30% έκπτωση στην εξωσωματική γονιμοποίηση | emBIO Κέντρο Γονιμότητας

30% έκπτωση στην εξωσωματική γονιμοποίηση

μητρότητα

Γιορτάζουμε τη μητρότητα, αγκαλιάζουμε την οικογένεια!

Το emBIO Medical Center γιορτάζει τη μητρότητα και τη ζωή και αγκαλιάζει την οικογένεια, δίνοντας ένα ανεπανάληπτο δώρο:

προσφέρουμε έκπτωση 30% σε θεραπείες με εξωσωματική γονιμοποίηση


Είναι γεγονός ότι οι εικόνες με χαρούμενες μαμάδες και τέλεια μωρά, που κατακλύζουν το Ιντερνετ και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, μπορεί να προκαλέσουν άγχος και να επιδράσουν αρνητικά στην ψυχολογία των γυναικών που προσπαθούν να συλλάβουν.

Στην ανθρώπινη βιολογία βλέπουμε μια απότομη πτώση της γυναικείας γονιμότητας μετά την ηλικία των 37 ετών. Δυστυχώς για ολοένα και περισσότερες γυναίκες τα πιο γόνιμα χρόνια τους συμπίπτουν με την χρονική περίοδο που ξεκινούν την καριέρα τους ή αναζητούν τον κατάλληλο σύντροφο. Ωστόσο, τα καλά νέα από τον τομέα της γυναικολογίας είναι ότι το μέλλον στην αντιμετώπιση της υπογονιμότητας, φαίνεται πιο φωτεινό από ποτέ. Τα τελευταία χρόνια, η πρόοδος στην Ιατρική προσφέρει στις γυναίκες ελπίδα και λύσεις, όταν λίγες δεκαετίες πριν δεν υπήρχε καμία.

Μέθοδοι όπως η μικρογονιμοποίηση, η προεμφυτευματική διάγνωση, η εξωσωματική με δανεικά ωάρια και η κατάψυξη ωαρίων, προσφέρουν στις γυναίκες λύσεις προκειμένου να αποκτήσουν παιδιά.Οι μέθοδοι αυτές, όπως και άλλες που εφαρμόζονται στην εξωσωματική γονιμοποίηση, είναι περισσότερο αποτελεσματικές όταν απευθύνονται σε γυναίκες που γνωρίζουν αρκετά γύρω από την γονιμότητα και τις επιλογές που υπάρχουν, ώστε να αναζητήσουν έγκαιρα συμβουλές για να επιλέξουν τις καλύτερες λύσεις.

Το Κέντρο μας έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά επιτυχίας στην εξωσωματική γονιμοποίηση στην Ευρώπη. Στο emBIO έχουμε τη βεβαιότητα πως κάθε πρόβλημα μπορεί να βρει τη λύση του και είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε ό,τι πολυτιμότερο μπορεί να περιμένει μία γυναίκα: την ευκαιρία να γίνει μητέρα, να βιώσει τη συγκλονιστική εμπειρία να κρατήσει στην αγκαλιά της το δικό της μωρό.

Τηλεφωνήστε στο 210-6774104 ή στείλτε μας μήνυμα για να επωφεληθείτε από την ειδική προσφορά μας

Κλείστε Δωρεάν Online Συμβουλευτική με τον Δρ Θάνο Παράσχο και την ομάδα του
Θα σας απαντήσει ο ίδιος ο κος. Παράσχος
εντός 24 ωρών
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
cnn mom baby
Dr Paraschos’ Fertility Success Story on CNN