Επιτυχημένη εξωσωματική με δότη σπέρματος στην Αθήνα | emBIO Κέντρο Γονιμότητας

Επιτυχημένη εξωσωματική με δότη σπέρματος στην Αθήνα

 

Γεια σας,
Είμαι ο Christof από τη Γαλλία.

Έκανα μια ανάλυση σπέρματος στη Γαλλία και υπήρχε πρόβλημα με την κινητικότητά μου και τον αριθμό των σπερματοζωαρίων. Τίποτα δεν ήταν σωστό.

Προσπαθούμε εδώ και επτά χρόνια. Κάναμε 4 εξωσωματικές γονιμοποιήσεις με το σπέρμα μου και δεν πέτυχε. Έτσι δοκιμάσαμε εξωσωματική γονιμοποίηση στην Ισπανία με δωρεά σπέρματος, δύο φορές. Δούλεψε και τις δύο φορές, αλλά η γυναίκα μου τελικά απέβαλε. Δεν μάθαμε ποτέ τι ακριβώς δεν λειτούργησε. Έτσι αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε την Embio στην Αθήνα, λόγω των πολλών θετικών σχολίων σε ένα δημοφιλές φόρουμ για θεραπείες γονιμότητας στο εξωτερικό.

Περάσαμε 10 ημέρες στην Αθήνα, καθώς θέλαμε να κάνουμε την εξωσωματική γονιμοποίηση και ταυτόχρονα να κάνουμε διακοπές. Οι διακοπές μας στην Αθήνα ήταν υπέροχες με τόσα πολλά να δούμε και να επισκεφτούμε. Το EmBIO είναι μια σύγχρονη κλινική και οι άνθρωποι είναι πολύ καλοί. Ο Δρ Παράσχος είναι καλός γιατρός και πολύ προσιτός. Σε κάθε επίσκεψη αφιέρωνε λίγα λεπτά για να μιλήσει μαζί μας. Για μένα αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Στη Γαλλία, σε μια μεγάλη κλινική γονιμότητας στο Παρίσι, μετά την 1η επίσκεψη είσαι απλώς ένας αριθμός και δεν έρχεται κανένας γιατρός να σε δει.

Christof and Livia
Γαλλία
Κλείστε Δωρεάν Online Συμβουλευτική με τον Δρ Θάνο Παράσχο και την ομάδα του
Θα σας απαντήσει ο ίδιος ο κος. Παράσχος
εντός 24 ωρών
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
cnn mom baby
Dr Paraschos’ Fertility Success Story on CNN