Η Jessica Brown Findlay αποκτά δίδυμα αγόρια με εξωσωματική | emBIO Κέντρο Γονιμότητας

Η Jessica Brown Findlay αποκτά δίδυμα αγόρια με εξωσωματική

tzesika mpraoun didyma eksosomatiki

Σε μια εμπνευσμένη αφήγηση επιμονής και χαράς, η εντυπωσιακή ηθοποιός του "Downton Abbey", Jessica Brown Findlay, εγκαινίασε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της αποκτώντας δίδυμα αγοράκια, με εξωσωματική γονιμοποίηση.

Ποια είναι η Jessica Brown Findlay

Η Jessica Brown Findlay είναι Βρετανίδα ηθοποιός που κέρδισε ευρεία αναγνώριση για την ερμηνεία της ως Lady Sybil Crawley στην τηλεοπτική σειρά «Downton Abbey», που γνώρισε μεγάλη επιτυχία τα προηγούμενα χρόνια.

jessica brown findley downton abbey

Γεννήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 1989 στο Cookham του Berkshire της Αγγλίας και ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός μετά την εκπαίδευσή της στο National Youth Ballet και στους Associates of the Royal Ballet.

Πριν στραφεί στην υποκριτική, ήθελε να γίνει επαγγελματίας χορεύτρια μπαλέτου, αλλά ένας τραυματισμός στον αστράγαλο την έστρεψε προς την υποκριτική. Αυτή η αλλαγή πορείας αποδείχθηκε ευλογία, καθώς σύντομα βρήκε σημαντικούς ρόλους που ανέδειξαν το ταλέντο της.

Πέρα από το "Downton Abbey", η Jessica έχει επιδείξει το πολύπλευρο ταλέντο της με ρόλους σε ταινίες όπως το "Winter's Tale" και το "Victor Frankenstein" και σε τηλεοπτικές σειρές όπως το "Harlots" και το "Brave New World".

Με τα χρόνια, έχει επαινεθεί για τις εκλεπτυσμένες ερμηνείες της και έχει αναδειχθεί ως ένα από τα πολλά υποσχόμενα ταλέντα της βρετανικής θεατρικής βιομηχανίας.

Η χαρούμενη ανακοίνωση για τη γέννηση των διδύμων

Αποκάλυψε για πρώτη φορά την εγκυμοσύνη της τον προηγούμενο Σεπτέμβριο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. 

Το Νοέμβριο, σε μια εμπνευσμένη αφήγηση επιμονής και χαράς, η εντυπωσιακή Jessica Brown Findlay, ανακοίνωσε τη γέννηση των δίδυμων αγοριών της, γράφοντας με συγκίνηση: "5.11.22 Τα αγόρια μας! Θυμηθείτε Θυμηθείτε" ("5.11.22 Our boys! Remember Remember,"), σηματοδοτώντας ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της μετά από ένα δύσκολο ταξίδι εξωσωματικής γονιμοποίησης.

η τζέσικα μπράουν με τα νεογέννητα μωρά της

Ο αγώνας της για την εξωσωματική γονιμοποίηση:

Ενώ ο ερχομός των διδύμων γέμισε τη ζωή της Jessica με απέραντη ευτυχία, το ταξίδι μέχρι εδώ δεν ήταν χωρίς προκλήσεις. Η Jessica είχε στο παρελθόν μιλήσει για τους αγώνες της με την εξωσωματική γονιμοποίηση, ρίχνοντας φως στην πολυπλοκότητα και το συναισθηματικό φορτίο που αντιμετωπίζουν πολλά ζευγάρια κατά την αναζήτηση θεραπειών γονιμότητας.

Τον Μάρτιο η Jessica μοιράστηκε με ειλικρίνεια το ταξίδι της προς τη μητρότητα σε μια ανάρτηση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. 

Μέσα από το Instagram της, μοιράστηκε με τους 35.300 ακολούθους της ένα βίντεο που την έδειχνε να χορηγεί ενέσεις ορμονών, μαζί με το μήνυμα: «Ευτυχισμένη Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας!" Ξεκίνησε η Τζέσικα, προσθέτοντας: "Αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις αλλά βρίσκουμε ακόμα χρόνο να χορεύουμε».

Εδώ η Τζέσικα φαίνεται να κάνει στον εαυτό της τις ενέσεις που προορίζονται για να διεγείρουν τις ωοθήκες ώστε να παράγουν περισσότερα ωάρια.

η τζέσικα μπράουν κάνοντας τις ενέσεις που διεγείρουν τις ωοθήκες για εξωσωματική

Εκφράζει τα συναισθήματά της για τη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης, σημειώνοντας: "Με έκανε να συνειδητοποιήσω την τεράστια δύναμη και την ανθεκτικότητα των γυναικών, ακόμη και όταν έρχονται αντιμέτωπες με τον πόνο και τη στενοχώρια". Ενθάρρυνε τους άλλους λέγοντας: "Το σώμα σας δεν είναι εναντίον σας. Αγκαλιάστε και αγαπήστε το, ανεξάρτητα από αυτό".

Η ηθοποιός κατέληξε με ένα συγκινητικό μήνυμα: "Στέλνω αγάπη και αλληλεγγύη σε κάθε γυναίκα που έχω συναντήσει, αλλά και σε όσες δεν έχω συναντήσει, αλλά καταλαβαίνουν αυτό το ταξίδι".

Μηνύματα αγάπης για την Jessica και τα νεογέννητα

Μετά την ανακοίνωση, πολλές συμπρωταγωνίστριες και συνάδελφοι ηθοποιοί κατέκλυσαν την Jessica με θερμές ευχές και συγχαρητήρια μηνύματα, αποδεικνύοντας πόσο αγαπητή είναι στο χώρο η Jessica.


Το προσωπικό ταξίδι της Jessica Brown Findlay αφηγείται μια συναρπαστική ιστορία. Από την αντιμετώπιση των προκλήσεων της εξωσωματικής γονιμοποίησης έως τον εορτασμό της γέννησης των διδύμων της, η ιστορία της αναδεικνύει όχι μόνο την ατομική δύναμη και το βάθος της ανθρώπινης αγάπης αλλά και τις απίστευτες εξελίξεις και ανακαλύψεις της σύγχρονης ιατρικής. Μέσα από την ιστορία της, πολλοί μπορούν να βρουν έμπνευση και κατανόηση.

Κλείστε Δωρεάν Online Συμβουλευτική με τον Δρ Θάνο Παράσχο και την ομάδα του
Θα σας απαντήσει ο ίδιος ο κος. Παράσχος
εντός 24 ωρών
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
cnn mom baby
Dr Paraschos’ Fertility Success Story on CNN