Κόστος Τοκετού

Κόστος Τοκετού

Από 17.1.2012 ο κ. Παράσχος ξεγεννά στο ΙΑΣΩ, στο πλαίσιο μιας ειδικής συμφωνίας σύμφωνα με την οποία πληρώνετε μόνο μια μικρή συμμετοχή στο ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΙΑΣΩ. Το υπόλοιπο κόστος τοκετού στο ΙΑΣΩ θα καλύπτεται από το ταμείο σας (επίδομα τοκετού ΙΚΑ, ΤΑΞΥ, ΤΑΠΕΟΠΙ, ΤΑΠΕΑΕΛ, ΤΑΝΠΥ, επιδομα τοκετου ΟΑΕΕ - επιδομα τοκετου ΤΕΒΕ, ΟΑΕΕ ΤΣΑ / ταμειο ΤΣΑ, ΤΑΕ, επιδομα τοκετου στο δημοσιο / ΤΥΔΚΥ ΠΑΡΟΧΕΣ, επιδομα τοκετου ΟΠΑΔ, επιδομα τοκετου ΟΓΑ).

ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΙΑΣΩ ΤΙΜΕΣ

Στο πλαίσιο της νέας ειδικής σύμβασης με το ΙΑΣΩ, δεν είναι πια απαγορευτικό το κόστος του μαιευτηρίου (ΙΑΣΩ τιμες δωματιων κ.λπ.), καθώς σας επιστρέφεται ένα σημαντικό μέρος του ποσού από το ταμείο σας.

Συγκεκριμένα, τώρα, αν είστε ασφαλισμένη του ΕΟΠΥΥ, πληρώνετε στο ΙΑΣΩ:

  • Για 3κλινο, φυσιολογικός τοκετός, μόνο 560 ευρώ (από 1650 που έπρεπε να πληρώσετε την ημέρα χωρίς τη συμμετοχή του ταμείου σας) + 20% ΦΠΑ

  • Για 3κλινο, καισαρική, 640 ευρώ (από 1850) + 20% ΦΠΑ

Πάρτε μαζί σας στο μαιευτήριο την αστυνομική σας ταυτότητα και το βιβλιάριο του ταμείου σας, που θα πρέπει να είναι σε ισχύ (με τον αριθμό του μητρώου σας και τον ΑΜΚΑ).

Γίνεται έκπτωση και στην αμοιβή του μαιευτήρα;

Η συμφωνία του ΙΑΣΩ με τον Ενιαίο Οργανισμό Παροχών Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) προβλέπει την κάλυψη ενός μέρους του κόστους του δωματίου στο ΙΑΣΩ. Όμως σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές, είναι σημαντική κάθε ελάφρυνση όταν ετοιμάζεστε να υποδεχθείτε ένα νέο παιδάκι στην οικογένειά σας. Ο κάθε μαιευτήρας ξεχωριστά αποφασίζει κατά πόσο θα δείξει και τη δική του έμπρακτη συμπαράσταση στη μέλλουσα μητέρα, μειώνοντας το κόστος τοκετού.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Δρ. Θάνο Παράσχο στα τηλέφωνα +(30) 210 6774104 και +(30) 697 3000432 ή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας μας.

Μην αφήνετε το χρόνο να περνάει, κλείστε δωρεάν ραντεβού άμεσα!

Επικοινωνήστε σήμερα με τον Δρα Θάνο Παράσχο!