Ξενάγηση στο Κέντρο Εξωσωματικής ΕmΒΙΟ

Ξενάγηση στο Κέντρο Εξωσωματικής ΕmΒΙΟ

Συνολικά η επιφάνεια του κτιρίου είναι 3000 m2 χρησιμοποιεί την πιο σύγχρονη και ασφαλή τεχνολογία και αφορά αποκλειστικά παροχή στην υγεία.

Σύγχρονες Προδιαγραφές

Συνολικά η επιφάνεια του κτιρίου του Ιατρκού Κέντρου Εμβιο στην Αθήνα, είναι 3000 m2 και χρησιμοποιείται η πιο σύγχρονη και ασφαλής τεχνολογία. Όλος ο εξοπλισμός και το λογισμικό έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να συμφωνεί με τις λειτουργικές απαιτήσεις και τους πιο αυστηρούς Ευρωπαϊκούς κανονισμούς.

Χάρη στις σύγχρονες προδιαγραφές και την αφοσίωση των γιατρών και ολόκληρου του προσωπικού, το Κέντρο Εξωσωματικής Εμβιο ξεχωρίζει στην Ελλάδα με ιδιαίτερα αυξημένα ποσοστά επιτυχίας και πολλά θερμά σχόλια από τις χιλιάδες γυναίκες, από την Ελλάδα και από το εξωτερικό, που έγιναν μητέρες μετά από εξωσωματική θεραπεία.

Εργονομία

Ο εργαστηριακός μας εξοπλισμός παρέχει τη δυνατότητα στους εμβρυολόγους να δουλεύουν αποτελεσματικά σε ένα ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον όπου ο έλεγχος λειτουργίας γίνεται εύκολα και ο εργονομικός σχεδιασμός αποτελεί πρωταρχικό μέλημα.

Εξεταστήρια

Υπάρχουν 5 αυτόνομα εξεταστήρια με υπερηχοτομογράφους τελευταίας γενιάς General Electric με αυτόματη καταγραφή δεδομένων στο λειτουργικό πρόγραμμα (software).

Χειρουργεία

Η μονάδα έχει 4 αυτόνομα χειρουργεία τα οποία υποστηρίζονται από αντίστοιχα αναισθησιολογικά μηχανήματα τελευταίας γενιάς και συνοδεύονται με τον απαιτούμενο εξοπλισμό σύμφωνα με τους πιο σύγχρονες διεθνείς κανονισμούς (ΙSO).

Επίσης τα χειρουργεία είναι εξοπλισμένα με ειδικούς προβολείς καθώς και κρεβάτια με ηλεκτρονική δυνατότητα κλίσης και αλλαγής θέσης. Όλοι οι πάγκοι των χειρουργείων είναι επενδυμένοι με ειδική αντιμικροβιακή επίστρωση Corian.

Χώροι Αποστείρωσης

Υπάρχουν χώροι αποστείρωσης με 3 κλιβάνους υγρής αποστείρωσης (ατμού), 1 κλίβανος ξηρής αποστείρωσης (θερμού αέρα) και ειδικός υγρός κλίβανος αποστείρωσης υστεροσκοπικών και λαπαροσκοπικών τηλεσκοπίων και εργαλείων.

Εργαστήριο

Το εργαστήριο έχει 17 επωαστικούς κλιβάνους 2 ειδικά μικροσκόπια (Νarishige-Nikon ) για την μικρογονιμοποίηση (ICSI), 7 αναλυτικά μικροσκόπια, 4 θαλάμους νηματικής ροής, 3 χώρους συλλογής σπέρματος και υποστηρίζεται από ειδικό μηχανισμό που παράγει ποιότητα αποστειρωμένου αέρα υπό θετική πίεση, κλάσεως Α.

Όλοι οι πάγκοι είναι επενδυμένοι με ειδική αντιμικροβιακή επίστρωση Corian (αδρανές υλικό που δεν αποδεσμεύει τοξικές ουσίες για τα ωάρια και τα έμβρυα).

Επίσης, υπάρχουν ειδικά ψυγεία για την συντήρηση των καλλιεργητικών υλικών και εξοπλισμός για την κατάψυξη και αποθήκευση σπέρματος, ωαρίων και εμβρύων.

Συλλογή εικόνων και δεδομένων, αποθήκευση και ανάλυση λογισμικού

Όλες οι πληροφορίες συλλέγονται και αποθηκεύονται σε μια ασφαλή κεντρική βάση δεδομένων για να αναλυθούν αργότερα. Κάθε έμβρυο ιχνηλατείται καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας παρέχοντας ένα πλήρες αρχείο εικόνων, ανάλυσης, και θερμοκρασίας και επιπλέον καλλιεργητικών υλικών και αναλώσιμων που χρησιμοποιούνται σε κάθε στάδιο της διαδικασίας από τη λήψη των γαμετών μέχρι και την εμβρυομεταφορά.

Τα εργαστηριακά δεδομένα αρχειοθετούνται με τέτοιο τρόπο ώστε κάθε πληροφορία της θεραπευτικής αγωγής που ακολούθησε το ζευγάρι να είναι άμεσα διαθέσιμη. Όλα τα αρχεία αντιγράφονται στο κεντρικό σύστημα δεδομένων και καταγράφονται σε DVD για λόγους ασφαλείας.

Μικροσκόπιο μικρογονιμοποίησης (Narishige-Nikon)

Το υψηλής τεχνολογίας ψηφιακό μικροσκόπιο παρέχει υψηλής ανάλυσης εικόνες. Σε συνδυασμό με την εργονομική τοποθέτηση των χειριστηρίων εξασφαλίζεται η εύκολη χρήση του από τον εμβρυολόγο.

Επωαστικοί κλίβανοι

Οι 17 επωαστικοί κλίβανοι (Cook, Galaxy, Heraeus) εξασφαλίζουν το ίδιο επίπεδο λειτουργίας όπως τα προηγούμενα μηχανήματα, ώστε να μεγιστοποιείται η ασφάλεια των συνθηκών. Ειδικές παροχές αερίων και ρεύματος συμφωνούν με τις προδιαγραφές σωστής λειτουργίας με τριπλά αέρια.

Μηχανολογικός εξοπλισμός

Το εργαστήριο εξωσωματικής και οι αίθουσες χειρουργείων υποστηρίζονται από ειδικό μηχανισμό που παράγει ποιότητα αποστειρωμένου αέρα υπο θετική πίεση, κλάσεως Α (σύμφωνα με τις οδηγίες του Tissue Directive E.U.). Επίσης, το κτίριο υποστηρίζεται από γεννήτρια 20 KVA, με δικό του υποσταθμό ηλεκτρικού ρεύματος και ειδικά ηλεκτρονικά συστήματα για την παροχή αερίων και την έγκαιρη ενημέρωση των προβλημάτων.

Ακόμα διαθέτει χώρο υποστήριξης υπολογιστών για την ηλεκτρονική αποθήκευση των αποτελεσμάτων με την βοήθεια του λογισμικού Babysentry, ενός από τα πιο σύγχρονα συστήματα πληροφορικής και στατιστικής που χρησιμοποιούν μεγάλες μονάδες σε Ευρώπη και Αμερική. Ακόμα διαθέτει ειδικό χώρο αποστείρωσης και αποθήκη αναλώσιμου και αποστειρωμένου υλικού καθώς και ειδικό χώρο για οβίδες ιατρικών αερίων Ο2, CO2, N2, Πρωτοξειδίου τα οποία είναι συνδεδεμένα με δίκτυο σε όλους τους ορόφους και με τον απαραίτητο ηλεκτρονικό έλεγχο.

Αμφιθέατρο

Ειδικό μικρό αμφιθέατρο για συζητήσεις περιστατικών με ειδική οθόνη και υποστήριξη teleconferencing και σύστημα ηλεκτρονικής μεταφοράς εικόνας.

Γκαράζ

Υπάρχουν 70 θέσεις parking για χρήση των πελατών.

Ωρες Εργασίας

Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή: 09:30 - 14:30

Τρίτη, Πέμπτη: Με Ραντεβού

Οι άνθρωποι του Εμβιο

Άνετοι, πολυτελείς χώροι και σύγχρονος εξοπλισμός... Τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε νόημα αν δεν υπήρχε η μεγάλη και έμπειρη ιατρική ομάδα του Εμβιο

Μην αφήνετε το χρόνο να περνάει, κλείστε δωρεάν ραντεβού άμεσα!
Επικοινωνήστε σήμερα με τον Δρα Θάνο Παράσχο!
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.