Γιατί αυξάνονται οι πιθανότητες επιτυχίας εξωσωματικής στο EmBIO

Αποτελεσματικό σύστημα επιτυχίας Εξωσωματικής

Κάθε ζευγάρι αντιμετωπίζεται ξεχωριστά και προσεγγίζεται προσωπικά στην προσπάθειά του να αποκτήσει παιδί. Με αυτό τον τρόπο προσαρμόζονται οι υπηρεσίες μας και ο τρόπος προσέγγισής ανάλογα με τις ανάγκες του ζευγαριού. Αυτός ο τρόπος αντιμετώπισης των ζευγαριών δίνει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Δείτε τα πιο πρόσφατα ποσοστά επιτυχίας εγκυμοσύνης με τα προγράμματα εξωσωματικής του ΕmBIO

Στη μονάδα μας κάθε έμβρυο βαθμολογείται έτσι ώστε μόνο εκείνα που έχουν την ύψιστη δυναμική εμφύτευσης να μεταφέρονται. Τα στατιστικά δεδομένα μας δείχνουν ότι: γυναίκες στις οποίες μεταφέρεται τουλάχιστο ένα τέτοιο έμβρυο έχει αυξημένες πιθανότητες εμφύτευσης μιας ολοκληρωμένης εγκυμοσύνης. Η ύπαρξη δύο τέτοιων εμβρύων για εμβρυομεταφορά εξασφαλίζει ικανοποιητικά ποσοστά εγκυμοσύνης.Τα αποτελέσματα από τη χρήση αυτών των εμβρύων για εμβρυομεταφορά ενισχύει την σημασία αυτής της τεχνικής για την καλύτερη επιλογή των εμβρύων.

Για να εξασφαλίσουμε ότι κάθε ασθενής μας δέχεται φροντίδα υψίστης ποιότητας και προσωπική ιατρική φροντίδα, οι γιατροί, το νοσηλευτικό προσωπικό και οι σύμβουλοι της μονάδας μας έχοντας την απόλυτη στήριξη των εμβρυολόγων και ανδρολόγων και προσπαθούν να αναπτύσσουν μαζί σας μια προσωπική σχέση.

Διαθέτουμε επίσης επιστημονικά έγκυρες ενναλλακτικές θεραπείες όπως βελονισμό, μασάζ, διατροφική συμβουλευτική παράλληλα με την καλύτερη αναπαραγωγική θεραπεία. Μελέτες αναφέρουν ότι ο βελονισμός πριν και μετά την εμβρυομεταφορά σε υπογόνιμους ασθενείς βελτιώνει τα ποσοστά εγκυμοσύνης.

Το 2012 τα ποσοστά εγκυμοσύνης ανά εμβρυομεταφορά ήταν:

Ασθενείς κάτω των 35 ετών

  • 65% ποσοστό εγκυμοσύνης!!!

Ασθενείς 38-40 ετών

  • 47% ποσοστό εγκυμοσύνης

Στη μονάδα μας αναλαμβάνουμε πολύπλοκες υποθέσεις τις οποίες άλλα κέντρα γονιμότητας δεν μπορούν ή δε θέλουν να ασχοληθούν. Εμείς πιστεύουμε ότι κάθε ασθενής έχει το δικαίωμα να προσπαθήσει να δημιουργήσει μια οικογένεια. Ο μέσος όρος ποσοστού επιτυχίας δεν έχει πρακτική αξία, καθώς πολλοί είναι οι παράγοντες που επηρεάζουν την πιθανότητα μιας επιτυχούς εγκυμοσύνης όπως η ηλικία, η υγεία και οι προηγούμενες θεραπείες υπογονιμότητας.

Ζητήστε μας, χωρίς καμμία δέσμευση, πληροφορίες...

...για τα στάδια της θεραπείας που θα ακολουθήσετε αν κάνετε τη θεραπεία σας στο EmBIO, καθώς και τα ποσοστά επιτυχίας μας σε ασθενείς με παρόμοια με τα δικά σας προβλήματα υπογονιμότητας.

Γράψτε μας εδώ το δικό σας πρόβλημα υπογονιμότητας και ζητήστε Δωρεάν τις πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν.

Κλείστε Δωρεάν Online Συμβουλευτική με τον Δρ Θάνο Παράσχο και την ομάδα του
Θα σας απαντήσει ο ίδιος ο κος. Παράσχος
εντός 24 ωρών
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
CNN
Διαβάστε στο CNN για την επιτυχία μας
Εξωσωματική μετά από μεταμόσχευση νεφρού