Διαγνώστηκα με καρκίνο όταν ήμουν 31 ετών

Διαγνώστηκα με καρκίνο όταν ήμουν 31 ετών

Διαγνώστηκα με καρκίνο όταν ήμουν 31 ετών. Γκρεμίστηκε ο κόσμος γύρω μου όταν έμαθα τα νέα, αλλά τελικά δεν ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι της ζωής μου. Το πιο δύσκολο κομμάτι ήρθε αργότερα, όταν ο γιατρός μου μου είπε ότι λόγω της χημειοθεραπείας και της ακτινοθεραπείας τα ωάριά μου δεν ήταν πια καλά. 

Άρχισα να ψάχνω για δωρεά ωαρίων, αλλά στην Αγγλία είναι πολύ περίπλοκη και πολύ χρονοβόρα διαδικασία. Δεν μπορούσα να σταματήσω το χρόνο που έτρεχε αδυσώπητα. Δεν ήθελα τίποτα περισσότερο από το να μείνω έγκυος γιατί από παιδί ονειρευόμουν να γίνω μαμά! Όταν οι γιατροί μου είπαν ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα να μείνω έγκυος με δικά μου ωάρια λόγω των χημειοθεραπειών, κάθε ελπίδα φαινόταν χαμένη.

Λίγους μήνες αργότερα έπεσα απροσδόκητα πάνω σε μια παλιά φίλη και μου μίλησε για την κλινική Embio στην Αθήνα. Μου εξήγησε ότι διαθέτουν μια μεγάλη βάση δεδομένων με δότριες ωαρίων, γεγονός που μας διευκόλυνε να βρούμε μια συμβατή με τα χαρακτηριστικά τα δικά μου και του συντρόφου μου.

Μόλις μιλήσαμε στο τηλέφωνο, κανόνισαν την επίσκεψή μου στην Αθήνα, όπου όλα κύλησαν ομαλά από εκεί και πέρα - συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να επιλέξω την πιο κατάλληλη δότρια! 

Έχουν περάσει 10 μήνες από τότε, και τώρα κρατάω επιτέλους στην αγκαλιά μου το υγιές κοριτσάκι μου, το οποίο είναι απλά τέλειο με κάθε τρόπο που μπορεί να φανταστεί κανείς, χάρη σε αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους.

Σας ευχαριστώ, Δρ Παράσχο!

Ella J.
Ηνωμένο Βασίλειο
Κλείστε Δωρεάν Online Συμβουλευτική με τον Δρ Θάνο Παράσχο και την ομάδα του
Θα σας απαντήσει ο ίδιος ο κος. Παράσχος εντός 24 ωρών
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
CNN
Διαβάστε στο CNN για την επιτυχία μας
Εξωσωματική μετά από μεταμόσχευση νεφρού