Θάνος Παράσχος – Μαιευτήρας - Γυναικολόγος

Θάνος Παράσχος – Μαιευτήρας - Γυναικολόγος

Ο Γυναικολόγος ΘΑΝΟΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ

Σήμερα ιδιαίτερα, ένας γυναικολόγος οφείλει να είναι κοντά στη Γυναίκα έμπρακτα, όχι μόνο με τις εξειδικευμένες γνώσεις και τη διαρκή φροντίδα του, αλλά και με εξετάσεις και θεραπείες προσιτές, σε τιμές που να μην αποθαρρύνουν μια γυναίκα να εξεταστεί και να θεραπευτεί έγκαιρα. Αναγνωρίζοντας τις δύσκολες συνθήκες που περνάει η χώρα μας και ότι τα γυναικολογικά προβλήματα (ινομυώματα, κύστες ωοθηκών, ενδομητρίωση, πολύποδας μήτρας κλπ) δεν μπορούν να περιμένουν, φροντίζουμε να σας παρέχουμε τις πιο οικονομικές εξετάσεις και θεραπείες.

Πρώτα η υγεία σας και μετά οι φροντίδες της καθημερινότητας

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μου Δωρεάν για οποιοδήποτε γυναικολογικό πρόβλημα αντιμετωπίζετε.

Ο παραμικρός πόνος που νιώθει μια γυναίκα στη γενετήσια περιοχή του σώματός της, αλλά και η παραμικρή ανωμαλία στον κύκλο της έμμηνης ρύσης της δεν είναι κάτι που πρέπει να αφήσει στην τύχη. Ο κάθε πόνος, η κάθε ενόχληση στο σώμα μας είναι προειδοποιήσεις ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά.

Στα συμπτώματα γυναικολογικής φύσεως υπάρχουν δύο βασικές περιπτώσεις:

  • Η ενόχληση μπορεί να είναι κάτι που μπορούμε να το αφήσουμε να περάσει μόνο του, με το χρόνο χωρίς να επέμβουμε θεραπευτικά.
  • Ή πρόκειται για σύμπτωμα μιας κατάστασης που οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε άμεσα με φαρμακευτική αγωγή ή με επέμβαση, μετά από την κατάλληλη διαγνωστική εξέταση από έναν έμπειρο γυναικολόγο.

Ακριβώς αυτό είναι το θέμα: Την απόφαση για το τι πρέπει να γίνει με κάτι που έχετε παρατηρήσει στα γενετήσια όργανά σας πρέπει να την πάρει ο γυναικολόγος σας. Ωστόσο εδώ η κάθε γυναίκα πρέπει να προσέξει στην επιλογή του γυναικολόγου της. Ο γυναικολόγος που επιλέγετε ως δικό σας δεν πρέπει να είναι απλώς ένας καλός γυναικολόγος.

Καλοί γυναικολόγοι υπάρχουν σίγουρα αρκετοί, όμως ο καλύτερος για εσάς προσωπικά είναι αυτός που θα συνδυάζει την πείρα για σωστή διάγνωση και θεραπεία σε όλο το εύρος των γυναικολογικών περιπτώσεων (ως ενδοσκοπικός χειρουργός) με το ανθρώπινο ενδιαφέρον για εσάς. Στην κρίσιμη στιγμή της διάγνωσης και της υπόδειξης μιας θεραπείας, θα πρέπει να είστε σε θέση να εμπιστευθείτε τον γυναικολόγο σας.

Ποιος είναι ο Γυναικολόγος Θάνος Παράσχος

Ο Θάνος Παράσχος σπούδασε Ιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης απ' όπου και αποφοίτησε. Τελείωσε την ειδικότητά του στη Γυναικολογία και Μαιευτική στην Αγγλία και εξειδικεύθηκε στην εξωσωματική γονιμοποίηση με τον Lord Professor Robert Winston στο Hammersmith Hospital στο Λονδίνο το οποίο πρωτοπορεί παγκοσμίως στην έρευνα και την αντιμετώπιση προβλημάτων υπογονιμότητας.

Από το 1996 είναι διευθυντής του Κέντρου Embio και με την εμπειρία του στην εξωσωματική γονιμοποίηση και σε άλλες θεραπείες γονιμότητας έχει βοηθήσει πάρα πολλά ζευγάρια από την Ελλάδα και το εξωτερικό να αποκτήσουν και να φέρουν στον κόσμο (ως μαιευτήρας) το δικό τους παιδί. Έχει προσφέρει μεγάλο κλινικό και ερευνητικό έργο, το οποίο έχει δημοσιευθεί στην παγκόσμια ιατρική κοινότητα.

Αντιμετωπίζετε κάποιο Γυναικολογικό πρόβλημα;

Μπορείτε να ζητήσετε εδώ Δωρεάν τη συμβουλή του κ. Θάνου Παράσχου!

Μην αφήνετε το χρόνο να περνάει, κλείστε δωρεάν ραντεβού άμεσα!

Επικοινωνήστε σήμερα με τον Δρα Θάνο Παράσχο!