Εκπληρώθηκε το όνειρο μας

Εκπληρώθηκε το όνειρο μας

Καλημερα από Γερμανία,
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δρ Παράσχο για την άριστη δουλειά και την βοήθεια που παρέχει σε όλους αυτούς που θέλουν να γίνουν γονείς, για την εκπλήρωση του μεγαλύτερου δώρου που μπορεί να δώσει σε ένα ζευγάρι, την ζωη σε έναν ανθρώπο.

Έτσι και για εμάς εκπληρώθηκε το όνειρο μας το να αποκτήσουμε το Δεκέμβρη του 2021 ενα αγοράκι με το οποίο κάθε μέρα ξυπνάμε με το χαμόγελο του και χαιρόμαστε την κάθε στιγμή που είμαστε μαζί του και τον βλέπουμε να μεγαλώνει.

Αλλα δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε ποτε την Άννα που από την πρώτη στιγμή επικοινώνησε μαζί μας, που με την άψογη οργάνωση της αλλά και τον τρόπο, την συμπεριφορά και τον χαρακτήρα της από την πρώτη στιγμή πριν ακόμη έρθουμε Ελλάδα αλλά και όταν φτάσαμε Αθήνα πάντα ήταν δίπλα μας σε ότι χρειαζόμασταν. Μας απαντούσε σε όλες της απορίες μας, οποίαδηποτε ώρα της ημέρας η νύχτας, ποτέ δεν έχανε την επαφή με τον απέναντι της σαν να ήθελε να του πει πως «εσείς είστε αυτήν την στιγμή σημαντικοί» . Με την Άννα και την άψογη οργάνωση της όλα ήταν εύκολα και κατανοητά, ακριβώς αυτό που χρειάζεται ένα ζευγαρι που προσπάθει να κάνει παιδιά, υπομονή και διευκρίνιση.

Ένα μεγάλο ευχάριστο και ένα μεγάλο Μπράβο για έναν εξαιρετικό επιστήμονα τον Δρ. Παρασχο, την άψογη βοηθό του Άννα, και το Team του emBio

Δημήτρης και Λία
Γερμανία
Κλείστε Δωρεάν Online Συμβουλευτική με τον Δρ Θάνο Παράσχο και την ομάδα του
Θα σας απαντήσει ο ίδιος ο κος. Παράσχος εντός 24 ωρών
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
CNN
Διαβάστε στο CNN για την επιτυχία μας
Εξωσωματική μετά από μεταμόσχευση νεφρού