Το ινομύωμα διαγνώστηκε σε έναν έλεγχο προληπτικό

Το ινομύωμα διαγνώστηκε σε έναν έλεγχο προληπτικό

Δεν είχα νιώσει απολύτως τίποτα Το ινομύωμα διαγνώστηκε σε έναν έλεγχο προληπτικό που έγινε. Κάθε χρόνο, μαζί με το Τεστ Παπ, κάνω και κολπικό υπερηχογράφημα. Κι εκεί φάνηκε το ινομύωμα. Ήταν μεγάλο, πάνω από 6 εκατοστά. Δεν είχα νιώσει απολύτως τίποτα πριν.

Το βασικό για μένα ήταν ότι ανάρρωσα πάρα πολύ γρήγορα. Στην αρχή το συζητούσα για την επέμβαση. Αυτό που με απασχολούσε περισσότερο ήταν ότι σκεφτόμουνα πόσες μέρες θα χρειαστεί να κάτσω στο κρεβάτι. Ενώ τελικά στο κρεβάτι έμεινα μόνο δύο μέρες, μία στο νοσοκομείο και μετά την άλλη μέρα στο σπίτι. Μετά σηκώθηκα κανονικά.

Ήμουνα διστακτική κυρίως επειδή δεν είχα κάνει ποτέ στη ζωή μου καμμία επέμβαση. Και μόνο η ιδέα να κάνω επέμβαση ήταν πολύ αποτρεπτική. Να μείνω στο κρεβάτι, να ταλαιπωρηθώ. Σας λέω λοιπόν, ότι δεν υπάρχει καμμία ταλαιπωρία και σηκώνεσαι άμεσα. Δουλειές σπιτιού έκανα μετά από 5-6 μέρες. Όχι βαριές, αλλά πάντως δεν ήμουν στο κρεβάτι. Για τα βάρη στις δουλειές του σπιτιού ζητούσα βοήθεια από τον άντρα μου, δηλαδή να σηκώσει τα ρούχα που είχα πλύνει. Μετά από ένα δεκαήμερο ξεθάρρεψα εντελώς και για τα βάρη στις δουλειές του σπιτιού.

Μπορείτε να ρωτήσετε δωρεάν τον κ. Παράσχο μια πρώτη γνώμη για το δικό σας ινομύωμα!

 

Βασιλική
Ελλάδα

Μην αφήνετε το χρόνο να περνάει, κλείστε δωρεάν ραντεβού άμεσα!

Επικοινωνήστε σήμερα με τον Δρα Θάνο Παράσχο!