσχο και την ικανή του ομάδα. Τώρα έχουμε χαμογελαστές οικογενειακές φωτογραφίες στο σπίτι μας.

Θυμηθείτε να επιμείνετε και να μην χάσετε την ελπίδα.  

Mary and Alan H
Αυστραλία
Κλείστε Δωρεάν Online Συμβουλευτική με τον Δρ Θάνο Παράσχο και την ομάδα του
Θα σας απαντήσει ο ίδιος ο κος. Παράσχος εντός 24 ωρών
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
CNN
Διαβάστε στο CNN για την επιτυχία μας
Εξωσωματική μετά από μεταμόσχευση νεφρού