Υαλοποίηση Ωαρίων

Υαλοποίηση Ωαρίων

Προστατέψτε τη γονιμότητά σας πριν από τη Χημειοθεραπεία, για Πρόωρη Εμμηνόπαυση και Πολυκυστικές Ωοθήκες

Κρυοσυντήρηση Ωαρίων

Η κρυοσυντήρηση ωαρίων και εμβρύων πέρασε από τη σφαίρα της φαντασίας στην πραγματικότητα χάρη στη μέθοδο της υαλοποίησης (ταχείας κρυοσυντήρησης), που ελαχιστοποιεί τη δημιουργία κρυστάλλων στο κυτταρόπλασμα. Παρά την υψηλή περιεκτικότητα των ανθρώπινων ωαρίων/εμβρύων σε νερό, ο κίνδυνος αυτός αποφεύγεται με την τοποθέτησή τους σε ειδικό αντιψυκτικό και στη συνέχεια, με την ταχύτατη κατάψυξή τους. Στο ΕmBIO χρησιμοποιούμε αποκλειστικά τη μέθοδο της υαλοποίησης, επιτυγχάνοντας τα υψηλότερα ποσοστά επιβίωσης των κρυοσυντηρημένων ωαρίων/εμβρύων, που μέχρι σήμερα φτάνουν στο 90%.

Εκτός από τις περιπτώσεις της ηθελημένα αργοπορημένης εγκυμοσύνης, η τεχνική της κατάψυξης ωαρίων και εμβρύων δίνει τη δυνατότητα τεκνοποίησης και σε γυναίκες που εμφανίζουν κάποια μορφή καρκίνου και θέλουν να διαφυλάξουν τα υγιή ωάριά τους πριν να υποβληθούν σε ακτινοβολία ή χημειοθεραπεία. Επίσης, μια γυναίκα μπορεί να καταψύξει τα υγιή και ικανά έμβρυα που περίσσεψαν από έναν κύκλο εξωσωματικής γονιμοποίησης για να εξασφαλίσει μια ακόμη επιτυχημένη εγκυμοσύνη στο μέλλον.

Μεταμόσχευση Ωοθηκικού Ιστού

Μια άλλη δυνατότητα που προσφέρει σήμερα η επιστήμη της γενετικής στις γυναίκες είναι η επαναλειτουργία των ωοθηκών σε περιπτώσεις πρόωρης ωοθηκτικής ανεπάρκειας. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με τη μέθοδο της κρυοσυντήρησης και μεταμόσχευσης ωοθηκικού ιστού. Όταν μια γυναίκα κινδυνεύει να χάσει τη φυσιολογική ωοθηκική λειτουργία της, ας πούμε όταν υπάρχει κληρονομικότητα πρόωρης εμμηνόπαυσης, αφαιρούμε λαπαροσκοπικά ένα τμήμα των ωοθηκών που περιέχει πολλά άωρα ωοθυλάκια και το καταψύχουμε. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε στο μέλλον ωρίμανση των ανώριμων ωαρίων στο εργαστήριο και εξωσωματική γονιμοποίηση, ή να επανατοποθετήσουμε τον ιστό στη γυναίκα για να αποκαταστήσουμε την ωοθηκική της λειτουργία (in vitro αυτόλογη μεταμόσχευση). Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα να μεταμοσχεύσουμε τον ωοθηκικό ιστό και σε άλλη γυναίκα, που έχει χάσει την αναπαραγωγική της ικανότητα.

Ρώτησέ μας εδώ Δωρεάν για την Υαλοποίηση των ωαρίων ή των εμβρύων σου!

Κλείστε Δωρεάν Online Συμβουλευτική με τον Δρ Θάνο Παράσχο και την ομάδα του
Θα σας απαντήσει ο ίδιος ο κος. Παράσχος εντός 24 ωρών
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
CNN
Διαβάστε στο CNN για την επιτυχία μας
Εξωσωματική μετά από μεταμόσχευση νεφρού