Μία ωραία αληθινή ιστορία στο emBIO | emBIO Κέντρο Γονιμότητας

Μία ωραία αληθινή ιστορία στο emBIO

ευχαριστήρια κάρτα από γονείς τρίδυμων

Μια ευχαριστήρια κάρτα που λάβαμε από γονείς τρίδυμων, που γεννήθηκαν με εξωσωματική γονιμοποίηση στο Εμβιο.

Η κάρτα συνοδευόταν από 2 φωτογραφίες, μια που δείχνει τα τρίδυμα μωράκια και μια αρκετά χρόνια αργότερα, με τα παιδιά μαθητές του δημοτικού σχολείου.

Γράφουν οι γονείς των παιδιών: "Σίγουρα αργήσαμε αλλά δεν σας λησμονήσαμε!!! Αλλωστε η σχέση μαζί σας, είναι "σχέση ζωής". Μας βοηθήσατε να γίνουμε γονείς και καμαρώνουμε στην Τρίτη τάξη του Δημοτικού πια, τρία υπέροχα παιδιά. Γεννήθηκαν στις 17-2-2009 και νιώθουμε ευγνωμοσύνη για τη βοήθεια σας."

τρίδυμα από εξωσωματική στο Εμβιο

τα τρίδυμα αδερφάκια στην τρίτη δημοτικού

Η χαρά που προσφέρουν οι μαρτυρίες σας στους ανθρώπους του ΕΜΒΙΟ

Καθημερινά μας επισκέπτονται εκατοντάδες ζευγάρια τα οποία δυσκολεύονται να πραγματοποιήσουν το όνειρο που για άλλα ζευγάρια είναι εύκολα πραγματοποιήσιμο. Το όνειρο να γίνουν γονείς και να αποκτήσουν οικογένεια!

Η ομάδα του emΒΙΟ είμαστε δίπλα σε καθένα από αυτά τα ζευγάρια, αντιμετωπίζοντας όχι μόνο με την επιστημονική γνώση αλλά και με μεγάλη ευαισθησία την ανησυχία και την αγωνία τους ν’ αποκτήσουν παιδί. Αντιμετωπίζοντας την κάθε περίπτωση ως  μοναδική και δίνοντας λύση ακόμα και στα πιο δυσεπίλυτα προβλήματα υπογονιμότητας, τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες.

Στο emΒΙΟ, εξάλλου, διαθέτουμε όλα τα μέσα και εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες εξελίξεις για σωστή και στοχευμένη αντιμετώπιση των προβλημάτων υπογονιμότητας που αφορούν μεγάλο αριθμό ζευγαριών. Δεν το βάζουμε ποτέ κάτω και κάθε φορά αντλούμε δύναμη από την επιτυχημένη έκβαση της  εξωσωματικής γονιμοποίησης, που στο Κέντρο μας αγγίζει εξαιρετικά υψηλά ποσοστά επιτυχίας.

Κάθε ζευγάρι που καταφέρνει να πραγματοποιήσει το πολυπόθητο στόχο να αποκτήσει μωρό είναι για εμάς η επιβεβαίωση ότι η προσπάθεια που κάνουμε αξίζει τον κόπο. Είμαστε δίπλα σε όλους αυτούς του ανθρώπους που ξέρουν καλά πόσο πολύ αξίζει να αποκτήσεις οικογένεια, να βιώσεις τη μοναδική εμπειρία της εγκυμοσύνης και να κρατήσεις ένα μωρό στην αγκαλιά σου.

Και με ανέλπιστη χαρά τους βλέπουμε κάθε φορά να επιστρέφουν σε εμάς, με σκοπό να αποκτήσουν ένα ακόμα μωρό και να επεκτείνουν τα μέλη της οικογένειά τους. Τους βλέπουμε  να μας δείχνουν φωτογραφίες από τα υπέροχα πλάσματα που έχουν φέρει στον κόσμο και να τα μεγαλώνουν με περίσσια αγάπη και τρυφερότητα. Αντικρίζουμε τη ζωή τους ν’ αλλάζει, μέσα από την μοναδική εμπειρία τού να είσαι γονιός.

Από όλες αυτές τις περιπτώσεις παίρνουμε δύναμη και έμπνευση για να συνεχίσουμε το έργο μας καθημερινά. Από τις μαρτυρίες και τις φωτογραφίες των ζευγαριών που μας επισκέπτονται - πολλές φορές στα όρια της απελπισίας - και τελικά βρίσκουν λύση στο πρόβλημά τους.

Μία φωτογραφία για εμάς αρκεί. Όπως η παραπάνω μαρτυρία που επιβεβαιώνει ότι η εξωσωματική γονιμοποίηση είναι μια επιστήμη που μπορεί να δώσει την ελπίδα, το δικαίωμα και τη μέγιστη χαρά στα ζευγάρια που ζουν με την αγωνία για το αν θα αποκτήσουν παιδί, όταν τελικά καταφέρουν να πραγματοποιήσουν την επιθυμία τους.


Δείτε περισσότερες ευχαριστήριες κάρτες που έχουμε λάβει από χαρούμενους γονείς.

Κλείστε Δωρεάν Online Συμβουλευτική με τον Δρ Θάνο Παράσχο και την ομάδα του
Θα σας απαντήσει ο ίδιος ο κος. Παράσχος
εντός 24 ωρών
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
cnn mom baby
Dr Paraschos’ Fertility Success Story on CNN