Ειστε απλα οι καλυτεροι

Ειστε απλα οι καλυτεροι

Αγαπητέ γιατρέ μας κύριε Παράσχο, 

τώρα επιτέλους καταφέραμε να σας γράψουμε και να σας ευχαριστήσουμε προσωπικά. Οι τελευταίες 14 ημέρες ήταν γεμάτες ενθουσιασμό, αναμονή και φυσικά πολλές επισκέψεις από φίλους και συγγενείς. Χάρη σε εσάς γιναμε ευτυχισμενοι γονείς μιας υγιούς, γλυκιάς κόρης που την ονομάσαμε Zoe Fiona. 

Στις 14 Μαΐου Το 2021 στις 2:22 μ.μ. η κόρη μας γεννήθηκε μέσω καισαρικής τομής. Ζύγιζε 2.600 γραμμάρια και ήταν 49 cm. Η Zoe αναπτύσσεται καλά.

Παρά την κατάσταση με τον κορονοιο, επιτρέψανε στον σύζυγό μου να είναι παρών στη γέννα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μπορούμε τελικά να κρατήσουμε την κόρη μας στην αγκαλιά. Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας για αυτο το δωρο την Zoe (Zωή).

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε την Άννα. Εχετε πραγματικά μια εξειδικευμένη και αξιαγάπητη υπάλληλο στην κλινική σας. Χάρη στον ορθό συντονισμό της και την αξιαγάπητη φροντίδα της τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Γερμανία, μας έπεισε και αποφασίσαμε για την κλινική σας. Μαζί σας κάναμε τα πάντα σωστά και δεν τα εγκαταλείψαμε την ελπίδα, και λάβαμε τη μεγαλύτερη ευτυχία του κόσμου.

Να είστε σίγουροι θα προτείνουμε την κλινική σας και σε πολλους άλλους γιατί απλά είστε οι καλύτεροι. Μετα απο 7 αποτυχημενες προσπαθειες σε αλλες κλινικες, ηρθαμε σε εσας και με την πρωτη προσπαθεια με δανεικα ωαρια μειναμε εγκυος. 

Του χρόνου θα θέλαμε να κάνουμε διακοπές στην Ελλάδα και ελπίζουμε πραγματικά να σας γνωρίσουμε την μικρη μας Zoe Fiona.

Ευχαριστούμε πολύ όλους σας!! Ελπίζουμε να σας ξαναδούμε σύντομα.

Με εκτίμηση,
οικογένειά Göttiger απο Γερμανια

Familie Göttiger
Γερμανία

Μην αφήνετε το χρόνο να περνάει, κλείστε δωρεάν ραντεβού άμεσα!

Επικοινωνήστε σήμερα με τον Δρα Θάνο Παράσχο!