Πέος με Κάμψη/Γωνίωση | emBIO Κέντρο Γονιμότητας

Πέος με Κάμψη/Γωνίωση

Μετά από χρόνια που όλα ήταν φυσιολογικά, στην ηλικία των 42, το πέος μου παρουσίασε μία κάμψη 45 μοιρών περίπου προς τα κάτω. Τι θα μπορούσε να το έχει προκαλέσει αυτό και μπορούν να γίνουν πάλι όλα φυσιολογικά;

Η νόσος του Peyronie είναι συχνά η αιτία επώδυνων στύσεων, δυσκολίας στην επίτευξη ή διατήρηση της στύσης και κυρτότητας του πέους με στύση. Η νόσος του Peyronie περιγράφεται ως μία λοίμωξη του γεμάτου με αίμα σηραγγώδους σώματος του πέους. Οι ασθενείς μπορούν συχνά να αισθανθούν μια σκληρή πλάκα στο σημείο της κάμψης στον άξονα του πέους. Θεωρείται ότι αυτή η νόσος προκαλείται από διαταραχές του συνδετικού ιστού, όπως η σύσπαση του Dupuytren, τραύμα στον άξονα του πέους και μόλυνση.

Ενώ μερικές φορές το πρόβλημα επιλύεται από μόνο του, μπορεί να είναι απαραίτητη η χειρουργική επέμβαση για να αφαιρεθούν αυτές οι πλάκες που μοιάζουν με σκληρίες και παρεμποδίζουν την κανονική αιμάτωση του σηραγγώδους σώματος του πέους κατά τη διάρκεια της διέγερσης και της στύσης. Μετά τη χειρουργική επέμβαση, μπορεί να είναι απαραίτητη μια προσθετική πέους για να μπορεί να επιτευχθεί μία ικανοποιητική επαφή. Έχουν δοκιμαστεί και άλλες θεραπείες, αλλά με περιορισμένη επιτυχία.

Κλείστε Δωρεάν Online Συμβουλευτική με τον Δρ Θάνο Παράσχο και την ομάδα του
Θα σας απαντήσει ο ίδιος ο κος. Παράσχος
εντός 24 ωρών
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
CNN
Διαβάστε στο CNN για την επιτυχία μας
Εξωσωματική μετά από μεταμόσχευση νεφρού