Δωρεά Ωαρίων για Εξωσωματική Γονιμοποίηση

Δωρεά Ωαρίων για Εξωσωματική Γονιμοποίηση

Το Πρόγραμμα Δωρεάς Ωαρίων Εξωσωματικής Γονιμοποίησης του ΕmBIO διευκολύνει σε σημαντικό βαθμό τους υποψήφιους γονείς, που αντιμετωπίζουν προβλήματα υπογονιμότητας, να αποκτήσουν παιδί. Το πρόγραμμά μας προσφέρει τη μεγαλύτερη λίστα από αυστηρά ελεγμένες δότριες ωαρίων στην Ελλάδα.

Εδώ και 20 χρόνια, το Ιατρικό Κέντρο EmBIO παρέχει στα ζευγάρια ένα επιτυχημένο πρόγραμμα δωρεάς ωαρίων, με ποσοστό επιτυχίας στην εξωσωματική γονιμοποίηση που αγγίζει το 70%, στις περιπτώσεις που χρησιμοποιήθηκαν ωάρια από δότριες. Με βασικό μας στόχο να βοηθήσουμε, έχουμε συντελέσει στη σύλληψη πάνω από 10.000 μωρών, με αποτέλεσμα χιλιάδες ζευγάρια με προβλήματα γονιμότητας να έχουν καταφέρει να γίνουν γονείς.

Το πιο σημαντικό, ωστόσο, είναι ότι οι θεραπείες γονιμότητας με δανεικά ωάρια βοηθούν τα ζευγάρια, που είχαν χάσει την ελπίδα για παιδί, να ξεκινήσουν τη δική τους οικογένεια και μάλιστα σε προσιτές τιμές. Τα ποσοστά επιτυχίας της εξωσωματικής σε αυτή την περίπτωση είναι υψηλότερα, επειδή οι γυναίκες συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας (άνω των 40) έχουν περισσότερες πιθανότητες να συλλάβουν με ωάρια δότριας απ’ ότι με τα δικά τους.  Διαβάστε εδώ μαρτυρίες από ζευγάρια που απέκτησαν παιδί, κάνοντας εξωσωματική με ωάρια δότριας.

Ποσοστά Επιτυχίας Εξωσωματικών με Δωρεά Ωαρίων στο Εμβιο

Ετος

Εμβρυομεταφορές

Κλινικές Εγκυμοσύνες

Ποσοστό Επιτυχίας (εγκυμοσύνες ανά εμβρυομεταφορά)

2021 812 561 77.8%
2020 782 531 76.5%
2019 768 523 77.2%
2018 708 488 73.8%
2017 678 435 72.9%
2016 641 455 71.2%
2015 628 433 71.8%
2014 608 395 72.3%
2013 510 360 70,6%
2012 490 338 70.9%
2011 503 350 70%
2010 449 291 69%
2009 358 243 68%
2008 309 191 62%
 

Δωρεά Ωαρίων Χωρίς λίστες αναμονής

Στο Κέντρο μας στην Ελλάδα μπορείτε να ακολουθήσετε ένα κύκλο εξωσωματικής γονιμοποίησης, χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε σε λίστες αναμονής. Σε όλες τις  δότριες διατηρείται η ανωνυμία και η ταυτότητά τους είναι άκρως εμπιστευτική.

Tι άλλο χρειάζεται να ξέρετε; Ότι ο νέος νόμος στην Eλλάδα επιτρέπει και σε ενδιαφερόμενους άνω των 51 ετών να κάνουν εξωσωματική γονιμοποίηση, προκειμένου να αποκτήσουν μωρό.

Μέσα από μια λίστα που περιλαμβάνει περίπου 170 εξονυχιστικά ελεγμένες δότριες μπορείτε να επιλέξετε το άτομο που ταιριάζει καλύτερα στις προδιαγραφές σας. Οι πολύ καλά ενημερωμένοι διαχειριστές των δανεικών ωαρίων, θα σας βοηθήσουν στη διαδικασία της επιλογής. Επιπλέον, το ΕmBIO παρέχει ειδική συμβουλευτική υποστήριξη στα ζευγάρια σε όλα τα στάδια της θεραπείας υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Ομάδα ειδικών εξωσωματικής γονιμοποίησης

Η ομάδα των ειδικών του κέντρου υποβοηθούμενης αναπαραγωγής EmBIO  περιλαμβάνει τον χειρουργό γυναικολόγο  Δρ. Θάνο Παράσχο, που είναι εκτός από αυθεντία στην εξωσωματική γονιμοποίηση και ο επικεφαλής του και την ειδική στην εξωσωματική εμβρυολόγο του εργαστηρίου Ντίνα Κατρανιά.  Και οι δύο έχουν πετύχει αρκετές πρωτιές στην εξωσωματική γονιμοποίηση, όπως την εφαρμογή της πρώτης προεμφυτευτικής διάγνωσης,  μίας μεθόδου που ελέγχει τα ωάρια ή τα έμβρυα πριν την εμφύτευση, καθώς επίσης και την πρώτη μικρογονιμοποίηση intra cytoplasmic sperma injection (ΙCSI) που έγιναν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Κάτι άλλο που επίσης χρειάζεται να ξέρετε είναι ότι το προσωπικό του ΕmΒΙΟ είναι υψηλής εξειδίκευσης και με μεγάλη εμπειρία σε όλες τις μεθόδους και θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης, εξασφαλίζοντας μεγάλα πλεονεκτήματα αλλά και επιτυχία σε σχέση με άλλα κέντρα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Ο πιστοποιημένος εξειδικευμένος γενετιστής ελέγχει εξονυχιστικά κάθε δότρια ωαρίων. Τα ζευγάρια μπορούν να έχουν μια συνάντηση μαζί του, ώστε αφ΄ ενός να πάρει το λεπτομερές οικογενειακό ιστορικό τους και αφετέρου να απαντήσει στις όποιες απορίες τους.

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο +30697882675 ή +30 6973000434 ή κανονίστε ένα δωρεάν τηλεφώνημα, χρησιμοποιώντας το link που υπάρχει στην πάνω δεξιά γωνία του site μας.

Θεραπεία πάνω από 51 ετών

Επιτυγχάνουμε εγκυμοσύνη, ακόμα και σε δύσκολες περιπτώσεις γυναικείας υπογονιμότητας, που άλλα κέντρα δεν αναλαμβάνουν, όπως οι περιπτώσεις γυναικών προχωρημένης ηλικίας, άνω δηλαδή των 45 ή ακόμα και άνω των 50. Η εξωσωματική γονιμοποίηση με δανεικά ωάρια έχει σε αυτές τις περιπτώσεις επιτυχία, αφού οι γυναίκες αυτές είναι αδύνατον να συλλάβουν με δικά τους ωάρια. Δεχόμαστε όμως και γυναίκες άνω των 51, καθώς στις περισσότερες περιπτώσεις η μέθοδος αυτή έχει επιτυχημένο αποτέλεσμα σύλληψης.

Υψηλά ποσοστά επιτυχίας

Για πρώτη φορά τα ποσοστά επιτυχίας στην εξωσωματική γονιμοποίηση με ωάρια δότριας έχουν αγγίξει το 60% από τη στιγμή που τα έμβρυα μεταφέρονται στη μήτρα.  Με δύο κύκλους εξωσωματικής με δανεικά ωάρια το 80% των γυναικών θα έχουν πετύχει σύλληψη και θα φύγουν από το Κέντρο μας με ένα μωρό στη μήτρα τους. Αυτά τα ποσοστά επιτυχίας θεωρούνται θεαματικά, συγκρινόμενα με τις μειωμένες πιθανότητες επιτυχίας που κυμαίνονται γύρω στο 10% για  τις γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας που χρησιμοποιούν στην εξωσωματική γονιμοποίηση τα δικά τους ωάρια.

Είναι φανερό ότι η χρήση δανεικών ωαρίων στην εξωσωματική γονιμοποίηση είναι η πιο εγγυημένη μέθοδος για αυτές τις περιπτώσεις ζευγαριών που θέλουν να αποκτήσουν μωρό.

Απλή διαδικασία στο ΕmBIO

Μια ακόμα σημαντική παράμετρος είναι ότι η δωρεά ωαρίων για εξωσωματική γονιμοποίηση είναι πιο απλή διαδικασία σε σχέση με την κλασική διαδικασία εξωσωματικής γονιμοποίησης ή μικρογονιμοποίησης με τα δικά σας ωάρια.  Κατά κανόνα κάθε δότρια δωρίζει τα ωάρια της σε μία ή δύο λήπτριες.

Όλες οι απαραίτητες διαδικασίες και θεραπείες πραγματοποιούνται άμεσα. Για τους περισσότερους το διάστημα μεταξύ της πρώτης επαφής με το Κέντρο μας και την πρώτη εξωσωματική γονιμοποίηση με δανεικό ωάριο είναι λιγότερο από ένα μήνα.

Τα ζευγάρια που ακολουθούν έναν κύκλο εξωσωματικής με δανεικά ωάρια χρειάζονται να μείνουν στην Αθήνα όχι περισσότερο από δύο μέρες.

  • Οι ειδικοί του Κέντρου παρέχουν βήμα βήμα συμβουλευτική σε όλα τα στάδια, η οποία γίνεται είτε στο Κέντρο μας στην Αθήνα είτε τηλεφωνικά.  Η επιλογή δότη μπορεί να γίνει σε προσωπικό επίπεδο ή μέσω του υλικού που σας παρέχουμε.
  • Η μεγάλη μας εμπειρία διασφαλίζει αυξημένα ποσοστά επιτυχίας στους κύκλους εξωσωματικής με δανεικά ωάρια είτε γίνεται άμεσα η γονιμοποίηση των ωαρίων είτε σε  δεύτερο χρόνο με κατεψυγμένα ωάρια.
  • Η εχεμύθεια και η εμπιστοσύνη διασφαλίζονται στον υψηλότερο βαθμό και δεν παραβιάζονται για κανέναν λόγο.
  • Η εξωσωματική με δανεικά ωάρια φυσικά μπορεί να χρειαστεί να συνδυαστεί και με άλλες εξειδικευμένες μεθόδους και εξατομικευμένες θεραπείες, όπως ο προεμφυτευτικός έλεγχος, προκειμένου να αποφευχθούν κληρονομικά μεταβιβαζόμενα νοσήματα και να διασφαλιστεί η μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία σύλληψης.
  • Ζευγάρια με προβλήματα υπογονιμότητας μας επισκέπτονται απ’ όλο τον κόσμο, ακριβώς για αυτές τις εξειδικευμένες θεραπείες. Στόχος μας είναι να μειώσουμε το διάστημα παραμονής σας στο εξωτερικό στο ελάχιστο. Μπορείτε όμως να επιλέξετε να παραμείνετε περισσότερο στην όμορφη χώρα μας, συνδυάζοντας διακοπές, ενώ έχουμε να σας συστήσουμε και προορισμούς υψηλού τουριστικού ενδιαφέροντος για να επισκεφτείτε  κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στην Αθήνα, καθώς και να σας προτείνουμε καταλύματα για τη διαμονή σας.

Γενικά, να θυμάστε ότι το EmBIO θα σας απελευθερώσει από περιττές καθυστερήσεις και γραφειοκρατικά εμπόδια, έτσι ώστε να ξεκινήσετε τη θεραπεία σας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να την έχετε ολοκληρώσει σε διάρκεια μερικών βδομάδων κι όχι μηνών. Δε χρειάζεται να παρακολουθήσετε κάποιο σεμινάριο για να ενταχθείτε σε κάποιο από τα προγράμματά μας.

Έχουμε την εκπαίδευση και τις ικανότητες να χειριστούμε αποτελεσματικά κάθε δύσκολη περίπτωση, παρέχοντας τα δανεικά ωάρια που χρειάζονται για να προχωρήσουν σε εξωσωματική γονιμοποίηση αυτές οι δύσκολες και ειδικές περιπτώσεις.

Έλεγχος κάθε δότριας από γενετιστή

Όταν επιλέγετε τη δότρια ωαρίων, που θα θέλατε για την εξωσωματική σας γονιμοποίηση, στην ουσία επιλέγετε τα γενετικά χαρακτηριστικά του μελλοντικού σας μωρού.

  • Πριν φτάσετε εσείς να επιλέξετε, θα πρέπει να ξέρετε ότι όλες οι δότριες έχουν ελεγχθεί εξονυχιστικά από μια ομάδα από εξειδικευμένους και με μεγάλη εμπειρία γενετιστές και επιλέγονται μόνο όποιες τηρούν τις προϋποθέσεις .
  • Μόνο γυναίκες που είναι απόλυτα υγιείς και υψηλού μορφωτικού επιπέδου είναι υποψήφιες για δότριες.
  • Οι ειδικοί σύμβουλοι του Κέντρου μας μπορούν να σας ενημερώσουν για τις λεπτομέρειες της διαδικασίας επιλογής, καθοδηγώντας σας με βάση το ιστορικό σας και τα στοιχεία της δότριας, παρέχοντάς σας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες, έτσι ώστε να έχετε όλες τις παραμέτρους που χρειάζεστε και να αποφασίσετε ποια δότρια θα θέλατε να αποτελέσει μέρος της θεραπείας σας.

Επικοινωνήστε με το EmBIO στο 30+6973882675 ή στο e-mail paraschos@ivf-embryo.gr

Διαβάστε περισσότερα για τη δωρεά ωαρίων:

Έμεινα έγκυος με δανεικό ωάριο!

Ποσοστά επιτυχία στην εξωσωματική γονιμοποίηση με χρήση δανεικού ωαρίου

Κλείσε το ραντεβού σου, για να ενημερωθείς για το πρόγραμμα δανεικών ωαρίων

Γιατί να διαλέξω το πρόγραμμα δανεικών ωαρίων του ΕmΒΙΟ;

Κλείστε Δωρεάν Online Συμβουλευτική με τον Δρ Θάνο Παράσχο και την ομάδα του
Θα σας απαντήσει ο ίδιος ο κος. Παράσχος εντός 24 ωρών
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
CNN
Διαβάστε στο CNN για την επιτυχία μας
Εξωσωματική μετά από μεταμόσχευση νεφρού