Δίδυμα στην πρώτη Σπερματέγχυση! | emBIO Κέντρο Γονιμότητας

Δίδυμα στην πρώτη Σπερματέγχυση!

Είχαμε ξεκινήσει πρόπερσι την προσπάθεια για να μείνω έγκυος και στο εξάμηνο, επειδή είχα αγχωθεί, ήθελα να κάνω έναν προγεννητικό έλεγχο. Βρήκαμε τον κ. Παράσχο στο διαδίκτυο, πήγαμε, μας έκανε εξετάσεις, δεν βρήκε κάτι και μας έδιωξε.

Μας είπε να πάμε σπίτι μας κι ότι θα μείνω έγκυος. Θέλω να δώσω έμφαση σε αυτό, γιατί δεν μας εκμεταλλεύτηκε, ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να το κάνει. Δεν μας ήξερε, ούτε είχαμε πάει συστημένοι από κάποιον κοινό γνωστό. Πάνω στο χρόνο που κλείναμε προσπάθειας, είχαμε αγχωθεί πάρα πολύ, γιατί από παντού ξεφυτρώναν γύρω μας εγκυμοσύνες.

Ξαναήρθαμε, τα συζητήσαμε και μας πρότεινε να κάνουμε μία σπερματέγχυση, γιατί δεν μπορούσαμε ούτε εγώ ούτε ο σύζυγος να περιμένουμε άλλο. Δεν θέλαμε να κάνουμε άλλη υπομονή.

Δεχτήκαμε και η σπερματέγχυση στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία. Έχω δίδυμα με την πρώτη προσπάθεια! Έκανα δύο φορές τον κύκλο με κάποιες ενέσεις που έκανα στην κοιλιά.

H διαδικασία της σπερματέγχυσης είναι σαν ένα απλό τεστ παπ, τίποτα. Ήρθα, έγινε σε 5 λεπτά, έμεινα εκεί μισή ώρα ξαπλωμένη και πήγα στο σπίτι μου. Ούτε νάρκωση ούτε τίποτα. Την ίδια μέρα πήγα και στη δουλειά. Το τεστ παπ πονάει και λίγο, αλλά η σπερματέγχυση καθόλου.

Το προσωπικό στο ΕΜΒΙΟ ήταν πάρα πολύ καλό, πολύ φιλικό, Αναπολώ την περίοδο της εγκυμοσύνης μου, γιατί πέρασα πάρα πολύ ωραία. Αφού, φεύγοντας, τον ρώτησα πότε μπορώ να ξανακάνω προσπάθειες για να ξανακάνω παιδί! Ούτε ταλαιπωρία ούτε πόνο και τώρα έχω ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι!

Νίκη

Διαβάστε κι άλλες εμπειρίες για θεραπείες γονιμότητας στο ΕΜΒΙΟ

Κλείστε Δωρεάν Online Συμβουλευτική με τον Δρ Θάνο Παράσχο και την ομάδα του
Θα σας απαντήσει ο ίδιος ο κος. Παράσχος
εντός 24 ωρών
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
cnn mom baby
Dr Paraschos’ Fertility Success Story on CNN