Μετέφερα δύο έμβρυα την τρίτη ημέρα και τώρα είμαι έγκυος

Μετέφερα δύο έμβρυα την τρίτη ημέρα και τώρα είμαι έγκυος

* Μετάφραση από τα Ιταλικά

Ανακάλυψα το EMBIO MEDICAL CENTER στην Αθήνα εντελώς τυχαία στο διαδίκτυο, μετά από διάγνωση της φτωχής ωοθηκικής εφεδρείας σε ηλικία 37 ετών. Είδα ένα τούνελ μπροστά μου και δεν ήξερα πώς να βγω από αυτό. 

Επικοινώνησα με το κέντρο και από την αρχή είχα μια πολύ καλή εντύπωση. Η συντονίστρια της πεντάδας Ελένη είναι πραγματικά ένας άγγελος. Μου τηλεφώνησε την επομένη του αιτήματός μου (μιλάει άπταιστα ιταλικά) και μου έδωσε όλες τις πληροφορίες για τη δωρεά ωαρίων με λεπτομέρειες. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, ήταν μια συνεχής και αξιόπιστη παρουσία, έτοιμη να απαντήσει σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αστραπιαία και με μεγάλη ακρίβεια. 

Όταν φτάσαμε στο νοσοκομείο, μας υποδέχτηκαν με τη μέγιστη ευγένεια και καλοσύνη, όχι μόνο η Ελένη, αλλά και όλο το προσωπικό. Ο Δρ Παράσχος είναι ο καλύτερος γυναικολόγος που έχω γνωρίσει. Προσεκτικοί, εξυπηρετικοί και πάντα χαμογελαστοί.

Μετέφερα δύο έμβρυα την τρίτη ημέρα και τώρα είμαι στο 10+5, περιμένοντας ένα μωράκι του οποίου ακούσαμε την καρδούλα να χτυπάει! 

Σας ευχαριστούμε πολύ Embio Medical Center!!!

incognito
Ιταλία
Κλείστε Δωρεάν Online Συμβουλευτική με τον Δρ Θάνο Παράσχο και την ομάδα του
Θα σας απαντήσει ο ίδιος ο κος. Παράσχος εντός 24 ωρών
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
CNN
Διαβάστε στο CNN για την επιτυχία μας
Εξωσωματική μετά από μεταμόσχευση νεφρού