Ο Δρ. Θάνος Παράσχος στο action24tv | emBIO Κέντρο Γονιμότητας

Ο Δρ. Θάνος Παράσχος στο action24tv

o θανος παρασχος μιλα στο action24tv για τις εξωσωματικες μετά τον κορονοιο

Ο Δρ. Θάνος Παράσχος μιλά στο action24tv για την αύξηση των θεραπειών εξωσωματικής γονιμοποίησης μετά την ύφεση της πανδημίας του κορονοϊού. 

Όταν το COVID-19 χτύπησε τους πρώτους μήνες του 2020, είχε ως αποτέλεσμα τη λήψη πρωτοφανών μέτρων σε όλες τις υπηρεσίες υγείας παγκοσμίως. Η Ελλάδα δεν έμεινε ανεπηρέαστη από την πανδημία και οι θεραπείες γονιμότητας μειώθηκαν στο ελάχιστο.

Ωστόσο σήμερα ο κορωνοϊός δεν αποτελεί πια μια μεγάλη απειλή και ο κόσμος έχει επιστρέψει στις συνηθισμένες δραστηριότητες του. Στην αρχή του 2023 βλέπουμε μεγάλη αύξηση στις θεραπείες γονιμότητας γιατί ο κόσμος απελευθερωμένος από τις πολλαπλές καραντίνες και τον φόβο του ιού, αισθάνεται έτοιμος να προχωρήσει στις απαραίτητες θεραπείες για την απόκτηση ενός παιδιού. 

Ο Δρ. Παράσχος αναφέρεται επίσης στο νέο νομοσχέδιο για την αύξηση του ορίου ηλικίας της γυναίκας στα 54 έτη και εξηγεί πως η πρόοδος της ιατρικής εξασφαλίζει μια υγιή εγκυμοσύνη σε μεγαλύτερες ηλικίες.

Δείτε όλη την συνέντευξη του Θάνου Παράσχου στο action24tv και ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις στις θεραπείες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Κλείστε Δωρεάν Online Συμβουλευτική με τον Δρ Θάνο Παράσχο και την ομάδα του
Θα σας απαντήσει ο ίδιος ο κος. Παράσχος
εντός 24 ωρών
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
cnn mom baby
Dr Paraschos’ Fertility Success Story on CNN