Ξεχωριστή Διάκριση για το Embio από το IMTJ | emBIO Κέντρο Γονιμότητας

Ξεχωριστή Διάκριση για το Embio από το IMTJ

βραβεία ιατρικού ταξιδιού IMTJ

Ακόμη μία μεγάλη επιτυχία για το emBIO, αφού το Διεθνές Ιατρικό Ταξιδιωτικό Περιοδικό IMTJ, στο τελευταίο του ενημερωτικό δελτίο, το συμπεριέλαβε ως 1 από τα 3 προτεινόμενα Κέντρα  ιατρικού ταξιδιού παγκοσμίως.

Τα βραβεία ιατρικών ταξιδιών IMTJ απονέμονται στα ιατρικά κέντρα που ξεχωρίζουν στην καινοτομία, τη βελτίωση και την αριστεία του ιατρικού ταξιδιού και του ιατρικού τουρισμού.

Το ιατρικό κέντρο emBIO είναι ένα πολυϊατρείο γυναικολογικής φροντίδας και θεραπειών γονιμότητας, που ιδρύθηκε το 1997 και επιδιώκει να παρέχει υψηλού επιπέδου ιατρική φροντίδα και την καλύτερη εμπειρία σε θέματα γονιμότητας, προσφέροντας σε ζευγάρια μια πλήρη σειρά ειδικών εξετάσεων και θεραπειών υπογονιμότητας.

imtj award to embio 2022

Το Embio φιλοξενεί μια ομάδα κορυφαίων γυναικολόγων, χειρουργών και εμβρυολόγων με μεγάλη εμπειρία στην εξωσωματική γονιμοποίηση, το έργο των οποίων έχει αναγνωριστεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ ο ιδρυτής του Θάνος Παράσχος εκπαιδεύτηκε από δύο από τα πιο διάσημα ονόματα στην ιστορία της εξωσωματικής γονιμοποίησης: Sir Robert Edwards και Lord Professor Robert Winston.

Δωρεάν Online Συμβουλευτική με τον Δρ Θάνο Παράσχο και την ομάδα του

Οι κτηριακές εγκαταστάσεις του emΒΙΟ είναι συνολικής επιφάνειας 3000 m2 και χρησιμοποιεί την πιο σύγχρονη και ασφαλή τεχνολογία για υπηρεσίες υγείας. Η άριστη ομάδα ειδικών σε θέματα γονιμότητας και γυναικολογίας, όπως και οι σύγχρονες εγκαταστάσεις, αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα και τους καλύτερους πρεσβευτές της μεγάλης αναγνώρισης που έχει κερδίσει το Κέντρο τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκόσμια.

imtj award to embio 2020

Το Κέντρο Εξωσωματικής και Γυναικολογίας Embio βραβεύτηκε από την IMTJ το 2017, το 2020 και το 2022.

imtj award to embio 2017

Οι θεραπείες γονιμότητας στο εξωτερικό είναι δημοφιλείς σε ασθενείς που αναζητούν λύσεις σε προβλήματα υπογονιμότητας σε χώρες με υψηλά standards, χαμηλότερες αμοιβές και νομοθεσία φιλική στην εξωσωματική γονιμοποίηση με ή χωρίς δωρεά ωαρίων. Ο ιστότοπος του IMTJ διαθέτει μια λειτουργία αναζήτησης και σύγκρισης, που επιτρέπει στους ασθενείς να συγκρίνουν τις κλινικές όσον αφορά την τιμή, την εμπειρία, τα ποσοστά επιτυχίας, την ποιότητα του προσωπικού και γενικά την ποιότητα των παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών.

Κλείστε Δωρεάν Online Συμβουλευτική με τον Δρ Θάνο Παράσχο και την ομάδα του
Θα σας απαντήσει ο ίδιος ο κος. Παράσχος
εντός 24 ωρών
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
cnn mom baby
Dr Paraschos’ Fertility Success Story on CNN