Κάμψη Πέους - Νόσος Peyronie

Κάμψη Πέους - Νόσος Peyronie

Μετά από χρόνια που όλα ήταν φυσιολογικά, στην ηλικία των 42, το πέος μου παρουσίασε μία κάμψη 45 μοιρών περίπου προς τα κάτω. Τι θα μπορούσε να το έχει προκαλέσει αυτό και μπορούν να γίνουν πάλι όλα φυσιολογικά;

Η νόσος Peyronie είναι συχνά η αιτία για αυτή τη στυτική δυσλειτουργία (επώδυνη στύση, δυσκολία στην επίτευξη ή διατήρηση της στύσης και κάμψη του πέους με στύση. Η νόσος του Peyronie περιγράφεται ως μία λοίμωξη του γεμάτου με αίμα σηραγγώδους σώματος του πέους. Οι ασθενείς μπορούν συχνά να αισθανθούν μια σκληρή πλάκα στο σημείο της κάμψης στον άξονα του πέους. Θεωρείται ότι αυτή η νόσος προκαλείται από διαταραχές του συνδετικού ιστού, όπως η σύσπαση του Dupuytren, τραύμα στον άξονα του πέους και μόλυνση.

Ενώ μερικές φορές το πρόβλημα επιλύεται από μόνο του, μπορεί να είναι απαραίτητη η χειρουργική επέμβαση για να αφαιρεθούν αυτές οι πλάκες που μοιάζουν με σκληρίες και παρεμποδίζουν την κανονική αιμάτωση του σηραγγώδους σώματος του πέους κατά τη διάρκεια της διέγερσης και της στύσης. Μετά τη χειρουργική επέμβαση, μπορεί να είναι απαραίτητη μια επέμβαση για επιμήκυνση πέους, για να μπορεί να επιτευχθεί μία ικανοποιητική επαφή. Έχουν δοκιμαστεί και άλλες θεραπείες, αλλά με περιορισμένη επιτυχία.

Μην αφήνετε το χρόνο να περνάει, κλείστε δωρεάν ραντεβού άμεσα!

Επικοινωνήστε με τον Δ. Θάνο Παράσχο σήμερα