Όλοι οι λόγοι για να επιλέξετε το Κέντρο Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής EmBIO | emBIO Κέντρο Γονιμότητας

Όλοι οι λόγοι για να επιλέξετε το Κέντρο Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής EmBIO

Γιατί επιλέγετε το ΕmBIO για τη δική σας Γονιμότητα

1.Το Ιατρικό Κέντρο EmBIO έχει πάρει διάκριση  ως  «Το Καλύτερο Κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης της Χρονιάς» (Best IVF Clinic of the Year) για τα επιτεύγματά του στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, με επικεφαλής της ομάδας τον γυναικολόγο και ειδικό στην εξωσωματική γονιμοποίηση Δρ. Θάνο Παράσχο. Αυτή η διεθνής διάκριση έχει απονεμηθεί στο Κέντρο από το IMTJ (Ιnternational Medical Travel Journal).

2. To Ιατρικό Κέντρο EmBIO είναι μία κλινική με εμπειρία και επιτυχία τόσο στην Ευρώπη όσο και παγκόσμια, με τα επίπεδα επιτυχίας στην εξωσωματική γονιμοποίηση να αγγίζουν το 70% σε συγκεκριμένες ηλικιακές ομάδες. Από το 1996 έχουμε βοηθήσει στη σύλληψη πάνω από 10.000 μωρών, βοηθώντας χιλιάδες ανθρώπους να γίνουν γονείς.

3. Η εξωσωματική γονιμοποίηση για κατοίκους του εξωτερικού είναι μία εύκολη και καλά οργανωμένη διαδικασία στο Ιατρικό Κέντρο EmBIO, με τα ίδια αυστηρά πρωτόκολλα που ακολουθούν οι γιατροί των σκανδιναβικών χωρών. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλά ζευγάρια επισκέπτονται την Ελλάδα, προκειμένου να αποκτήσουν οικογένεια.

4. Ένα ζευγάρι μπορεί να ξεκινήσει αμέσως τη διαδικασία εξωσωματικής γονιμοποίησης με ωάριο δότριας, χωρίς σε λίστες αναμονής και χωρίς να αντιμετωπίζει προβλήματα ανωνυμίας, επιλέγοντας από έναν κατάλογο με δότριες που τηρούν τις προϋποθέσεις, καθώς έχουν περάσει από αυστηρούς ελέγχους. Μπορείτε και σεις να ξεκινήσετε θεραπεία τώρα!

5. Παρέχουμε τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες για τις περιπτώσεις ανδρικής υπογονιμότητας, δίνοντας λύση σε όλων των ειδών τα προβλήματα.

6. Διασφαλίζουμε επιτυχία ακόμα και σε δύσκολες περιπτώσεις γυναικείας υπογονιμότητας ή σε περιπτώσεις όπου τα άλλα κέντρα έχουν αποτύχει ή δεν αναλαμβάνουν, όπως για παράδειγμα εξωσωματική γονιμοποίηση σε γυναίκες άνω των 45 ή ακόμα και άνω των 50 και εγκυμοσύνη σε γυναίκες με προχωρημένη ηλικία.

7. Στις επιτυχίες του EmBIO συγκαταλέγονται ακόμη η πρώτη εγκυμοσύνη από ωάριο δότριας, η πρώτη κατάψυξη ωαρίων από γυναίκα προχωρημένης ηλικίας και η  πρώτη γέννηση από κατεψυγμένα ωάρια στην Ελλάδα και η πρώτη στον κόσμο επιτυχημένη εξωσωματική μετά από δωρεά ωαρίου σε γυναίκα με μεταμοσχευμένο νεφρό.

8. Συνεχώς βελτιώνουμε τις  μεθόδους εξωσωματικής γονιμοποίησης, χρησιμοποιώντας τις πιο εξελιγμένες αναπαραγωγικές τεχνικές, όπως η προεμφυτευτική γενετική διάγνωση (PGD) και ο προεμφυτευτικός έλεγχος (PGS).

9. Οι κορυφαίοι ειδικοί σε θέματα γονιμότητας – γυναικολόγοι και εμβρυολόγοι - που απαρτίζουν την ομάδα του EmBIO,  με επικεφαλής τον Δρ. Θάνο Παράσχο, φροντίζουν να εξατομικεύσουν τη θεραπεία γονιμότητας, ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε ζευγαριού, αυξάνοντας έτσι την πιθανότητα σύλληψης και εγκυμοσύνης.

10. Στο Κέντρο Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής EmBIO εφαρμόζονται όλες οι γνωστές αλλά και οι πιο καινοτόμες θεραπείες γονιμότητας, καθώς και εναλλακτικά προγράμματα σε συνδυασμό με συμβουλευτική, προκειμένου να επιτευχθεί επιτυχημένη σύλληψη αλλά και να διασφαλιστεί μια πετυχημένη εγκυμοσύνη.

11. Ένα ζευγάρι του εξωτερικού μπορεί να μείνει λίγες μέρες στην Ελλάδα, προκειμένου να κάνει έναν κύκλο εξωσωματικής γονιμοποίησης και μετά να επιστρέψει στη χώρα του, όπου η εγκυμονούσα θα παρακολουθείται από τον γυναικολόγο της, σε συνεργασία με τους δικούς μας ειδικούς.10. Στο Κέντρο Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής EmBIO εφαρμόζονται όλες οι γνωστές αλλά και οι πιο καινοτόμες θεραπείες γονιμότητας, καθώς και εναλλακτικά προγράμματα σε συνδυασμό με συμβουλευτική, προκειμένου να επιτευχθεί επιτυχημένη σύλληψη αλλά και να διασφαλιστεί μια πετυχημένη εγκυμοσύνη.

12. Το εργαστήριο του EmBIO είναι ένα από τα καλύτερα παγκοσμίως, καθώς τα ερευνητικά του προγράμματα στοχεύουν σε νέες καινοτόμες τεχνολογίες, που διασφαλίζουν πιο αυξημένα ποσοστά επιτυχίας, ακόμα και από την πρώτη προσπάθεια.

13. Μπορείτε να διαβάσετε τις προσωπικές ιστορίες ζευγαριών που έγιναν γονείς, χάρη στο ΕmBIO, εδώ IVF success stories

14. Ρωτήστε πώς μπορείτε να ξεκινήσετε μία θεραπεία γονιμότητας στο EmbIO σήμερα!

 

Κλείστε Δωρεάν Online Συμβουλευτική με τον Δρ Θάνο Παράσχο και την ομάδα του
Θα σας απαντήσει ο ίδιος ο κος. Παράσχος
εντός 24 ωρών
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
CNN
Διαβάστε στο CNN για την επιτυχία μας
Εξωσωματική μετά από μεταμόσχευση νεφρού