Λαπαροσκοπική Αφαίρεση Ινομυωμάτων | emBIO Κέντρο Γονιμότητας

Λαπαροσκοπική Αφαίρεση Ινομυωμάτων

«Είχα αίμα ανάμεσα στις περιόδους. Στον υπέρηχο ο κ. Παράσχος το είδε αμέσως το ινομύωμα. Ήξερα τι έπρεπε να γίνει. Δεν είχα κανένα πρόβλημα. Ήξερα και τι να περιμένω και έτσι ακριβώς έγινε. Για μια βδομάδα μετά τη λαπαροσκόπηση λίγος πόνος, όπως μου είχε πει ο γιατρός. Δεν χρειάστηκε όμως να πάρω κανένα αναλγητικό. Μετά από 3-4 μέρες κόψανε τα ράμματα. Και μετά όλα τα έκανα κανονικά. Δουλειές, μπάνια. Αιμορραγία δεν είχα καθόλου μετά την εγχείρηση. Μου ήρθε κανονικά περίοδος. Άψογη εξυπηρέτηση, άψογη επικοινωνία και άμεση ανταπόκριση από τον γιατρό σε οτιδήποτε χρειάστηκα και πριν και μετά την επέμβαση.»

Εβελίνα

Ινομυώματα Συμπτώματα

«Δεν είχα νιώσει απολύτως τίποτα Το πρόβλημα διαγνώστηκε σε έναν έλεγχο προληπτικό που έγινε. Κάθε χρόνο, μαζί με το Τεστ Παπ, κάνω και κολπικό υπερηχογράφημα. Κι εκεί φάνηκε το ινομύωμα. Ήταν μεγάλο, πάνω από 6 εκατοστά. Δεν είχα νιώσει απολύτως τίποτα πριν.

Το βασικό για μένα ήταν ότι ανάρρωσα πάρα πολύ γρήγορα. Στην αρχή το συζητούσα για την επέμβαση. Αυτό που με απασχολούσε περισσότερο ήταν ότι σκεφτόμουνα πόσες μέρες θα χρειαστεί να κάτσω στο κρεβάτι. Ενώ τελικά στο κρεβάτι έμεινα μόνο δύο μέρες, μία στο νοσοκομείο και μετά την άλλη μέρα στο σπίτι. Μετά σηκώθηκα κανονικά.

Ήμουνα διστακτική κυρίως επειδή δεν είχα κάνει ποτέ στη ζωή μου καμμία επέμβαση. Και μόνο η ιδέα να κάνω επέμβαση ήταν πολύ αποτρεπτική. Να μείνω στο κρεβάτι, να ταλαιπωρηθώ. Σας λέω λοιπόν, ότι δεν υπάρχει καμμία ταλαιπωρία και σηκώνεσαι άμεσα. Δουλειές σπιτιού έκανα μετά από 5-6 μέρες. Όχι βαριές, αλλά πάντως δεν ήμουν στο κρεβάτι. Για τα βάρη στις δουλειές του σπιτιού ζητούσα βοήθεια από τον άντρα μου, δηλαδή να σηκώσει τα ρούχα που είχα πλύνει. Μετά από ένα δεκαήμερο ξεθάρρεψα εντελώς και για τα βάρη στις δουλειές του σπιτιού.»

Βασιλική

Μάθετε ό,τι θέλετε για τα Ινομυώματα εδώ.

Για τη δική σας περίπτωση, ρωτήστε Δωρεάν Εδώ τον Θάνο Παράσχο!

Κλείστε Δωρεάν Online Συμβουλευτική με τον Δρ Θάνο Παράσχο και την ομάδα του
Θα σας απαντήσει ο ίδιος ο κος. Παράσχος
εντός 24 ωρών
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
CNN
Διαβάστε στο CNN για την επιτυχία μας
Εξωσωματική μετά από μεταμόσχευση νεφρού