Εξωσωματική γονιμοποίηση για γκέι άντρες & ζευγάρια ανδρών | emBIO Κέντρο Γονιμότητας

Εξωσωματική γονιμοποίηση για γκέι άντρες & ζευγάρια ανδρών

Οι ομοφυλόφιλοι άνδρες που θέλουν να δημιουργήσουν οικογένεια, σήμερα μπορούν να απευθυνθούν στο κέντρο εξωσωματικής EmBIO, ώστε να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους με τη βοήθεια της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Η αλματώδης ανάπτυξη της ιατρικής της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής προσφέρει επιλογές στους γκέι single άντρες και στα ομόφυλα ζευγάρια ανδρών που δεν θέλουν να στερηθούν τη χαρά της πατρότητας, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αποκτήσουν το δικό τους βιολογικά παιδί ή παιδιά.

ζευγάρι ανδρών με τα παιδιά τους

Δωρεάν Online Συμβουλευτική με τον Δρ Θάνο Παράσχο και την ομάδα του

Εδώ πρέπει να τονιστεί ότι για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, εκτός από τη δωρεά ωαρίου, χρειάζεται να βρεθεί και μία παρένθετη μητέρα, η οποία θα κυοφορήσει για 9 μήνες το έμβρυο.

Η παρένθετη μητέρα είναι η γυναίκα που κυοφορεί έμβρυο ή έμβρυα, που έχουν προκύψει από ωάρια δότριας και σπέρμα του άντρα.

Το Κέντρο Εξωσωματικής EmBIO στην Ελλάδα έχει πρωτοπορήσει πάνω σε αυτό το πεδίο, ώστε να μπορούν τα ζευγάρια αυτά, ή ο single gay άντρας, να αποκτήσουν παιδί με χαμηλό οικονομικό κόστος, εφόσον υπάρχει από το περιβάλλον του ζευγαριού διαθέσιμη παρένθετη μητέρα.

Ποια είναι η διαδικασία εξωσωματικής για γκέι άντρες

  1. Ο άντρας ή το ζευγάρι ανδρών θα συζητήσει με την ομάδα γονιμότητας του κέντρου μας, προκειμένου να ενημερωθεί πλήρως για την διαδικασία της θεραπείας.
  2. Στη συνέχεια θα γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις (εξέταση σπέρματος) προκειμένου να βρεθεί το κατάλληλο σχέδιο θεραπείας.
  3. Αν δεν υπάρχει πρόβλημα στο σπέρμα του άντρα ή του ζευγαριού, θα πρέπει να βρεθεί η κατάλληλη δότρια ωαρίων σύμφωνα με τα δικά σας κριτήρια εμφάνισης και προσωπικότητας. Στο Εμβιο υπάρχει διαθέσιμος ένας μεγάλος αριθμός νέων, υγιών γυναικών που προσφέρουν τα ωάρια τους ανώνυμα χωρίς να μεσολαβεί χρόνος αναμονής προκειμένου να βρεθεί η κατάλληλη δότρια.
  4. Θα πρέπει επίσης να βρεθεί η παρένθετη μητέρα, που θα κυοφορήσει το παιδί, ή τα παιδιά σας στην περίπτωση δίδυμης ή τρίδυμης κύησης. Η παρένθετη μητέρα μπορεί να προέρχεται από το συγγενικό ή φιλικό περιβάλλον του άντρα ή του ζευγαριού.
  5. Εφόσον ρυθμιστούν τα παραπάνω, τότε ξεκινά η διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης, που η τελική της κατάληξη θα είναι η χαρά της πατρότητας.
  6. Τα ωάρια της δότριας (δανεικά ωάρια) θα γονιμοποιηθούν με το σπέρμα του άντρα.
  7. Οσα γονιμοποιημένα έμβρυα φτάσουν στο στάδιο της 3ης ή 5ης μέρας, θα μεταφερθούν στη μήτρα της παρένθετης μητέρας, προκειμένου να γίνει η εμφύτευση.
  8. Δώδεκα μέρες μετά θα γνωρίζουμε αν έχει προκύψει κύηση. Αν όλα πάνε καλά, σε 9 μήνες θα έχετε δημιουργήσει τη δική σας οικογένεια.
γκει αντρες μπαμπαδες με το παιδι τους

 


Διαβάστε περισσότερα:

Κλείστε Δωρεάν Online Συμβουλευτική με τον Δρ Θάνο Παράσχο και την ομάδα του
Θα σας απαντήσει ο ίδιος ο κος. Παράσχος
εντός 24 ωρών
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
cnn mom baby
Dr Paraschos’ Fertility Success Story on CNN