Εξωσωματική για ΛΟΑΤΚΙ+ | emBIO Κέντρο Γονιμότητας

Εξωσωματική για ΛΟΑΤΚΙ+

Στο κέντρο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής emBIO μπορείτε να λάβετε εξατομικευμένη συμβουλευτική και κορυφαία φροντίδα ως μέλος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να διερευνήσουμε τους τρόπους που μπορείτε να βρείτε την καλύτερη λύση με τη βοήθεια της εξωσωματικής γονιμοποίησης (IVF), χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις.

Η έμπειρη ομάδα γονιμότητας μας θα απαντήσει όλες σας τις ερωτήσεις και θα σας καθοδηγήσει στα επόμενα βήματα προκειμένου να αποκτήσετε την οικογένεια που ονειρεύεστε.

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

gay ζευγάρι ανδρών με το μωρό τους


Πώς ένα ομόφυλο ζευγάρι γυναικών περιγράφει την εμπειρία εξωσωματικής γονιμοποίησης στο Κέντρο Γονιμότητας emBIO

"Όταν εγώ κι η σύντροφός μου αποφασίσαμε ότι θέλουμε να αποκτήσουμε παιδί μαζί, είμασταν σε απόλυτη σύγχυση, καθώς δεν γνωρίζαμε πώς ακριβώς μπορεί να γίνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα.
Συναντήσαμε τον Δρ. Παράσχο, ο οποίος ήταν πολύ θετικός απέναντί μας και μας εξήγησε πώς ακριβώς μπορούμε να περάσουμε από τη σκέψη στην πράξη με τη βοήθεια της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Σε κάθε βήμα της διαδικασίας ήταν πολύ υποστηρικτικός και αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε. 
Το καταπληκτικό προσωπικό του emBIO μάς βοήθησε να γίνουμε πιο συγκεκριμένες για τις ανάγκες μας και μας καθοδήγησε στα βήματα που χρειάστηκε να γίνουν.
Το έμβρυο που εμφυτεύτηκε στη μήτρα της συντρόφου μου, προέκυψε από σπέρμα δότη που γονιμοποιήθηκε από ένα ωάριο δικό της. Η σύντροφός μου είναι έγκυος αυτή τη στιγμή και θα φέρει στον κόσμο ένα αγοράκι. Χάρη στη βοήθεια της επιστήμης θα βιώσουμε και οι δυο το δώρο της μητρότητας. "

Τ.Π.

** διαβάστε περισσότερες μαρτυρίες

lesbian couple with baby
baby

30,000

μωρά γεννήθηκαν με εξωσωματική από το 1996

percent

97% Ποσοστό Επιτυχίας

σε επιλεγμένες θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης

face smile

1,270

ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα έγιναν γονείς με τη βοήθειά μας

save money

Προσιτές Τιμές

σε όλες τις θεραπείες υπογονιμότητας


Υποστηρίζουμε κάθε gay ή τρανς άτομο ή ζευγάρι να αποκτήσει τη δική του οικογένεια

Στο κέντρο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής ΕΜΒΙΟ θα λάβετε υψηλής ποιότητας φροντίδα ανεξάρτητα από την ταυτότητα ή την κατάσταση της σχέσης σας.

Η ομάδα γονιμότητας και ο Δρ. Παράσχος προσωπικά θα σας καθοδηγήσουν να βρείτε την καλύτερη θεραπεία γονιμότητας για τις δικές σας ανάγκες. Με τη χρήση δανεικών ωαρίων και / ή δανεικού σπέρματος και τη βοήθεια της εξωσωματικής γονιμοποίησης, η δημιουργία οικογένειας γίνεται πραγματικότητα για τα άτομα της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ.

Με απλά λόγια, πιστεύουμε ότι η δημιουργία οικογένειας είναι δικαίωμα του κάθε ανθρώπου και είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε σε κάθε βήμα της διαδρομής, από την αρχική συμβουλευτική έως και μετά τη μετά τη σύλληψη του παιδιού σας. 

Γκέι άντρες και ζευγάρια ανδρών

Η αλματώδης ανάπτυξη της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και ο σταδιακός εκσυγχρονισμός της νομοθεσίας, δίνουν τη δυνατότητα στους γκέι άντρες και στα ομόφυλα ζευγάρια ανδρών να ζήσουν τη χαρά της πατρότητας αποκτώντας το δικό τους βιολογικά παιδί.

Βέβαια, εδώ αξίζει να τονιστεί ότι η όλη διαδικασία δεν είναι τόσο απλή, αφού, εκτός από τη δωρεά ωαρίων, χρειάζεται να βρεθεί και μία παρένθετη μητέρα, η οποία θα κυοφορήσει για 9 μήνες το έμβρυο.

Γκέι γυναίκες ή ζευγάρια γυναικών

Οι γκέι γυναίκες ή τα ζευγάρια γυναικών έχουν αρκετές επιλογές στη διάθεση τους προκειμένου να αποκτήσουν το παιδί ή τα παιδιά τους: ενδομήτρια σπερματέγχυση με σπέρμα από δότη, εξωσωματική γονιμοποίηση χωρίς ή με δανεικά ωάρια, εξωσωματική και παρένθετη μητρότητα.

Οι ιδιαιτερότητες κάθε περίπτωσης θα καθορίσουν το είδος της θεραπείας και η διεθνούς φήμης ομάδα γονιμότητας του Εμβιο είναι στη διάθεση σας για να συζητήσετε κάθε λεπτομέρεια πριν πάρετε την τελική απόφαση.

οικογένεια με μωρό και υδρόγειο με σημαίες χωρών

Από το 1996 κάνουμε το όνειρο της μητρότητας πραγματικότητα!

Ασθενείς από κάθε γωνιά της Ελλάδας και πολλές διαφορετικές χώρες έρχονται στο Κέντρο Γονιμότητας Eμβιο στην Αθήνα, γνωστό για τις μεγάλες επιτυχίες στις θεραπείες με εξωσωματική και την ανθρώπινη προσέγγιση των αναγκών κάθε ασθενή.

Παρακολουθώντας διαρκώς τις εξελίξεις στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, η ομάδα μας μπορεί να σας προσφέρει κορυφαία αποτελέσματα σε κάθε πρόβλημα υπογονιμότητας, άσχετα από την ηλικία σας.

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ONLINE

Επιλέγοντας δότρια ωαρίων ή δωρητή σπέρματος

Η επιλογή της δότριας ωαρίων ή του δωρητή σπέρματος είναι μια κρίσιμη απόφαση που θα καθορίσει το γενετικό προφίλ του μωρού σας.

Έτσι είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε τον ειδικό γονιμότητάς κατά τη λήψη αυτών των αποφάσεων, καθώς στο Κέντρο μας υπάρχει η δυνατότητα εντοπισμού δότριας ωαρίων ή / και δότη σπέρματος  με χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στα δικά σας φυσικά χαρακτηριστικά, ακόμα και στην προσωπικότητα σας.

Μέσα από μια ιδιαίτερα αυστηρή διαδικασία, όλες οι δότριες και οι δότες έχουν ελεγχθεί για την αποφυγή μεταβίβασης κληρονομικών ασθενειών. 

Δανεικά Ωάρια

Δωρεά Σπέρματος

egg donor young healthy woman

IUI ή IVF for Τρανσέξουαλς

Κατά τη διάρκεια των πολλών ετών που προσφέρουμε θεραπείες γονιμότητας, το Εμβιο είχε την ευκαιρία να προσφέρει λύσεις σε τρανσέξουαλ άτομα που αποφάσισαν να δημιουργήσουν οικογένεια. 

Οι ενδεδειγμένες λύσεις και στα τρανς άτομα είναι η ενδομήτρια σπερματέγχυση και η εξωσωματική γονιμοποίηση, με ή χωρίς δανεικά ωάρια ή δότη σπέρματος. 

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα γονιμότητας του Κέντρου μας για να κλείσετε μια online δωρεάν συμβουλευτική συνάντηση.

Διατήρηση γονιμότητας

Η διατήρηση της γονιμότητας είναι μία πολύ σημαντική κίνηση, για διεμφυλικά άτομα που θέλουν να έχουν τη δυνατότητα στο μέλλον να αποκτήσουν τα δικά τους βιολογικά παιδιά.

Η κατάψυξη ωαρίων, σπέρματος ή εμβρύων είναι «προνοητικές» επιλογές που πρέπει να εξετάζονται από τα άτομα αυτά πριν προχωρήσουν στις θεραπείες ή επεμβάσεις που απαιτούνται για την αλλαγή φύλου, δεδομένου ότι αυτές έχουν αρνητικές επιπτώσεις (μόνιμες ή αντιστρεπτές) στη γονιμότητα των διεμφυλικών ατόμων.

Κλείστε Δωρεάν Online Συμβουλευτική με τον Δρ Θάνο Παράσχο και την ομάδα του
Θα σας απαντήσει ο ίδιος ο κος. Παράσχος
εντός 24 ωρών
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
cnn mom baby
Dr Paraschos’ Fertility Success Story on CNN