Έγκυος με δανεικό ωάριο | Εξωσωματική Γονιμοποίηση στο ΕmBIO | www.ivf-embryo.gr

Έγκυος με δανεικό ωάριο

Ποσοστά Επιτυχίας με Δωρεά Ωαρίων

 Έτη 

 Εμβρυομεταφορές 

 Κλινικές εγκυμοσύνες 

 Ποσοστό επιτυχίας 
 (κλινική εγκυμοσύνη ανά εμβρυομεταφορά) 

2014 608 395 65%
2013 510 360 70,588%
2012 490 338 69%
2011 503 350 70%
2010 449 291 65%
2009 358 243 68%
2008 309 191 62%
 

 

Είμαι 45 χρονών και έμεινα έγκυος με τη δεύτερη προσπάθεια με Δωρεά Ωαρίων. Δεν έψαξα καν στην Σουηδία για αυτή την θεραπεία. Είχα εμπιστοσύνη στον κ. Παράσχο από γνωστούς που είχαν κάνει θεραπεία γονιμότητας στο EMBIO.

Έμεινα πολύ ικανοποιημένη. Είχα πολύ καλή ενημέρωση. Είναι πολύ καλοί στην επικοινωνία κι αυτό είναι ιδιατερα σημαντικό για εμάς που είμαστε από το εξωτερικό. Η ενημέρωση που σου κάνουν είναι πολύ λεπτομερής.

Για τη θεραπεία όλα τα φάρμακα μου ήρθαν εύκολα από την Ελλάδα.

 

, Σουηδία

Ασχοληθήκαμε με την εξωσωματική γονιμοποίηση επειδή είχαμε πρόβλημα τρισωμίας (Σύνδρομο Down). Έκανα καρυότυπο, ο οποίος έδειξε ότι υπάρχει τρισωμία και ότι θα υπήρχε πρόβλημα με το έμβρυο (Σύνδρομο Down ή καρδιακό πρόβλημα, ώστε θα πέθαινε το παιδάκι σε κάποιον μήνα προχωρημένο της εγκυμοσύνης). Έτσι έχασα ήδη το προηγούμενο παιδάκι, στον 5ο μήνα.
Είχα δύο αποβολές. Στην πρώτη είχε γίνει παλίνδρομη κύηση στον ενάμισυ μήνα.

Μετά τη δεύτερη αποβολή, αφού πάθαμε τη ζημιά κάναμε τον καρυότυπο, οπότε επισκεφτήκαμε τον κ. Παράσχο. Του τείλαμε όλες τις εξετάσεις που είχαμε και μας έδωσε οδηγίες. Τις ακολουθήσαμε για ένα μήνα κάνοντας κάποιες ενέσεις και μετά ήρθαμε στο κέντρο για την εμβρυομεταφορά με δωρεά ωαρίου.

Στην εμβρυομεταφορά κύλησαν όλα πολύ ομαλά. Τώρα είμαι 3 μηνών έγκυος. Δεν μ’ενδιαφέρει αν είναι αγόρι ή κορίτσι. Δεν το έχω ελέγξει. Ό,τι θέλει ας είναι.

Αλέκα και Σωτήρης, Ελλάδα

Αγαπητέ γιατρέ κ. Παράσχο

Σας γράφω για να μάθετε και εσείς ότι εγέννησα ένα χαριτωμένο και πολύ υγιές κοριτσάκι. Χάρη στη μεγάλη βοήθειά σας, επραγματοποίησα το όνειρο της ζωής μου και πήρα την μεγαλύτερη χαρά εγώ και ο σύζυγός μου και όλα αυτά τα χρωστάμε σε εσάς, στην επιστήμη και στην βοήθειά σας και στην ανθρωπιά σας.

Γι’ αυτό σας ευχαριστούμε πολύ.

Η Μάρθα – έτσι το βαφτίσαμε – είναι τώρα 11 μηνών, περπατάει, είναι όμορφη, πανέξυπνη και υγιειέστατη.

Όταν έλθουμε στην Αθήνα, θα την φέρουμε να την δείτε.

Σας ευχαριστούμε και πάλι για όλα.

Έχετε πολλά φιλάκια από την Μάρθα.

 

 

Φαίη και Παναγιώτης, Αλβανία
Δεύτερο παιδάκι, μας πήρε λίγες ώρες. Κοριτσάκι, 3380. Ο ομφάλιος λώρος εϊχε μια πολύ σφιχτή περιτύλιξη στο λαιμό. Έδειξε ότι κουραζόταν λίγο το παιδάκι, έριχνε τους παλμούς της καρδιάς. Γi΄ αυτό το βγάλαμε με βεντούζα. Πολύ καλά βγήκε, ζωηρό παιδάκι. Θήλασε αμέσως τη μαμά του. Ένας ωραίος φυσιολογικός τοκετός δευτεροτόκου γυναίκας.
12 Νοεμβρίου 2014, Ελλάδα

Ηθελα να εκφασω στον κυριο Παρασχο ενα μεγαλο ευχαριστω για τη βοηθεια του να αποκτησουμε ενα αξιαγαπητο κοριτσακι.

Αποκτησαμε την κορούλα μας στις 9/7, εβδ. 39+4 με φυσιολογικο τοκετο, καποια δυσκολια με τον πλακουντα, αλλα στο τελος ολα καλα. Η κόρη μας γεννηθηκε 3200 γρ και 48 εκ και εναι πολυ καλα. Θηλαζει αποκλειστικα και αναπτυσσεται φυσιολογικα. Ενα θερμο ευχαριστω για ολη τη βοηθεια που μας προσφερατε!!

Νάσια, Ελλάδα
 
Αγγλική εφημερίδα Observer, Ηνωμένο Βασίλειο

Μας απασχολούσε να είναι υγιής η δότρια ωαρίων, να είναι ελεγμένη, να έχει περάσει από εξετάσεις για κληρονομικές αρρώστιες. Έτσι, μετά από 3 αποτυχημένες προσπάθειες εξωσωματικής σε άλλο κέντρο, καταλήξαμε στο ΕΜΒΙΟ, γιατί θέλαμε να είμαστε σίγουροι ότι η εξωσωματική με δωρεά ωαρίου θα είναι μια απόλυτα ελεγμένη και νόμιμη διαδικασία. Όταν ξεπεράσεις αυτόν τον πρώτο φόβο, προχωράς για να δημιουργήσεις μια νέα ζωή.

Δεν έχουμε να δώσουμε λογαριασμό σε κανέναν για το δικό μας παιδί.

Κύριε Παράσχο, σας γράφουμε αυτά τα λίγα λόγια για να σας ευχαριστήσουμε για όσα κάνατε για να έχουμε τη δική μας οικογένεια. Αλλά και για να ξεπεράσουν και άλλα ζευγάρια αυτούς τους πρώτους φόβους, που δικαιολογημένα υπάρχουν. Εμείς είχαμε αποφασίσει ότι είμαστε καλά μαζί και θέλαμε να φέρουμε στον κόσμο το δικό μας παιδί. Και αυτό μας βοηθήσατε να κάνουμε.

 

Φωτεινή και Στέλιος, Ελλάδα

Ο άντρας μου είναι ξετρελαμένος με την κόρη του όπως κάθε χαζομπαμπάς. Πριν από δέκα χρόνια όμως, όταν του είπα ότι το είχα ψάξει κι ότι δεν είχα ουσιαστικά άλλη επιλογή για να κάνω παιδί (ήμουν ήδη 45 χρονών τότε), δεν με είχε υποστηρίξει. Φοβόταν, έτσι, αόριστα. Τι να πω;

Όλα άλλαξαν όταν είδε το κοριτσάκι μας στο μαιευτήριο. Τότε, κύριε Παράσχο, θυμάστε ότι σας έσφιξε το χέρι και σας ευχαρίστησε. Από εκείνη την ημέρα όλα είναι καλά και χαιρόμαστε το παιδί μας. Δύσκολη απόφαση, υπέροχο αποτέλεσμα!

 

Παναγιώτα Α., Ελλάδα

Όταν συνειδητοποίησα ότι δεν θα μπορούσα να κάνω δικό μου παιδί παρά μόνο με δανεικά ωάρια, στην αρχή σοκαρίστηκα. Η άλλη επιλογή − η υιοθεσία − δεν ήταν για μένα. Ήθελα ένα παιδί που θα είχα γεννήσει εγώ. Να το μεγαλώσω από την πρώτη στιγμή που θα γεννηθεί, να είμαι συνεχώς μαζί του από την πρώτη του ανάσα. Φυσικά, ήθελα να είναι όμορφο, ψηλό και έξυπνο και ζήτησα μια δότρια με ανάλογα χαρακτηριστικά. Όμως όταν καταλήξαμε σε δότρια κι έγινε η εμβρυομεταφορά, το μόνο που με απασχολούσε πια ήταν να πετύχει… να τα καταφέρω να γεννήσω το παιδί μου!

Τώρα ούτε που μου περνάει ποτέ απ’ το μυαλό ότι το παιδί μου ξεκίνησε κάποτε από την τράπεζα ωαρίων στο ΕΜΒΙΟ. Το μόνο που νιώθω είναι ότι χτυπάει η καρδιά μου μαζί με τη δική του και ξέρω πολύ καλά πως είμαι η μαμά του. Ύστερα απ’ όλα, μπορώ να πω ότι χαίρομαι που πήρα αυτή την απόφαση.

 

Σωτηρία Ρ., Ελλάδα

Το μόνο που θυμάμαι ότι με είχε προκαλέσει πανικό ήταν όταν περιμέναμε το αποτέλεσμα της αυχενικής διαφάνειας. Ήθελε να το δει η αδελφή του άντρα μου, αλλά δεν μπορούσα να της το δείξω, γιατί φαινόταν εκεί η ηλικία της δότριας.

Τελικά, όταν παίρνεις μια τόσο σημαντική απόφαση, για να γίνεις μητέρα, βρίσκεις τρόπους και τα ξεπερνάς όλα. Δεν έχω σκοπό να πω στο παιδί μου ότι χρησιμοποίησα ωάριο άλλης γυναίκας για τη γέννησή του. Είμαι σίγουρη ότι είναι καλύτερα για τον γιο μου να μην προβληματιστεί ποτέ για κάτι τέτοιο. Δεν θα τον ωφελούσε σε τίποτα. Εμείς όμως είμαστε ευγνώμονες που κάναμε στο ΕmBIO την εξωσωματική γονιμοποίηση και πετύχαμε την εγκυμοσύνη με το πρόγραμμα δωρεάς ωαρίων.

Ευτυχία, Ελλάδα

Μην αφήνετε το χρόνο να περνάει, κλείστε δωρεάν ραντεβού άμεσα!

Επικοινωνήστε με τον Δ. Θάνο Παράσχο σήμερα